Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 831
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 035
Туджаров в Надкаст днес каза ме наистина битката от сезон 1 е играна 3 пъти около 3 седмици по късно 1 път заради бури в морето 2 път заради гаф с някой от финалистите и 3 път вече е финално и нямало преиграване,
Повечко са според мене, защото всяка година на 6.11. Панчев пуска стори за тази битка.

# 1 036
Видяхте ли новото промо на Ергенът 3? В стил Къванч Татлъту 😀

# 1 037
  • България
Видяхте ли новото промо на Ергенът 3? В стил Къванч Татлъту 😀

Сандьо много ми хареса на промото! Според моя мъж е много криндж и предпочита Виктор от всичките ергени. Grinning

# 1 038
Струва ми се, че половината мъжки каст на ИВ поне е по-добре от брадясалия в Ергенът.

# 1 039
  • България
На Сандьо много му отива русата брада, скрива му кръглото лице. Фен съм засега.

# 1 040
@galinahristova7584 знам, че четеш тук.
Само да вметна, никога, никъде не съм казвал, че Братоев е имал телефон и 2-ро за твое голямо нещастие ще продължа да поднасям информацията с недомлъвки.
Благодаря Wink

# 1 041
  • До сърцето...
Охо, тука едни драми тип Агент 007 се разиграват, страшна работа Mr. Green
Аз се кефя повече на спойлерите от пейката/диванчето, едно такова леко и ненатоварващо ми идват. Ама всеки с вкуса си, казало кучето...

# 1 042
Ковид, а кой къде с кого е спал ще ни кажеш ли, че стана нещо объркано? Rolling Eyes

Мартин в някакъв каст вика, че Дени не била негов тип, а Мастагарков в друг твърди, че Мартин много бил лапнал по нея.

# 1 043
Ковид, а кой къде с кого е спал ще ни кажеш ли, че стана нещо объркано? Rolling Eyes

Мартин в някакъв каст вика, че Дени не била негов тип, а Мастагарков в друг твърди, че Мартин много бил лапнал по нея.

Помисли кой и как си промени държанието и каква би могла да е причината? И после, чисто човешки, ти на кой от двамата би повярвала?

# 1 044
  • Варна
Че те и двамата си смениха поведението. От друга страна, когато Мартин отиде при Гладиаторите, Дени го оплю едно хубаво.

# 1 045
  • Пловдив
Аз с голямо удоволствие бих гледала Мастагарков като ерген.Красив, умен и интелигентен мъж.

# 1 046
  • Варна
Аз с голямо удоволствие бих гледала Мастагарков като ерген.Красив, умен и интелигентен мъж.

Ще го изядад с парцалите.

# 1 047
Него и аз бих гледала... Ама насреща му ще е армията на клонингите😱
Брррр, това и на Мартин не го пожелавам😱

# 1 048
  • Sofia
Него и аз бих гледала... Ама насреща му ще е армията на клонингите😱
Брррр, това и на Мартин не го пожелавам😱
Клонингите атакуват!

# 1 049
Лелеее, Марто в Ергенът. Ще бъде култово
Ще им сипва с големият черпак

Общи условия

Активация на акаунт