Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 577
  • 702
  •   1
Отговори
# 165
Няма лошо в това, ако има кой да помага. На мен обаче ми направи впечатление, че Даниел пак си снима пиянските истории. Все едно е някой студент в 1 курс..

# 166
Не видяхме малкият Даниел в стаята с Даниел и Наска! Баба Сийка също я няма, само замалко се мярна. Дъщеря им мърсува в една стая, те в друга гледат дете. Страхотна идилия!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 23:33 от vanya.pavlova

# 167
Носят му бутилка уиски и той вика: време е за бебе! Така стават при него децата - минимум на бутилка 10-годишно.

# 168
И пак са на спонсорирана почивка, как не се умори да тагва хотела, беше го тагнал и вметнал даже, когато вървеше сторито с Атанас как пуши в офиса на Бонанза.

# 169
Вече мисля, че разбирам бизнес моделът в главата на Даниел. Големите вериги и маститите бизнесмени ги тарифира по най-ниските цени на пазара и компенсира с малките и единични клиенти, като на тях им дава високи цени.
Не намирам друго логично обяснение да се е навързал по толкова големи обекти.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 19:25 от vanya.pavlova

# 170
Наско, нали си във форума?Казвай бърже кой кой набор е Grinning
Хаха, е той може да не е регистриран. За да чете мненията не е нужна регистрация. Но принципно може да влиза с ФБ профила си на Курвоазие и тук.. ще бъде забавно.

# 171
Те малкия Даниел където са го водили изобщо, което е на сравнително малко места спрямо редовните почивки на Барочски и Атанаска, все взимат и бабата. Даже май след като се роди нямаше и месец и те хванаха пътя нанякъде.

# 172
  • Paris
Няма пари за детегледачка 😬

# 173

Сигурно Наска я е страх Данчо да не се влюби в нея, ако си намерят такава. 😅 Трябва да се провери в механата дали си е взел на работа само мъже готвачи и сервитьори

# 174
  • Paris

Сигурно Наска я е страх Данчо да не се влюби в нея, ако си намерят такава. 😅 Трябва да се провери в механата дали си е взел на работа само мъже готвачи и сервитьори

И още как 😀 И офиса трябва да провери, че ще го изтърве от контрол иначе.

# 175
Че в офиса му са мн готини жените.На всичитам им казва,че ги обича

# 176
На Даниел му трябва алкохол за да люби "кралицата"?

# 177
За първи път А. да ми допадне, като мислене, набързо нареди Даниел колко ще е скъпо това със самолета. Относно желанията й за гайди и танцьори, аз много харесвам и идеята й не е лоша, иска да има програма. Ще бъде интересно и за гостите. Отдавна го бяха казали това, че той иска голяма и различна сватба, а тя малка и традиционна, явно още не са се разбрали.
Андреа разсъждава точно, както на моя роднина дъщеря й, на същите години когато беше. Това с ранното прибиране по светло и т.н., типично за годините й.
Атанас ми е фаворит определено, само как се притесни, като започнаха да го връщат назад в годините ...

# 178
Агенцията по вписванията не проверява посоченото в документите ЕГН. Ако има грешка, то тя е в адвоката, който ги е подготвял, а такива е възможно да се случат. Единственото ЕГН, в което може да сте сигурни е това на управителя (Атанас), тъй като той трябва да си завери подписа пред нотариус, а нотариуса проверява самоличността. Който има ел. подпис може да си свали спесимена от Търговския регистър и да си го види (само, моля, не споделяйте лични данни във форума).

# 179
По принцип и нотариусите толкова гледат. За прехвърляне на имот и плащане на услугата около 4-5 хил, два пъти ходихме да си оправят грешките. Единия път беше грешка в номера на имота, другата беше в личните данни на мъжа ми. Та няма и да се очудя, ако има грешка там.

Общи условия

Активация на акаунт