Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 714
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 570
  • Буркина Фасо
Имам усещането, че Дени е служебно номинирана, Марто и Дунев са на пангара и Рълев ще спаси Марто със сабите. То не остана време кога да ги ползва. Кога ако не утре?
не е задължително да ги ползва.

# 571
  • София
Евала на продукцията. Тази година успяха да ни изненадат със напълно нови и никога досега неиграни игри. Чашки и чинийки: колко оригинално
Сега и на вдругиден ще дадат играта с въдичките, а полуфинала да е с копане, слайдер и топчета и ще направят голям шлем JoyJoyJoy

# 572
  • софия
Нали уж Денислава излизала 7 ма, а Виолета шеста?
Обратно Simple Smile

Сега не ми се търси назад в темата, но помня, че се учудих, че дъщерята си тръгва преди майката
Да, така беше в последната подредба. Hands V  Може би понеже са по- назад 7 и 6 и Спойлеристите не коментираха. Но пък тогава някъде разместиха 4 и 5, като придвижиха Дунев пред Мастагарков.
Така го помня аз.

# 573
И миналата година е имаше същата игра с чашите и чиниите, не помня дали и в 3-ти е имаше, така че не е нещо ново.

# 574
Само аз ли видях един телефон в центъра на огъня в промото на следващия епизод? Или той си е по принцип там? Да не би Дани да има телефонче?

# 575
  • España
8.Мишо;7.Вили;6.Дени;5.Мастагарков;4.Дунев;3.Мартин;2.Момчил1.Рълев
Преди доста страници бях разменила 5 и 4, но …който трябва ме поправи 😉

Чинийки имаше и в сезон 3 , че даже май и в 2.

# 576
Само аз ли видях един телефон в центъра на огъня в промото на следващия епизод? Или той си е по принцип там? Да не би Дани да има телефонче?

Когато стана аферата с телефона, в темата се написа, че телефоните са няколко. Не е бил само на Ситнилска.

# 577
  • София
Не е телефон това, а метална част от конструкцията на самото огнище

# 578
Не е телефон това, а метална част от конструкцията на самото огнище
Благодаря. Стори ми се малко вероятно, но силно ми заприлича на телефон, та реших да попитам Simple Smile

# 579
В С1 имаше игра за баланс с монети Joy
Да се приключва вече, че в финалната седмица финалист на финала е добър в баланса. Последна седмица=баланс.

# 580
Днес е сряда - средата на седмицата, нещо за бомбата Simple Smile ?

# 581
  • София
Може ли да се смята двубоят  между враговете Мартин и Виолета за малка боНбичка?
Дори и за продукцията? В промото не дадоха каква ще е битката - та тепърва ще я нареждат!

# 582
Дадоха битката - първата капитанска.

# 583
  • Sofia
Дадоха битката - първата капитанска.
Да, рекордът на Дунев и "любимите" гъбки на стрината. Мартинчо трябва да се добута до 3-то място и някой/и си изпълнява(т) обещаното.

# 584
То каква интрига остана? - Кого ще пратят на следващия съвет срещу Денислава. Това ли ще е бомбата?

Общи условия

Активация на акаунт