Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 569
  • 702
  •   1
Отговори
# 135
Не знам точно как стои въпроса с репликите, но който е ходил на Капалъ, по точно в едни пресечки знае за какво става на въпрос - Гучита, Монклери..

# 136
Ами не знам, явно не са от Олга и двамата, ако това са им годините на раждане. Даниел със сигурност е 88, Антон е 87, Розалия мислех, че е по-голяма... Атанас не каза ли в първи епизод, че е на 38? Някой помни ли, че не ми се връща Grinning

Розалия е на 37, зодия Риби. Това е според подкаста, който беше публикуван по-назад. Значи е набор 86. Ако Антон е 87, значи разликата им е поне 9-10 месеца.

# 137
По-вероятно е Атанас да не е от тях,защото другите си мязат

# 138
.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 20:56 от Bella Ella

# 139

Това имах предвид

# 140
То и на Емилия Гучито е абдовишко 🤣🤣

# 141
Като говориха за детството им по различни градове си включи и Антон?! Не ми се връща да гледам пак, но това значи че баща му е оставил Олга да бяга с чуждо дете. Иначе евала на нея, че не го е изоставила, ако е така.

# 142
Не знаем дали е чуждо или е грешка на Агенцията по вписванията.

# 143
Ами във визитките в ИГ, за съжаление не им пише годините, но пише зодии, пак е някаква отправна точка да видим дали при някого е сбъркано ЕГН в сайта:
Атанас - Скорпион
Антон - Близнаци
Даниел - Телец
Розалия - Риби

# 144
Не мисля, че Агенцията прави грешки, да не говорим ЧАК толкова много. Реално всички собственици на юридически лица се идентифицират с ЕГН-тата си, тук не става въпрос за някакъв справочник просто.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 20:56 от Bella Ella

# 145
Поправи, не Йордан, а Даниел. Йордан е бащата.

# 146
Значи очевидно на някого Йордан и Олга не са биологични родители.

# 147
Хм, да, най-вероятно Розалия все още не е навършила 37. Ей, много сте наблюдателни. Интересно какъв е случаят тук..

# 148
Йордан може и да е бащата на всички. Олга няма как да ги роди и 4мата с тия рожденни дати. Явно има нещо скрито тук. Няма да се изненадам дъртия Бачор какви ги е вършил. Нямаше ли някаква препратка за някаква изгубена дъщеря, нещо такова ми се въртеше, че презентираха.

# 149
Здравейте. Нещо не разбирам това с годините на децата. Кое ви изумява,че аз нещо не успях да разбера от коментарите.? Розалия и Антон са в една година ли? Щото Риби си е февруари/март,а близнаци май/юни.  Ако са в една година с тези зодии е абсурдно,да. Ще ровя и аз сега, че тъкмо приспах детето 🤣

Общи условия

Активация на акаунт