Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 604
  • 702
  •   1
Отговори
# 510
Не ми се търси назад, но имаше доста негативни коментари за самата специалност, което ми направи лошо впечатление.И дребнаво някак си ми звучи. Който не е приет медицина,едва ли не се примирява с медицинска козметика. Първо, това изобщо не е така, двете са много различни.  И второ, има момичета,които наистина искат да учат това. Не искат да стават доктори.Както има и такива,които искат да учат за мед. сестри, не за доктори.
    И за да не ми скочат сега, нито имам дете,което учи мед.козметика, нито аз уча това. Далеч съм от сферата,  но няма лошо да се изучава 4 години като специалност.
   За отношението на Атанаска може би сет прави,честно не съм дълбала чааак толкова.Гледам риалитито, гледам стори в ИГ, по-скоро от клюкарска гл.точка и за забавление.
    И нещо друго ми прави впечатление- гледала идеи в пинтерест. Нормално , доста хора го правят. Знам,че всички тук имат средствата за интериорен дизайнер, който да обзаведе и нареди дома от-  до.
    Аз в момента правя ремонт и изобщо не се срамувам да си призная, че гледам в нета за идеи,от пинтерест, от ИГ, от разни сайтове.Преправям си ги за моето място, но има неща,за които не бих се сетила.

# 511
Ама не казваш,че ти си интериорния дизайнер и че много ти се отдава...
Не ми се търси назад, но имаше доста негативни коментари за самата специалност, което ми направи лошо впечатление.И дребнаво някак си ми звучи. Който не е приет медицина,едва ли не се примирява с медицинска козметика. Първо, това изобщо не е така, двете са много различни.  И второ, има момичета,които наистина искат да учат това. Не искат да стават доктори.Както има и такива,които искат да учат за мед. сестри, не за доктори.
    И за да не ми скочат сега, нито имам дете,което учи мед.козметика, нито аз уча това. Далеч съм от сферата,  но няма лошо да се изучава 4 години като специалност.
   За отношението на Атанаска може би сет прави,честно не съм дълбала чааак толкова.Гледам риалитито, гледам стори в ИГ, по-скоро от клюкарска гл.точка и за забавление.
    И нещо друго ми прави впечатление- гледала идеи в пинтерест. Нормално , доста хора го правят. Знам,че всички тук имат средствата за интериорен дизайнер, който да обзаведе и нареди дома от-  до.
    Аз в момента правя ремонт и изобщо не се срамувам да си призная, че гледам в нета за идеи,от пинтерест, от ИГ, от разни сайтове.Преправям си ги за моето място, но има неща,за които не бих се сетила.

# 512
Марули, ти не правиш риалити и не се биеш в гърдите, че имаш собствени идеи.

# 513
И тук няма лошо човек да взима идеи от интернет. Но тя се има за дизайнер. Аз мисля, че един дизайнер трябва да има свой поглед на нещата. Ясно, че няма да измисли нов раздел в учебника по интериор, но не може от-до да копираш всичко от Пинтерест и после да се биеш в гърдите. Всеки взима идеи от интернет, но те си остават за домовете ни. Не си правим портфолио с тях.

# 514
Тя си е доволна от образованието и професията и се гордее това е най важното.

# 515
Веднъж спорих с една жена във Фейсбук на медицинска тематика. Тя врякаше, че била доктор. Като ѝ разгледах профила се оказа, че учи медицинска козметика. После съм срещала на 2-3 пъти хора, които са учили тази специалност, всичките със самочувствието на някой, който е минимум сърдечен хирург. Не знам откъде са се сдобили с такова самочувстие, но е доста комично. Атанаска и тя се изказа, че всички около нея са я сметнали за тооолкова смела, че е кандидатсвала само едно нещо и веднага била приета. Колко пък да е впечатляваща сравнително нова специалност с малко конкуренция при кандидатсването?

# 516
Вижте, никой изобщо нямаше да я подкачи Атанаска, ако тя самата не се пъчеше и не се държеше така, сякаш е завършила с отличие докторска степен в Оксфорд или Кеймбридж, а всъщност следването ѝ е било едва три години бакалавър в колеж в Пловдив и реално не е баш отличничката на випуска, както сама се изкара.
Целият този дисонанс прави впечатление, и то в негативна насока.
Не се омаловажава специалността сама по себе си, нито се твърди, че трябва да си или лекар, или нищо друго - медицината беше спомената единствено като база за сравнение, защото дори дипломирани медици, които имат основание да се гордеят толкова, не парадират по такъв безвкусен начин колкото наша Атанаска. Ако беше по-скромна и премерена, на никого изобщо нямаше да му направи впечатление, че да тръгне да я разобличава. Но явно показността ѝ е в характера, защото това далеч не е единственото, с което се е самоизтъквала и преувеличавала реалността.

# 517
Истината е, че каквото и да каже или направи Атанаска ще я захапят, защото просто не я харесват масово. Същото важи и за Емилия, каквото и да направи или каже се приема добре.
Какво толкова се дълбае какво е завършила и дали е била отличничка? Чак пък извадени документи, клипове.. Явно дамите тук имат много свободно време. За мен няма абсолютно никакво значение, като гледам за момента няма много амбиции да се развива в тази посока.

# 518
Тази сутрин го гледах представянето по БТВ. Това шоу никога не съм го гледала и според мен не беше лошо. По скоро беше лош сценария с появяването на Атанаска, Йордан и Рени. Беше и изкуствено Даниел да се прави на страхуващ се от жена си. Чак устните му залепнали и да пита- Ти какво правиш тук? Цякаш не бяха отишли заедно. Аз не харесвам изкуствено поведение, а тяхното беше точно такова. Не знам защо се набляга на алкохолизма на Атанас, няма да е бил пълен алкохолик след като са го взели на работа в БТВ, после имал предложение да работи за Съвайвър. да работиш в телевизията е далеч по престижно отколкото да имаш почистваща фирма.

Най противен ми е Йордан- такова самочувствие, на какво отгоре. Да разделяш децата си  не е нещо с което трябва да се гордееш. Няма ли да покажат майката и нейната гледна точка?

Някой беше писал по горе, че роклята на Атанаска и била малка. Аз пък видях, че и е голяма и деколтето празно. Приличаше точно на Жълтото пиле от Улица Сезам.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 13:49 от Jules

# 519
Имаха сторита, че всички отиват в Стокхолм при Олга. Прекарват няколко дни там, та според мен няма как да не покажат и нейната гледна точка.

# 520
  • Sofia
Рени и тя какъв тоалет беше избрала,ужас…лилаво фолио..,че и такива ботуши…🫣

# 521
  • София
На рождения ден на Белисимо в интервю Даниел каза,че ще си присажда коса при др.Джак.
Попитаха го кое най-много си харесва в тялото и той отговори така:
"В моето тяло ли?Нищо!Аз съм плешив,нисък,с корем и криви крака."
Прави се че уж не му пука,но според мен е изненадан и изобщо не му е приятно да чете за себе си тези неща.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 16:41 от Даяна1111

# 522
Ми прав е. Най-хубав от братята е Георги, защото не им е истински брат 😃

# 523
Забелязвам отново, че Емели не е взета на семейния уикенд, а ми се мерна на едно от сториратата на Атанас, че беше в офиса на Даниел по рано през седмицата, тоест вече оздравява

# 524

Според мен това е стара снимка.
Емилия е на Спа с приятелки, Атанаска и сестра с детето са на Цигов чарк, Даниел не се вижда на сторитата. Емили не е ясно с кой е.

Рози е пусала много тъжен пост https://www.instagram.com/p/C0EcTmHIygB/

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 15:54 от Jules

Общи условия

Активация на акаунт