Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 194
  • 912
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, честито! Страхотни новини! Днес е не толкова известен, но много хубав празник. А за мен е още по-голям, защото моето геройче има рожден ден! Желая ви на всички по едно/две/три такива борбени дечица! 🍀

Ме 14 дни след трансфера наистина са много, не знам как си ги издържала стриктно и не си се тествала по-рано 😁

# 661
Честит рожденик Alison! Да е много здрав и щастлив (и да стане батко)!

# 662
  • гр. София
Честит рожден ден на борбеното ти момче! Да е много здрав и щастлив и да има безгрижно детство! Blue Heart

14 дни, защото са 3-дневни ембрита все пак.
Иначе се тествах и от по-рано Grinning
10-ти и 11-ти ден пикливи тестове, после кръвен с резултат 516 и вече на официалната дата този с резултат 2502. Heart Eyes

Много (пред)Коледни чудеса желая на всички ви! Heart

# 663
Здравейте Simple Smile До сега имам 3 неуспешни опита при стимулация с Летрозол на естествен цикъл. На 10ти ден от цикъла фоликулите бяха 22-25мм. Тази сутрин обаче, отново на 10ти ден, фоликулът е 19мм. Докторът каза да изчакам до утре вечерта и тогава да си поставя Хориомон-а. Какво ще ме посъветвате, да чакам ли до утре или още тази вечер да го слагам, предвид това колко бързо растат?

# 664
Честито на бременните момичета! Стискам палци всичко да е наред до финал.

Аз приемах утрогестан 3 месеца, но не даде резултат. Почвах го след покачване на базалнта температура и така бях сигурна, че овулацията е минала преди ден-два. Мисля, че това е най-лесния начин, ако имате редовен цикъл.

При мен вчера мина преглед на 2ри ден от МЦ и имам зелена светлина да правим инсеминация. Първа АРТ процедира ще ми е и се опитвам да не влагам твърде много надежди, но си се вълнувам. Simple Smile

# 665
Благодаря и честит рожден ден на твоето момче! 💙 Нека ти е много здрав и щастлив.

Някой да даде мнение... нищо не разбирам, страх ме е да не е ниско... Ден закъснение, цикъл на 30 дни и ову към средата.. към 13-14 ден

Момичета, честито! Страхотни новини! Днес е не толкова известен, но много хубав празник. А за мен е още по-голям, защото моето геройче има рожден ден! Желая ви на всички по едно/две/три такива борбени дечица! 🍀

Ме 14 дни след трансфера наистина са много, не знам как си ги издържала стриктно и не си се тествала по-рано 😁

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 15:32 от Tity_B

# 666
  • София
Алисън, честит рожденник! Да е здрав, щастлив и да изпълва вашите дни с много усмивки и поводи да бъдете горди с него!

إيفانا, не става ясно какви точно са опитите - инсеминации или домашни? За мен лично 19мм фоликул е голям, но мойте ги таймираме на около 17мм

# 667
Алисън, честит рожденник! Да е здрав, щастлив и да изпълва вашите дни с много усмивки и поводи да бъдете горди с него!

إيفانا, не става ясно какви точно са опитите - инсеминации или домашни? За мен лично 19мм фоликул е голям, но мойте ги таймираме на около 17мм

Домашни са опитите, благодаря за споделеното мнение.

# 668
  • гр. София
Тити, супер е тази стойност за ден закъснение! Hug
Може да си запишеш час за преглед за след около 10-на дни, тогава вече ще се види поне сакче. Heart

# 669
Супер, много ти благодаря 💓💓💓

Тити, супер е тази стойност за ден закъснение! Hug
Може да си запишеш час за преглед за след около 10-на дни, тогава вече ще се види поне сакче. Heart

# 670
Тити, честито!
Реално няма значение дали стимулацията е с естествени опити или е инсеминация/инвитро на ЕЦ, пак протича по един и същ начин. Таймирането трябва да е на определен размер, просто на ествени опити е секс след 36 часа, при инсеминация се вкарват семчовците с катетър след 36 часа, а при инвитрото е пункция след 36 часа(може да се направи и без упойка). Лично за мен трите са равностойно ангажиращи.

# 671
Честито, Tity, Me! Дано повлечете крак за още положителни резултати!:heartpulse:

# 672
  • София
Тити, честито!
Реално няма значение дали стимулацията е с естествени опити или е инсеминация/инвитро на ЕЦ, пак протича по един и същ начин. Таймирането трябва да е на определен размер, просто на ествени опити е секс след 36 часа, при инсеминация се вкарват семчовците с катетър след 36 часа, а при инвитрото е пункция след 36 часа(може да се направи и без упойка). Лично за мен трите са равностойно ангажиращи.

Да де, ама на домашни не си обвързан с посещение на клииката и можеш да си позволиш да си хакнеш инжекцията по-рано Simple Smile

# 673
Tity, Me, с тези стойности и двете ми намирисвате на близнаци Simple Smile Може пък моето заглавие за следващата тема наистина да донесе много радост Simple Smile Честито!

# 674
  • гр. София
Салсера, аз точно за това заглавие гласувах в анкетата. Hug
Хем бих била щастлива на близнаци, всяко дете е дар от бога, хем и много притеснена как ще се оправим с 3 деца с малка разлика, а и как и дали ще ги износя (аз съм и много дребничка).
Но каквото Господ е решил, това. Heart

Общи условия

Активация на акаунт