Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 548
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 225
Утре кой взима битката ?!

# 226
Аряпа или Ковид моля за отговор.. Ама много моля.
Утре вечер Момчил ли печели битката с Мартин на кубчетата? Защото от промото се подразбира, че е Мартин.

# 227
Не си спомням преди колко дълго време предположих, че във финалите Дунев, Вила, Денислава и Рълев ще играят заедно. Родата 😎 Толкова са предвидими. Бях сложила и Мартин, де 😂

# 228
То Вики трябва да си ходи и без друго, така че дали утре, или в четвъртък все тая освен, ако старейшини не ходят 2 пъти.

# 229
  • София
Аз вече подозирам една друга врътка. Рълев ще използва току що спечелената награда (и онези ножове от по-рано) да добута някой друг до полу-финала и по конкретно: един с когото след формата се снима под път и над път. Trollface

# 230
  • Stockholm
А представете си бомбата да е, че Рълев предава Виолета заради Мартин. Scream
Невъзможно, но точно заради това може да е т. нар "бомба". Simple Smile
Според мен бомбата е свързана с Момчи, за добро или лошо:blue_heart:

# 231
  • софия
Аз вече подозирам една друга врътка. Рълев ще използва току що спечелената награда (и онези ножове от по-рано) да добута някой друг до полу-финала и по конкретно: един с когото след формата се снима под път и над път. Trollface
Аз обратното завъртам. Че много са му гурданчетета на Рълев - дали няма да изгори  едното и то баш от Мартин.
Нали са го нарочили за Стратега на сезона( по Ралица). Та на някой съвет:
Водещ - Мартин,значи мислиш че Рълев има скрито лично предимство.
Мартин - да, сигурен съм!
Водещ - Рълев имаш ли скрито предимство?
Рълев - не казвам!
Мартин - има, има, ъъъъъ какво има мисля мисля, ами има.... таен имунитет, ха!
Водещ - Рълев имаш ли таен имуните? Да? Какво? Я повтори? Е, щом Мартин Стратега те разкри, вече го нямаш.....
Joy

Това за равновесие малко между момчетата, че ще го разкъсат Рълев заради Момчил....
Grinning

# 232
  • Stockholm
Снимка на Момчи и Рълев ми направи впечатление. Рълев на преден план, Момчи зад него, но с навирена брадичка, същото изражение, което имаше, когато казваше във визитката си, че е печелил международни олимпиади по физика. Имам и други лични впечатления, които няма да споделя сега, а когато дойде времето, когато разбера дали съм права в подозрението си за БОМБАТА. Да си представим финал с Рълев, Мартин и Момчи. На финала задължително има пъзел или математическа задача. КОЙ би могъл да ги реши първи?

# 233
А представете си бомбата да е, че Рълев предава Виолета заради Мартин. Scream
Невъзможно, но точно заради това може да е т. нар "бомба". Simple Smile
Според мен бомбата е свързана с Момчи, за добро или лошо:blue_heart:

Така е, ама като знам, че ще е за лошо, даже не искам да го споменавам. Confused

# 234
Не знам кой какво решава, но е ясно кой е победител.

# 235
В основната тема пише, че последният ден от снимките е 24.08. Питах кога е РД на Момчил и ми казаха - на 13.08. Ако и двете дати са верни, то последната "седмица" от 4 дни с две племена изтича на 16.08. Та умирам от любопитство какво се е правило от 17ти до 24ти ден по ден на терен.
Всички финалисти се появат в Инстаграм на 30 август. И какво са правили от 24-ти до 30-ти питам аз:joy:
Миналата година също имаше известна пауза между края на снимките и появата в социалните мрежи.

Иначе явно са им дали повече въздух и последната седмица не е типичната 4-дневна. То и трудно ще стане битка за имунитет/номиниран + съвет + елиминационна битка да се заснемат в един ден. Съветите досега винаги са ги снимали вечер, а елиминационната няма как да е преди тях.

# 236
  • София
Или решаван пъзел, мината змия, нещо такова за някой финалист.

# 237
Аз не очаквам изненадата да е приятна, разбира се. Почти не гледам, защото крясъците на останалите участници и цялата атмосфера са просто мъчителни. От малкото видяно Рълев така и не ми стана симпатичен, само Момчил харесвам. Останалите са дъно.

# 238
Значи Ковид и другите момчета, ако ни лъжат за да сме доволни на финала, да си знаете, че няма да ви се сърдя  Simple Smile
С верните спойлери до финал ииииии финалистът е  нашия Момчи. Ех, че ще е хубаво Simple Smile

# 239
  • софия
Значи Ковид и другите момчета, ако ни лъжат за да сме доволни на финала, да си знаете, че няма да ви се сърдя  Simple Smile
С верните спойлери до финал ииииии финалистът е  нашия Момчи. Ех, че ще е хубаво Simple Smile
Нее, няма как.
Досега не са ни подвеждали,
Но Бомбата я чакам с интерес Hug

Общи условия

Активация на акаунт