Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 608
  • 702
  •   1
Отговори
# 420
Данко как не е с жълта вратовръзка?! 😂 Много лош избор на рокля, като папагал е Насето.

# 421
Не разбирам какво Антон налива в дъщеря си, като учи в държавно спортно училище. Малките са още в детската градина.
Няма нищо лошо да имаш къща във витошки квартал. Дай боже всекиму дет се вика.
Та с това исках да кажа, че едното не изключва другото.

# 422
Не разбирам какво Антон налива в дъщеря си, като учи в държавно спортно училище. Малките са още в детската градина.
Няма нищо лошо да имаш къща във витошки квартал. Дай боже всекиму дет се вика.
Та с това исках да кажа, че едното не изключва другото.

Споменаха, че започва курс по испански. Може да се занимава с извънкласни дейности.

# 423
Всяко второ дете ходи на курс по език или на някакви уроци.

# 424
Шегуваш се, нали.
Децата около мен започват да учат езици между 3 група на детската градина и втори клас. Не познавам дете на 15 което не знае като базов език английски, а ако знае и втори и трети си е супер.

# 425
Като не дава пари за роклята, Атанаска няма и особено голям избор, София Борисова й казва какво да облече. Тази рокля е от тазмесечната й абитуриентска колекция и е нормално дизайнерката да иска да се промотира. Предполагам, че са й дали мострата от магазина, защото перата изглеждат поопадали.

https://www.instagram.com/p/CzcOipEr9KS/

# 426
Изгледах и аз епизода.
Как можете да казвате, че е скучен не знам.
СПИН, връзки, деца - и различни идеи кое как да е в контекста на едно семейство. Много човечна история има Атанас. Изглежда отлично и дава надежда на други болни.
Беше ми интересно да разбера как стоят нещата със секса и децата и не подминаха темата, евала. Дори цената на терапията, за която не знаех.

Съфорумката също ми се стори много приятна жена.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 13:52 от .Hazel.

# 427
Остави дето роклята е ужасна, но тази рокля и е малка. Точно като харизана и стои.

# 428
Шегуваш се, нали.
Децата около мен започват да учат езици между 3 група на детската градина и втори клас. Не познавам дете на 15 което не знае като базов език английски, а ако знае и втори и трети си е супер.
Не знам дали е към мен, но аз съм със същите впечатления. Аз съм на 30 и още по наше време се ходеше на английски и на какви ли не уроци. Сега до колкото виждам си е абсолютен бизнес, не ги подготвят в училище, има някакви матури, които преди нямаше и родителите едва ли не са принудени да ги пращат на какви ли не уроци. Мои впечатления са това.

# 429
Образованието на децата не приключва в 12 клас, напротив. Особено пък в случай че реши да учи в чужбина, каквито са масовите желания на децата. И къщата също не съм казала, че е нещо лошо, но къща под 400 хил. евро в момента в София няма да се намери. Освен ако не е в Абдовица Grinning

# 430
  • Glasgow
За пътуването- разбира се, че на много хора не им е приоритет, или не обичат, или имат страх от летене- аз също познавам много, имам и в семейството си. Просто защото при семейството на Антон се спомена като нещо много желано, а е супер лесно постижимо от София- летището е близо до града, има безумно евтини полети. Не е като да ти е мечта да видиш останките на Титаник с подводница🤷🏻‍♀️

# 431
Образованието на децата не приключва в 12 клас, напротив. Особено пък в случай че реши да учи в чужбина, каквито са масовите желания на децата. И къщата също не съм казала, че е нещо лошо, но къща под 400 хил. евро в момента в София няма да се намери. Освен ако не е в Абдовица Grinning

Не съм гледала предаването, но някой спомена, че учело детето в спортно училище. Освен ако не продължи със спорт, може в редица университети в България да не успее да влезе, поради липса на хорариум и подготовка по основни предмети, липса на оценки от матурата и пр. За чужбина също надали ще притежава нужните знания, за да влезе някъде където се изисква език и специализирана подготовка, или пък ще може да вземе стипендия, ако не е спортна. Но едва ли са пръснати кой знае какви пари за образование, ако си в спортното училище, нито ще бъдат пръснати след това за университет.

# 432
Андреа учи в спортното училище на ЦСКА. Там учене ня-ма. Имам поглед върху училището. И както и навсякъде където е специализирано като хореографско по цял ден се танцува или тренира, а математиката и българският са много силно намалени спрямо една хуманитарна гимназия примерно.
Но това което съм виждала с децата които учат в спортното училище яко тренират, ходят на разни турнири и въобще много труд полагат.

# 433
Забелязахте ли, че откакто гледахме епизод 3 и хейта се изля върху Атанаска и Даниел, Емили по рядко ходи при баща си. Вярно беше болна, но не показват нищо с нея. Ясно, че не виждаме всичко, но прави впечатление.

# 434
Забелязахте ли, че откакто гледахме епизод 3 и хейта се изля върху Атанаска и Даниел, Емили по рядко ходи при баща си. Вярно беше болна, но не показват нищо с нея. Ясно, че не виждаме всичко, но прави впечатление.
според мен си ходи както обикновено. Емилия е споделяла неведнъж и то още преди реалитито, че главно тя си я гледа.
Даниел я взима за няколко дни и снима съдържание с дъщеря си, което качва през следващите дни.

Общи условия

Активация на акаунт