Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 738
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 315
Би трябвало да са Гладиаторите, защото в анонса Димо спомена, че поздравява единия отбор като сигурни финалисти. Т.е. няма как да са Старейшините.

# 316
  • Буркина Фасо
водещия споменава  "вече се знаят първите сигурни финалисти".
това навежда на мисълта, че червените бият  и са на финал.

# 317
  • Stockholm
Аз очаквам след обединението първо да се номинират жените, ако не са последни в играта. Момчил ще номинира на база игри. И не мисля че ще разчита някой да го "спасява". Момчил не е Дунев или Оряшкова да чака някой да го пази.
След обединението няма номинации на база игри, защото битките са индивидуални. Най-силният печели, най-слабият губи. И всички номинират един, без аргументи как се е представил.

# 318
Казах че според  мен Момчил ще номинира така, защото човека е далеч от това да гради стратегии. Ясно ми е че там всеки играе сам за себе си.

# 319
Чудно ми е как Мишо е отпаднал преди Виолета? Та тя не може да ходи. Пълна мистерия.

# 320
  • Буркина Фасо
Чудно ми е как Мишо е отпаднал преди Виолета? Та тя не може да ходи. Пълна мистерия.
със седене и коалиция. какво повече му трябва на човек за да стигне до финалите Smiley

# 321
със седене и коалиция. какво повече му трябва на човек за да стигне до финалите Smiley

Е тя виж че не може да минава трасетата, докато другите ги минават много по-бързо от нея, тя ако не е последна не знам. Мишо значи трябва да е мега зле.

# 322
  • Буркина Фасо

Е тя виж че не може да минава трасетата, докато другите ги минават много по-бързо от нея, тя ако не е последна не знам. Мишо значи трябва да е мега зле.
синята пък не може да хвърля вода от кофа, сега не може да уцели коша ...

# 323
Достатъчно е да не е последна в някоя игра, да не я номинират и да изпратят Мишо срещу Мастагарков/Момчил/Рълев/Мартин/Дунев Grinning

Мишо е добър само в плуването и млатенето.

# 324
Мишо беше супер зле на пъзел в първите битки с Рълев и Радев... Така, че всичко е възможно, Виолета е добра на пъзели.

# 325
Утре Вики ли отпада?

# 326
Какво има на този лаптоп? Моля който знае да каже, за да не очакваме нещо уау и да се разочароваме.

# 327
  • Някъде там...
Разговор с близките.

# 328
Уж да, макар че с тая анаграма може и Мишо да е.
На лаптопа сигурно близките ги поздравяват,  че да финалисти

# 329
Вики отпада.А на лаптопа май ще са разговори с близките .

Общи условия

Активация на акаунт