Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 201
  • 912
  •   1
Отговори
# 645
Me, Myself & I, къде го кри досега това ЧХГ? Страхотна стойност, честито! Nature Star2
Успя ли да минеш вече на първи преглед или предстои?

# 646
  • Замък сред облаците
Ме, много се радвам за успешния трансфер!

Тити, тихичко честито!

# 647
Ехаа, момичета честито! Всичко да върви по мед и масло, по вода и всичките му други подобни! Heart

# 648
tity, тихичко честито! Нека този път всичко да е наред до финал!

me, и тук да си ти кажа честито! Супер е нараснало ЧХГ-то, чакам скоро да се похвалиш със сакче/сърчице!

# 649
Тити , Me , честито , момичета 🌺

# 650
Честито Тити!
Момичета, вие почвате ли да пиете прогестерон от деня на овулацията? Много жени чета, че пият. Аз не съм пила.

# 651
Според вас дали да пускам чхг, след два дни пак и тогава да записвам час за АГ. Предишния път първо на нея се обадих, тя каза ако искам да си пусна, ако ли не да изчакам прегледа ама понеже моят най голям враг са иглите и инжекциите не отидох😅

# 652
Aз лично не одобрявам приема на прогестерон на своя глава, особено ако няма доказана нужда. И честно казано съм виждала обикновено дуфастон по схема при нередовен цикъл, когато не се знае дали преди започването на приема въобще е имало овулация, по-скоро го изписват с цел "регулиране" на цикъла. Помня, че при Ligya беше такъв случая, ама тя не само че беше имала овулация преди да го започне, ами и добре я бяха уцелили Heart. Но аз примерно като почна прогестерон от 16ти ден на МЦ е ясно, че до овулация въобще няма да стигна.
Да обобщя - при редовен цикъл, аз бих пила само ако лекар ми го назначи при няколко цикъла засечен нисък прогестерон 7 дни след доказана овулация и не бих почнала никакъв прогестерон отново преди да се докаже, че О е минала.

# 653
Честито за прекрасните новини, момичета! Стискам палци всичко да мине леко и да имате пухкав финал Heart

# 654
  • Варна
Момичета, вие почвате ли да пиете прогестерон от деня на овулацията? Много жени чета, че пият. Аз не съм пила.
Здравейте, тъкмо и аз това се чудя! На последния преглед при АГ споменах, че съм изследвала Прогестерон преди няколко месеца (уж на 7-8 ден след О.) и беше нисък (27.3 nmol/l, реф. 3-68) Стори ми се нисък...и тя веднага ми даде рецепта за Прогестан от 14-ти ден. Но се чудя дали все пак съм улучила 7-ми ден след О. , да го почвам ли...незнам. Сега тъкмо пак смятам горе-долу кога се пада.
П.С: Смятам след направен преглед, установен фоликул 17 мм, пукане около 22-24 мм и седем дни от него ден Thinking

# 655
  • София
Честито момичета!

# 656
  • гр. София
Me, Myself & I, къде го кри досега това ЧХГ? Страхотна стойност, честито! Nature Star2
Успя ли да минеш вече на първи преглед или предстои?

Още не, на 6.12 ще ми е прегледът (празнично хаха).
А иначе да, стойността е доста висока, макар че 14 дни след трансфер не е малко. Но като гледах таблици в нета е над горни граници за този ден, та ще видим дали е само 1 или ще има изненада. Grinning

Благодаря на всички за честитките! Heart
Аз още не смея да повярвам, но ако всичко е наред, ще мина да ви наръся обилно с прашец. Hug

# 657
Момичета, честито! Пожелавам ви успешен и пухкав финал! 🩵🩷🩵🩷🩵🩷🍀🍀🍀🍀

# 658
Честито, Tity_B и Me Myself & I!!! ♥️♥️♥️
Чудна Коледа се очертава, дано е заразно  🤭!
Успешна и лека бременност до термин!

# 659
Честито момичета, страхотни новини Simple Smile хайде дано повлечете крак и темата се напълни с +++ и хубави резултати тъкмо за Коледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт