Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 651
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 705
Този сезон си го гледам супер спокойно и безпристрастно! Ако не спечели Рълев ще е голям майтап! 😂
В началото много ме беше яд, че не е Момчил, но в момента играта му не впечатлява! Този непукизъм дразни...
Продукцията може да бута който си иска, това е шоу. Все пак е много по-добре така, отколкото да се гласува със смс-и за победител и да е още по-нагласено! Затова съм ОК и с този сезон и ще си гледам и следващия!
В крайна сметка бомба ще има ли?

# 706
  • Bayern
В защита на Арапя ще кажа само, че дотук всичките му спойлери са верни Purple Heart .

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 20:03 от ROSHLA2006

# 707
В защита на Арапя ще кажа само, че до тук всичките му спойлери са верни Purple Heart .
Да, за да ни спечели доверието.
Хайде, все едно не го играхме тоя филм пролетта, когато потвърдено човек от продукцията на Ергенът ни съобщи първите две отпаднали, а после ни метна за зелен хайвер с фалшива победителка.

Наистина с Момчил щеше да е много по-успешно, ама сигурно няма кадър с демонтирането на неговия транспарант.

# 708
В защита на Арапя ще кажа само, че до тук всичките му спойлери са верни Purple Heart .
На Ковид също.
Да вземат да се разберат двамата

# 709
Наистина с Момчил щеше да е много по-успешно, ама сигурно няма кадър с демонтирането на неговия транспарант.
Може и да има, но от мои лични наблюдения, Арапя не харесва особено Момчил, за да ни залъгва с него. Симпатизира на Мартин и затова ни пуска неговия транспарант. 😆

# 710
Скрит текст:
Марто, ако спечели всички от БгМама да ходим в Джанъма да пием по еднин шот за нечие здраве... в крайна сметка важното е да сме живи и здрави Grinning
Цитат
Запазвайте маса от сега!!!!!!
087 654 4544
Емануелчо, ти ли си? 🤪🤣🤣🤣  Щракнал си си плакатчето за спомен. ;D

💣 гръмна, ама не тук, а в Пловдив... 24. 🤣

# 711
Марто, ако спечели всички от БгМама да ходим в Джанъма да пием по еднин шот за нечие здраве... в крайна сметка важното е да сме живи и здрави Grinning

087 654 4544
Само ако Марто черпи за победата отивам от сега още да се правя на леща, мога да нощувам там и да гледаме вкупом сите епизодите до финал и да се донапукаме в негова чест. Джанъм е новият бар на Джафа вече. А аз не съм претенциозна и с бира мога да мина, няма нужда от гъзарии Grinning

# 712
0876544544 Arapya това на Елвиса личния номер ли е да знам да звъня .

# 713

Снощи Елвиса каза, че в неговия имало 6-ци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
........ Рълев дори по рано и от Алекса го разбрахме иначе имаше такъв вариант да е прекалено ясно всичко да.

А нямаше да е така,  но Elpida развали нещата и го каза. Ако зависеше от мен щях да ви почовъркам още Wink

За първи път няма да харесам твой коментар Blush
Благодаря, Elpida Heart

# 715
Ахаха, Ковид, добър ход с аватара! Joy
Тази година му е приемлив аватарът, ама миналата хич не беше. 🤪🤣

А нямаше да е така,  но Elpida развали нещата и го каза. Ако зависеше от мен щях да ви почовъркам още Wink
Ааа, по-добре така - още от септември да се знае, че не ми се чете пак десетки страници с молби към тебе да кажеш този ли е, или онзи. Simple Smile Чак неудобно ми ставаше. 😳

Снощи Елвиса каза, че в неговия имало 6-ци Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи е на Дунев. 🤣🤣🤣

# 716
Аз превключвам. Тия двамата не мога да ги гледам.

# 717
Скрит текст:
Цитат
087 654 4544
Емануелчо, ти ли си? 🤪🤣🤣🤣  Щракнал си си плакатчето за спомен. ;D

💣 гръмна, ама не тук, а в Пловдив... 24. 🤣

Подкрепям.
Имам същото предположение, че това е Емануелчо

# 718
Мартин издиша на това трасе. Не мога да си представя как е спечелил финала, хаха.

# 719
Мисля, че са му казали да не прави прекалено голяма разлика, че няма да е интересно никак.

Общи условия

Активация на акаунт