Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 552
  • 702
  •   1
Отговори
# 105
В Алибаба, може да ги намери.
На една ръка търсете в гугъл са и даже не се скъпи.
Между 1000 и 4500 долара.

# 106

От казаното си личи колко много са орязали впоследствие от риалитито.

# 107
Даниел, сподели стори, където говори с Атанас, след партито, Атанас пуши в офиса и Даниел се прави на големият шеф по телефона и Инста. Атанас, беше по гащи, което ме навежда на мисълта, че е спал в офиса след партито. Което значи, че там има къде да се спи. Едва ли е спал на земята или на стол до 14:45.
И щом има къде да се спи, има и къде Даниел да се "скрие" по "работа" с когото си пожелае. Далеч от Шошка-Кокошка!

# 108
Аз от казаното оставам с впечатление , че е толкова нагъл , че съвсем се е самозабравил.

# 109
Има диван и май дори не се разпъва. Там е спал. Едва ли Даниел е сложил тайна спалня за секс забежки. Как пък си представяш Шошка Кокошка няма да знае за тази спалня? А, аз ако се задявам с Даниел Бачорски точно ще си мечтая за дивана му в офиса. За един хотел смятам, че толкова има пари. За това ти казвам, че си фантазираш и изкарваш случки от контекста и ги доукрасяваш с всевъзможни сценарии.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 18:30 от VaniaK

# 110
Един човек, ако иска да кръшне, въобще не го интересува има ли диван, няма ли.
Това са подробности.

А Даниел си е шавлив, ако ще и на гол бетон да остане.
Въобще не си представям как може да имаш семейство с човек, на когото грам доверие не можеш да имаш. Това си е наказия.

# 111
Наска и Даниел не мога един уикенд да отидат някъде с детето без да водят и подкрепление да го гледа, а като гледам даже са без Емели, направо са скандално мързеливи родители!

# 112
До колкото знам само Георги е на Мари. Другите са от Йордан и Олга. Но това с датите на Антон и Розалия е странно.
И още нещо странно - съвсем случайно в ТикТок ми излезе видео на Андреа Бачорски (дъщерята на Рени и Антон). Отворих профила и видях друго видео, в което се е снимала с момче, приблизително на нейната възраст (макс 1-2 години разлика) и е написала “Най-добрият батко”, “Brother and sister duo”. Никъде в историята не се споменава още едно дете, а в последния епизод говореха, че са били на 18 като са се запознали Рени и Антон.
За тези, които имат ТикТок, ето го видеото: https://vm.tiktok.com/ZGeJxsvNu/

# 113
То това с датите на Рози и Антон не е странно, ами е невъзможно Grinning Сигурни ли сте, че са така рождените дни?
На Андреа видеото е любопитно наистина, сякаш и си приличат външно?

# 114
Да не би да й е братовчед? Майка й сигурно има братя/сестри…. Може и на 2-ри, 3-ти братовчед да казваш “Батко”.

# 115
То това с датите на Рози и Антон не е странно, ами е невъзможно Grinning Сигурни ли сте, че са така рождените дни?
На Андреа видеото е любопитно наистина, сякаш и си приличат външно?
От едно старо интервю на Даниел:
"Ние сме петима. Четирима братя и една сестра. Най-големият е Атанас – уникален образ, страхотна натура! След това е сестра ми Розалия. Антон е с година по-голям от мен… Но интересното на всички, които знаят как се е развил животът ни, е, че всъщност при толкова деца и грижи, преди години нашите се разведоха."
И тук е объркващо и остава неясно Антон колко по-малък е от Розалия.

# 116
Да не би да й е братовчед? Майка й сигурно има братя/сестри…. Може и на 2-ри, 3-ти братовчед да казваш “Батко”.
Така е, особено и тийнейджърите постоянно се обръщат един към друг с "брат" и подобни.

# 117
Антон е копие на Олга, нисък, в лице и черти е същия.

# 118
  • Paris
Здравейте момичета, днес изгледах всички епизоди. 😀
Само на мен ли ми се струва, че ако има брак момичето внезапно ще промени отношението си към него? Красиво момиче е, но някак си морално не мога да си представя да знаеш, че някой е с бременна жена и да се буташ в чуждото гнездо.
Не ми мирише на любов.

# 119
Положението е бетер “Малката булка”

Общи условия

Активация на акаунт