Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 760
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 360
  • София
От 100 места се потвърди, че Рълев печели, не знам защо още се съмянвате.

# 361
От 100 места се потвърди, че Рълев печели, не знам защо още се съмянвате.
Така е, но просто ми е чудно каква може да е тази бомба. Освен да вкарат братята на Момчи и Рълев да им помагат накрая, а на Мартин - Емануела. Шок-бомба 😆

# 362
Според мен в момента ни се смеят отстрани и нищо няма да стане. Тия работи от типа "Рълев ще си ползва едното предимство да спаси Мартин, на финала Момчил ще се контузи и Рълев ще го бие" не са бомба, а то трябва да е нещо като от типа - Марто, Вили, Дени и Рълев да са се познавали още преди игрите и да са измислили всичко това, което е станало и да са коалиция, но това е много малко вероятно. Вече нямам хайп за тази бомба, за да не се разочаровам много накрая.

# 363
Аз залагам на това, че Рълев ще си купи предимства за финалната битка и тъй като ще играе срещу Момчил, предимствата ще бъдат УАУ. Момчил и без друго е контузен и освен това, доколкото е известно и е ухапан от нещо на крака... Продукцията ще му върне за неподчинението през сезона.
Чакам как ще сготвят Мастърчето също. Снощи той им спечели битката.
Мастърчето и Момчил са с най много спечелени битки този сезон мисля, като Момчил е евър от всички сезони.

# 364
Според мен е възможно Момчил да е решил да демонстрира, че не желае да побеждава на финала и по този начин да се противопостави на всички напъни на продукцията да го изкарат измамник. От няколко седмици той явно реагира негативно на репликите, които се диктуват  в слушалката на водещите и отказва да говори на синхрони както преди. Буквално им отговаря с по 1-2 изречения, колкото да каже нещо. Те това и заслужават, някой да им покаже, че нищо не е на всяка цена, а сценарият им е жалък. Нито Момчил, нито Мартин се нуждаят от колосалната сума 100к лева. От друга страна Рълев си е отворил клиника/лаборатория с парите (т.е. той е имал тази конкретна цел) и наистина е искал да спечели, защото наградата му е нужна. Останалите финалисти са от авантюристичния тип участници, те искат да победят себе си и играта.

# 365
С тези  манипулирани до безобразие игри вече нямат никакво значение нито бомби, нито подредби. То е като в човешките отношения - когато нещо не е наред, първоначално полагаш усилия - разговори, жестове, напъни за промяна. Когато разбереш, че оправяне няма, просто спира да ти пука. Предаването ни докара до тази фаза. И сега да спре, и да продължи - все ми е тая. Нагледах се на дудненето на Виолета, на комбините с Рълев и на страховете на онези смешници от синия отбор. Моите финалисти от останалите са Момчил и Мастагарков. Знам, че и двамата са прецакани. Нататък е все едно. Да дадат на Денислава първенството, че простотията да е пълна, и готово.

# 366
До днес мислех, че шок-боНбата е нещо като: все още няма краен победител, може Рълев да е спечелил финала, но не и предаването все още; възникнало е равенство, неяснота, несправедливост; има въпрос, който ще бъде решен от зрителите с СМС-гласуване или с допълнително доиграване/преиграване.
  Но днес от Arapya е написано: "Гледайте внимателно ще стане очевидно скоро......". Това означава, че разсъждавам в неправилна посока. Ако нещо е станало на финала и/или победителят не е докрай ясен, това няма как да стане очевидно скоро.
  Тогава какво остава? Не знам... Рълев и Мартин играят заедно, с или без уговорка да делят наградата? Обединяват се и си помагат на финала срещу Момчил?
  Някой обърна ли внимание, че наскоро в разговор с Виолета Рълев каза:"Аз съм скучен". Ако към този момент той се самосчита за скучен, нищо чудно да направи странен, глупав или интересен ход.

# 367
  • София
Надявам се след игрите някой запознат да ни сподели с какво толкова лъвчето си е навлякло гнева на продукцията. Може още сега да сподели, разбира се Wink

# 368
Ох, и аз миналата година до последно все пак таях абсурдната надежда да не е Алекса, просто ми се струваше най-ужасният и абсурден победител. Ама...

Но сега нямам надежди за Момчи и не се съмнявам, че е Рълев, може би защото и Рълев ми е приемлив.

А за тая бомба, каквото и да е, не очаквам да е уоу. Най-малкото след толкова обсъждане тук, каквото и да е, ще ни разочарова очакванията хаха

Аз очаквам бомбата да е прецакване на Момчи или Благо по някакъв начин. Много нагло.

Пример: Благо отпада и на финала се разбира, че е било нечестно или най-малкото подозрително, но вече е късно да го върнат.

Или Момчи пак го обвиняват в измами и го наказват на финала.

# 369
Arapya, да знаеш, че очаквам наистина голяма боНба, защото ако е мъничка ще те открия и те давам на стринка и Мартин да те оглозгат. 😜 Очаквам поне някой арестуван и с белезници на финала. 🤪 Тупарев направо ще умре от кеф. 😂

# 370
На финала очакваме щастливата баба Вила спечелила богат зет, гол Момчил,  богатия зет целуващ Дени и голите кумове Мишо и Благо.
Завесата пада.
Запишете се на кастинг!

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 17:27 от densi

# 371

😱 Каква вест е подготвил този лаптоп за Гладиаторите?

😏 Разтърсващи обрати и емоции, които могат да променят изцяло хода на играта в епизода тази вечер

Това да няма нещо общо с боНбата?😃

# 372
Не мисля. Видео с близките.

# 373
  • София
Вижте колко подло са го написали във сайта на Нова:
"Виолета Стайкова, Иван Рълев и Мартин Николов-Елвиса ще открият мистериозен лаптоп, а видео посланието, скрито в него, ще напълни очите им със сълзи."
FearfulFearfulFearful

# 374
Да, говорят с близките си.

Общи условия

Активация на акаунт