Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 823
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Stockholm
Ковид, а кой къде с кого е спал ще ни кажеш ли, че стана нещо объркано? Rolling Eyes

Мартин в някакъв каст вика, че Дени не била негов тип, а Мастагарков в друг твърди, че Мартин много бил лапнал по нея.

Помисли кой и как си промени държанието и каква би могла да е причината? И после, чисто човешки, ти на кой от двамата би повярвала?

Мартин се мисли за много умен, но е толкова прозрачен, че чак смешно. Виждахме погледите и всичко, което направи заради Дени. Сега се прави на учуден, когато го питат. Обичал  жени с токчета и рокли Yum Те всички обичат такива, но и всички правят компромиси Joy

# 1 051
Дени може да ходи спортно облечена и да е в добра форма, но и хиалурон си има, така че не е далеч от жените, които Мартин харесва

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 21:57 от Alucard

# 1 052
Ако е изпитвал нещо към нея как тогава е приятел с Рълев който от своя страна е ходил с Дени? Не би ли трябвало да не го харесва заради това?

# 1 053
Е, той Мартин е толкова злопаметен, няма да й прости как го изложи по телевизията.
Аз се чудя дали Дени наистина се е натискала на Благо, а той я отрязал. Ковид, ако знаеш и споделиш Wink

# 1 054
Рълев е разкарал Дени. И сега Мартин е доволен. Изглежда като отмъстителен човек.

# 1 055
Рълев както я описа “Денката” май се държи доста фриволно с мъжете, да не кажа нещо по-грубо. Много беше прав и за това, което каза, че просто искат да правят секс с нея. И аз не мисля, че някой ще я приеме на сериозно с това евтино поведение, което и в предаването показа. Леля Вили има същото държание, само, че е застаряла и още по-лошото при нея е, че е простачка.

# 1 056
  • Sofia
Евтино поведение е много правилно определение. Донякъде я разбирам, има се за мъжко момиче и се чувства добре, когато общува с другия пол. И аз имам приятели мъже и ми е много приятно да общувам с тях, но поведението ми е много, много различно от нейното. От нея лъха една фриволност и глуповатост, и човек остава с усещането, че е някак лесна, и точно евтина.

# 1 057
Ковид, а кой къде с кого е спал ще ни кажеш ли, че стана нещо объркано? Rolling Eyes

Мартин в някакъв каст вика, че Дени не била негов тип, а Мастагарков в друг твърди, че Мартин много бил лапнал по нея.

Помисли кой и как си промени държанието и каква би могла да е причината? И после, чисто човешки, ти на кой от двамата би повярвала?
Като се замисля, на Мартин за нищо не бих повярвала, докато на Мастагарков почти за нищо Thinking Да считам ли, че Мастагарков казва истината? Joy

По-лесно разчитам поведението на Дени - тя определено много харесваше Мартин и не знам той какво точно ѝ е правил, че до такава степен я ентусиазираше. В същото време се държеше като отхвърлена жена спрямо Мастагарков.

# 1 058
  • Пловдив
Аз от вчера гледам по БТ+ Максимус .Интересно предаване с интересни персонажи. Ваня участва от игри на волята и Стоил ли беше името му с сокола.
В понеделник започват с игрите.

# 1 059
Симеон беше със сокола.
Не мога да изкажа още мнение. На първо четене да кажа, че Гуспата ми е все така неприятен, без нищо конкретно да е направил. Пак едни патетични речи, доста кухо звучене имаха. Заснемането не е добро на моменти, но все пак са се простирали според бюджета. Познах:

° Радо, Валерия, Мартина, Аксиния от Фермата

°Ванчето, Борис и неговата приятелка Елина, Симеон от Игри на волята

° Геви, Ермина и Марчо от последния Сървайвър

° Спас Сарачинов ( и тук са се намърдали)

Има и доста непознати за мен участници от някакви кастинг битки. Ще се излъчва веднъж седмично в Понеделник, а в Четвъртък щяло да има коментарно студио. Ще му дам шанс обаче.

# 1 060
  • София
Прегледах и аз Максимал, много ме дразни Гуспата- и като начин на водене , и като човек имам големи резерви към него. Помня как докато излъчваха някакво предаване с него и жена му, в което се обясняваше колко обича нея и децата, вече беше с друга и чакаше бебе от нея, та не ми е чист човек.
Засега мога да кажа, че е компилация между сървайвър и игрите, демек крадем формати без да плащаме:) Звука е зле, Спас въпреки, че е на Ирина, изглежда прекрасно момче.

# 1 061

Хайде обещаното участие в подкаст.

Аааа Ковид е излязъл. Голяма съм му фенка. Започвам да гледам.

# 1 062
От 2 места ми потвърдиха, че победителка в 3 сезон на “Ергенът” е Нани. По принцип била много готин човек.

Огромно браво на момичетата от темата за предаването, защото те първи я разкриха.
А знае ли се дали са заедно или само за предаването я е избрал?
Идвам с обещания ъпдейт - не са заедно Grin
Не вярвам да има изненадани. Очакван развой след финала.

# 1 063
  • Варна
Идвам с обещания ъпдейт - не са заедно Grin
Не вярвам да има изненадани. Очакван развой след финала.
Благодаря! А някой от двамата във връзка ли е в момента?

# 1 064
Не. Пишете тук, ако имате други въпроси, за да ги задам и да пиша пак. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт