Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 36 066
  • 912
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета❤ не съм писала от може би 3 теми назад, но постоянно ви чета и ви пожелавам на всяка една да се сбъдне желанието скоро и да е бременна. ❤

Аз за съжаление загубих бебето си в 3ти месец поради пренебрежителността на хематолог, който знаеше, че имам тромбофилия и 2 аборта, но не ми пусна изследвания, а ми даде грешна терапия.

Няколко дни преди преглед, отидох при друг хематолог, който веднага ми пусна още мутации и видяхме, че имам високо рискова, но не успяхме навреме да почнем терапия. Бебето спря да се развива и нямаше пулс. Направих медикаментозен аборт под наблюдение в болница и все още си възстановявам психиката. Абортът беше варварски, защото ни караха да събираме плода в контейнерче и всичко, което падна го видях, дори и бебето, макар в трети месец имаше голям размер. Беше ми много тежко, но смятам, че щом го издържах съм силен борец! Две седмици по-късно се разболях от ковид и имах инфекция. Абе, все неприятни неща 😅

Сега вървя напред и се подготвям живот и здраве, тихо и плахо, за нови опити Декември месец. Направихме разширена спермограма на приятеля ми и ми предстои имунологично изследване, придружено с изследване за уреаплазма, микоплазма и тн.

Всички тук сте много силни и вярвам, че скоро съдбата ще ни се усмихне! ❤

# 91
И аз бях изпаднала в една дупка, отново уреаплазма плюс ще една бактерия, цистит и се чувствах ужасно и като цяло още имам проблем с имунитета. Отделно  фактът, че броя на лекарствата нараства още повече ме сдухва. За момента реших да си почина малко и да не мрънкам, защото осъзнавам че в последните седмица съм ужасна и направо не знам как мъжът ми ме търпи 😃

# 92
Момичета имате ли представа колко време след употреба на кортикостероиди( налага ми се от днес да започна да приемам Медрол по схема за около 10 дни) могат да се правят опити, т.е за колко време се изчиства от организма? Сега съм в цикъл и до О имам 8-9дни, или да не правим опити през този период? Ще попитам и на контролния преглед, но ако случайно някоя от вас знае, ще съм благодарна за насока.

Р. S
За подкрепата от мъжа важна е и преди и повреме на бременността и след раждането, като майка мога да кажа, че ако мъжа до мен не беше стабилен, до сега да съм откачила, много е важно да имаш упора. За танц се искат двама…

# 93
До колкото знам кортикостероидите могат да се употребяват по време на бременност. На мен ми е предписан преднизолон заради НК клетки и при положителен тест не трябва да го спирам. Но все пак при мен не е на високи дози.  Медрол мисля, че изписват при инвитро.

# 94
Полчо ❤ Съжалявам за загубата ти! Похвално е как намираш сили и се надявам следващия опит да е увенчан с успех и да гушнеш бебето си! ❤

# 95
Да, но зависи от дозата. При по високи дози е противопоказно.
Сам, консултирай се с лекар най добре.

Относно мъжете и подкрепата им, при инвитро опити и проблеми с безплодието нещата са по сложни. Отразява се и на тяхната психика и за съжаление често реагират като същински магарета.
Когато ние имаме нужда от подкрепа, се оказва че сме на заден план защото те са най-стресираните на света. Joy
   Май като се окажат в ситуация над която нямат никакъв контрол, или се предават или пощръкляват. Или и двете заедно. Rolling Eyes

# 96
Пълнолуние аз го пих и следяхме нк клетки на 2 седмици, определено имаше ефект влязоха в норма. Спира се по схема. Първоначално го пих х2 после по 1 ,през ден, през два и накрая през 3.

# 97
Полчо, съжалявам за това което си преживяла. Възхищавам се на положителния ти пост и ти пожелавам скорошен успех! ❤

Empathy, това което споделяш според мен изобщо не е окей като ситуация. Да, може би мъжа ти се чувства зле и няма контрол над успеха на бремеността, но определено трябва да се погрижи за теб след болнична процедура и определено може да ти носи вода и да ти помага.

Аз съм била във връзка с егоистичен човек, който също не се грижеше за мен. Тогава не осъзнавах, че не заслужавам такова отношение и винаги го оправдавах.

# 98
Наистина си много силна..преди никога не съм си представяла какво може да му е на другия човек , но с годините , а и различни случки - всичко се променя. Мен честно казано ме заболя доста от това, което прочетох, а за теб вече...не знам! Изпращам ти прегръдки и пожелавам в най-скоро време пак да се похвалиш и всичко да бъде наред до финала!❤️

Здравейте момичета❤ не съм писала от може би 3 теми назад, но постоянно ви чета и ви пожелавам на всяка една да се сбъдне желанието скоро и да е бременна. ❤

Аз за съжаление загубих бебето си в 3ти месец поради пренебрежителността на хематолог, който знаеше, че имам тромбофилия и 2 аборта, но не ми пусна изследвания, а ми даде грешна терапия.

Няколко дни преди преглед, отидох при друг хематолог, който веднага ми пусна още мутации и видяхме, че имам високо рискова, но не успяхме навреме да почнем терапия. Бебето спря да се развива и нямаше пулс. Направих медикаментозен аборт под наблюдение в болница и все още си възстановявам психиката. Абортът беше варварски, защото ни караха да събираме плода в контейнерче и всичко, което падна го видях, дори и бебето, макар в трети месец имаше голям размер. Беше ми много тежко, но смятам, че щом го издържах съм силен борец! Две седмици по-късно се разболях от ковид и имах инфекция. Абе, все неприятни неща 😅

Сега вървя напред и се подготвям живот и здраве, тихо и плахо, за нови опити Декември месец. Направихме разширена спермограма на приятеля ми и ми предстои имунологично изследване, придружено с изследване за уреаплазма, микоплазма и тн.

Всички тук сте много силни и вярвам, че скоро съдбата ще ни се усмихне! ❤

# 99
Според мен е най-добре да му обясниш , че ти също не се чувстваш добре, дори повече от него .. но когаго се караме с някой, всъщност никой нищо не разбира , кой какво го тревожи , защо не се чувстваш добре и т.н и според мен ако поговорите по спокоен начин ,ще те разбере. Отидете и на почивка, отпуснете се малко, щом пък е "изморен" направи му някаква изненада - мъжете се разтапят от малко. Всеки има трудни моменти , но точно за това те са нашите поливинки ..ние да търпим техните капризи, а и те нашите😄

Вие получавате ли подкрепа от половинките си? Моят току що ми се тросна как не можел повече стрес да поеме и едва ли не аз съм виновна за стреса. При все , че той и 10 % от стреса не е усетил тъй като не е минало през неговото тяло!

# 100
Полчо, много съжалявам за това което ти се е случило. Прегръдки.
На последък де чувствам различно . Да нямам контрол върху несполуките за бебе. Правя каквото мога и каквото трябва . Но на последък смених фокуса и се чувствам по-добре. Имам двама нови клиента (лични) и започнах отново да се вдъхновявам за работа, да си печеля мои пари , свалих килограми. Сякаш бавно но сигурно се завръщам към моето аз. И е много приятно.

# 101
Полчо, много съжалявам за загубата ти и за това, през което преминаваш. Преди малко повече от година, на 5ти декември 2022 г. ме приеха в болницата, за да извадят моето бебе, със спряло сърце, в края на третия месец.

# 102
Полчо, много съжалявам! И аз ти се възхищавам на положителния пост, въпреки това огромно нещастие! Прегръдки и продължавай да бъдеш силна и да не падаш духом!
Би ли споделила какви са мутациите ти? Доколкото разбирам ти си знаела за част от тях и си била на терапия?

# 103
Полчо, много съжалявам за това, през което си минала и че така са те неглижирали лекарите. Heart
Пожелавам ти още декември да си отново бременна и с правилните специалисти да стигнете до пухкав край!

# 104
Полчо, много съжалявам за случилото се и се възхищавам на позитивната ти нагласа. Пожелавам ти преди края на годината да си бременна, а догодина с бебче на ръце Hug

Общи условия

Активация на акаунт