Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 735
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 345
Какво има на този лаптоп? Моля който знае да каже, за да не очакваме нещо уау и да се разочароваме.

Наградата на Емануелчо!!!!
Ако я помните....

# 346
Да чуе дъщеря си .

# 347
За Бомбата нищо не сте казали днес. Да чакаме финала ли, за да видим ШОК БОНБА?

За финала е!!!!!
В средата на следващата седмица чакайте но внимавам че аз ще гръмна.....
Гледайте внимателно ще стане очевидно скоро......

# 348
  • София
Хм, не знам вече с какво може да ни изненада продукцията. Освен Ването да използва някое от сечивата за да запази Мартин. Защо не, на Рълев не му трябват всичките предимства, ще си лъсне образа още, а Марто е лесен съперник на финала все пак.

# 349
  • София
Хм, не знам вече с какво може да ни изненада продукцията. Освен Ването да използва някое от сечивата за да запази Мартин. Защо не, на Рълев не му трябват всичките предимства, ще си лъсне образа още, а Марто е лесен съперник на финала все пак.
Това конкретно (аз също го бях предположил по-рано) не би могло да се класифицира като "бомба" след която да станело "страшно".
Едно такова действие от Рълев би било съвсем в реда на нещата от гледна точка на стратегия. Не виждам нищо скандално или страшно. Дори за Рълев би му било от полза: Мартин е по-лесен противник в края на играта.
Тази "бомба" определено е нещо съвсем различно

# 350
  • София
Тогава нямам представа какво може да е измислила продукцията, че да е такава бомба, честно.
Освен да преиграят финала, тогава ще ги призная. Даже 2-3 пъти да го преиграва, до получаване на правилния резултат Simple Smile леле, Димо сигурно ще откачи Grinning

# 351
Може би на финала ще се падне игра, на която Рълев има повече опит, например последната от битката му с Дунев. На Момчил няма да му издържат нервите и така ще изгуби.

# 352
Освен да се  сбият на финала, вече друго не мога да измисля
Или да накажат някой например с около час

# 353
  • София
Може би на финала ще се падне игра, на която Рълев има повече опит, например последната от битката му с Дунев. На Момчил няма да му издържат нервите и така ще изгуби.
И това не е скандално, нормално е финалистите да са играли вече всеки от компонентите на финала. Например това с топчето и Момчил игра нещо такова срещу Теди. Винаги е било така, няма как да се измисли напълно нова и непозната игра специално за финал.
За мен най-скандалното (тук само гадая) би било единия да има голямо предимство на самия финал (едно трасе по-малко например), но съм почти сигурен че няма да е това. И остава само как Мартин е направил чудото и е бил на полуфинал и Дунев и Мастагарков: аз още не мога да си представя игра (освен Texas Hold'em) на която това да се случи.
Друг потенциален вариант би бил на Елиминация да са Вили срещу Дени и там майката демостративно да пусне на щерка си, ама това си е очаквано още от ден 1

# 354
Някоя любовна авантюра, дали може да са спретнали?

# 355
  • София
Някоя любовна авантюра, дали може да са спретнали?
Е то закога? Те жени почти не останаха Rolling Eyes

# 356
Здравейте, любители на спойлери и ИВ!
Досега само четях, но тази бомба ми грабна интереса и най-накрая се реших да си направя регистрация, за да размишлявам с вас. Благодарности на @Arapya (и другите известни спойлер потребители) за вярната информация, която дава, и за загадъчната бомба.
Моето предположение е, че Мартин печели и дава наградата на Рълев. 😆 За по-голяма бомба, аз лично, не бих могла да се сетя. Пък и Arapya беше писал/а относно Мартин, че е финалист и то какъв.
Едва ли е чак толкова грандиозно, но това успя да измисли фантазията ми. 🤣

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 15:52 от Анонимен

# 357
Дали е възможно да е купуване на предимство с огърлиците за друг играч (не притежателя им),  който по този начин да изпревари Момчил на полу/финала?

# 358
Може би Момчил печели, но отстъпва наградата на Рълев...
Това би било бомба!

# 359
Може би Момчил печели, но отстъпва наградата на Рълев...
Това би било бомба!

Е защо, нали и ние мечтаем да купи и да оправи БДЖ. Няма да му простим Joy

Общи условия

Активация на акаунт