Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 163
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
При мен се пада в края на 22 седмица и се чудя дали не е късно. В Оскар съм аз.

# 601
  • София
Мисля че втората фетална се води между 19 и 22 гс. Аз ще я правя в 21 гс в МЦ Фемина,което се пада идната сряда. Нямам търпение вече.

# 602
22 седмица, в Оскар. На първата ми казаха, че искат втората да се прави в 22. Даже днес ще звънна за час.

# 603
  • Пловдив
Roni_, токсоплазмоза заедно с цитомегаловирус АГ ми назначи още с първите изследвания като установихме бременност.

За втора фетална - ще правя утре, 19+5 Simple Smile Силно се надявам всичко да е наред с малкия човек 🤞

# 604
Втората фетална ще я правя в 22гс. Записаха ми час веднага след първата.

# 605
И аз съм другата седмица, в 21 г.с.

# 606
и моята следваща ФМ ще е в 22г.с., средата на Януари

# 607
Моята втора фетална ще е в 23 г.с. заради празниците, иначе трябваше да е на Коледа.

Токсоплазмоза ми пуснаха още на първия преглед, сега пак ще трябва да правя, явно нямам никакви антитела.

# 608
Моята фетална ще е някъде към средата на януари, но още не сме я насрочили, ще я назначи на следващия преглед когато ще съм в 19-та седмица и сигурно ще се съм в 21-22 г.с.

# 609
Аз втората я правих в 17г.с. (по препоръка на АГ), но виждам, че повечето ще ходите след 20г.с., та се чудя дали има нужда да правя трета около 23г.с. Знам, че има още една след 28г.с. и така ще ми станат общо четири.. 🤷🏻‍♀️

# 610
Аз втората я правих в 17г.с. (по препоръка на АГ), но виждам, че повечето ще ходите след 20г.с., та се чудя дали има нужда да да правя трета около 23г.с. Знам, че има още една след 28г.с. и така ще ми станат общо четири.. 🤷🏻‍♀️

Тази последната много хора я пропускат, както и междинната, която ти си правила към 16-18 г.с. Според мен тази около 20-23 си я направи, доколкото знам тя си се води същинската фетална.

# 611
Аз на втора ще ходя в 22+4.
zoya., това е ранна фетална в 17 г.с.
Аз препоръчвам всички фетални 😄. Но тази около 20 г.с. по принцип е най-зядължителна.
Ранната вижда дефекти в законовия срок за прекратяване на бременност, но в 20 вече почти всичко е напълно развито и остава само да дебелеят.
Тази около 30 г.с. пък е хубава, защото на нея се вижда, ако има някакъв проблем, който би изисквал медицинска намеса след раждане. Но основно са се наложили като най-зядължителни скрининга около 12 г.с. и феталната около 20 г.с. (даже май я добавиха към майчино здравеопазване, но няма много фетални специалисти, които работят с НЗОК).

# 612
  • Варна
Аз да се оплача от вчера съм болна Sad по принцип съм с много тежък синузит щом тръгне хрема и винаги започвам да се лекувам с Цинабсин, ако не мине - Ибупром синус и често с антибиотик накрая. Сега в това състояние направо незнам какво да правя Sad чета в Интернет,  че макар да е хомеопатично Цинабсин съдържало ехинацея, която не била препоръчителна за бременни Sad и ми остават само чайчета, инхалации и много сън.
Тъкмо си останах вкъщи уж да се пазя и буквално от кварталното магазинче легнах нещо Sad

# 613
Ох много гадно...мен още ме мъчи една остатъчна кашлица като отхрачване. 🫣
Моята фетална е на 8.01
Тогава трябва да съм 21гс+2

# 614
Ох много гадно...мен още ме мъчи една остатъчна кашлица като отхрачване. 🫣
Моята фетална е на 8.01
Тогава трябва да съм 21гс+2

Хихи и моята фетална е тогава и аз ще бъда 21+2 😃

Общи условия

Активация на акаунт