Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 820
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Вестерос
Въобще били ли са заедно, защото, то предаването не свърши ли преди 2 месец има, няма? Grinning

# 1 066
Скрит текст:
И аз идвах с клюка че ергенът не е с победителката.

# 1 067
А изобщо ергенът сам ли я е избрал или леко са го побутнали да е тя?

# 1 068
  • Пловдив
Със сигурност са го подбутнали да избере нея.
Но не мога да разбера, какъв е смисъла да се провеждат тези реалити и на лице да няма нищо на среща 🤔
Заблуда е за мен !
Ей,така нещо да покажат и да събират рейтинг 😅

# 1 069
  • На морето!
За рейтинг разбира се.

# 1 070
  • София
Той може и да я харесал вътре. Виктор никоя не хареса, защото си е имал Мария отвън. Към Алекс изпитваше страст, но не и някакви чувства. Така че избра тази, която най-много му харесва външно и може да има изгода - Виктория, но то никъде не ги извикаха заедно.
Евгени си избра Валерия.
Алек кой знае, може и да я е харесал, явно си пада по руси, слабички жени. Отвън обаче е различно, едно са купончета, друго е майка с отговорности, те коко години разлика имат 8?. Масово мъжете на 20+, не са готови да гледат голямо дете от бивш мъж особено ако детето липсва в началото т.е. той не я вижда как тя се държи като майка, а една различна версия от тази, която е в ежедневието си. Младичък си е Алек. И Нани е си намери нов мъж, но ще й е по-лесно с някой 30+.

# 1 071
А Виктор по принцип защо се е съгласил изобщо да участва ???!!

# 1 072
А Виктор по принцип защо се е съгласил изобщо да участва ???!!
За пари?

# 1 073
Хонорарът му е бил 20 000 лв.

# 1 074
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ми се вярва някой да се съгласи да се прави на маймуна пред цяла Бг за 20 000 лв.
Да не би да са евро?

Щях да гледам този сезон(като първи за мен),но още незапочнал и вече загубих интерес.

# 1 075
Ами той не беше кой знае колко известен, а и едва ли е очаквал, че ще му се случат всички онези неща, които се случиха. Grinning
Хонорарът е в лева

# 1 076
  • Варна
Аз знам за 70 000 лв.

# 1 077
  • София
20 000 лева са си 20 000 лева. Аз мисля, че числото, което се спрягаше, е по-голямо, но може и да греша.
Никой не беше чувал за Виктор преди предаването, а после се започнаха едни реклами, едни участия напред-назад, чак във филм се снима. Това всичко също носи приходи- вероятно доста по-големи от хонорара му за участието в Ергена.
Имаше една година да осребри славата - докато не се появи новият ерген, и каквото му беше по силите - осребри го.

# 1 078
Някъде беше казал Виктор, че са му платили сумата на заплатите му от фитнеса за времето на снимките.

# 1 079
Всеки чул по нещо и аз да не остана назад
Бях чела за 70 000, но след като продукцията разбират за Мария е принуден да върне половината от сумата.

Общи условия

Активация на акаунт