Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 523
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
Може и да е зает човека. Днес Атанаска имаше стори, че води детето на градина. Обикновено го прави Даниел (или това се показва повече и оставаме с това впечатление). Може и да са се снишили малко, за да се успокои народа. Но това, че не снимат Емели, Дани, че самите те двамата не се снимат заедно, не значи, че непременно са скарани. Понякога човек може да иска да си почине, да е болен или зает с някаква много по-важна работа.

# 616
Някой даде ли 6 лв за Бачора ? Може пък само срещу заплащане да е активен ?Защо да се хаби такъв известен човек безплатно 🙂
На всяка почивка качват някакви сторита заедно, а тази тишина.....

# 617
Може и да е зает човека. Днес Атанаска имаше стори, че води детето на градина. Обикновено го прави Даниел (или това се показва повече и оставаме с това впечатление). Може и да са се снишили малко, за да се успокои народа. Но това, че не снимат Емели, Дани, че самите те двамата не се снимат заедно, не значи, че непременно са скарани. Понякога човек може да иска да си почине, да е болен или зает с някаква много по-важна работа.

Така е, може да е ангажиран с бизнеса. Не е присъствал на премиерата на книгата, поне не виси на НАска на врата като тя на неговия.

# 618
Някъде беше писано приятелките на Даниела и Наска от хайлайфа...Ако това ни е хайлайфа много жалко за нас като нация Grinning   Умирам от смях  Grinning

# 619
Божкееее, АтанасиО, в Джъмбо и най-евтините чаши за вино ще са по-добре , отколкото тези пластмасови.
 И хартиени чинии?! А видяхте ли как късат найлона и го мяткат под масата?
   А Емилия избухва със сторита- ще се мести при Милото, не успяла да си смени гумите, Милото я вози в БМВ-то, после тя му взела колата.....
   Емилия, гумите си трябваше да смениш доста по-рано. Бъди отговорна към себе си и детето,което возиш в тази кола!
   Тия двете що не вземат да се обединят  и да си спретнат общ бизнес - едната рекламира/не знаем какво/ , другата организира бюджетни събития за милиони.
  Бачора ще гледа децата, на всички ни е ясно , че ги обожава.
  След сторитата на Наска от Цигов чарк, и аз смятам, че има гръмотевици в рая.

# 620
Е стига де. Какви гръмотевици. Аз очаквам да избухнат с ново бебе след като Бачора с челника изследва матката на жена си при доктора.

# 621
Някъде беше писано приятелките на Даниела и Наска от хайлайфа...Ако това ни е хайлайфа много жалко за нас като нация Grinning   Умирам от смях  Grinning

Явно вече щом имаш тунинг по лицето и богат спонсор/че иначе тая Даниела не виждам откъде е изкарала за операция на носа/ вече си от хайлайфа. За съжаление има толкова умни и кадърни хора от хайлайфа, които не парадират с нищо, за сметка на това тези се мислят за звезди, понеже имат сторита в ИГ.Хайде Наска е жена на Бачорски, но тази лейди откъде дойде?

# 622
  • Glasgow
А Бачорски хайлайф ли е?

# 623
Уместен въпрос! 😅

# 624
явно "Хайлайф" е всеки дето може да изкара 1000лв, за да може жълта онлайн медиа да публикува статия за него и качи няколко негови снимки с репликите от Турция и Китай Simple Smile

# 625
Беше в мой пост и беше по скоро иронично, разбира се, че не са никакъв хай лайф, но пък те май за такъв се взимат!

# 626

След сторитата на Наска от Цигов чарк, и аз смятам, че има гръмотевици в рая.
Какви са тези сторита, аз нещо съм пропуснала

# 627
няма да забравя в миналия епизод като и каза, че иска 3 дни ергенско парти и да не го търси през това време, колко тъпо и беше на Наска, да не и изневери хаха щото си го знае

# 628
В хотела украси със сърца, балони сърца , всичко в рози , балони,сърца. А тя е там с малкия , големия Дани не го видяхме

# 629
Не мисля, че са в криза или нещо подобно. Абсолютен трик, за да накарат да се говори повече за тях, да се шуми и тн. И виждам, че май май го постигат.
Смятам, че са били напълно наясно какво ще е мнението на хората за реалитито и най-вече след епизодите с Емилия. Не е имало изненада. Абсолютно са си били подготвени (плюс, минус де).
Явно Даниел повече пуска в канала си, който е платен. Той се чуди само как да изкара пари, то стана ясно вече, че това му е самоцел.

По-скоро мен ме изненада завоя на Емилия, че няма да се мести в апартамента, който ремонтираха. Може Даниел нещо да е секнал кранчето.
Аз лично смятам, че ако с този си приятел са он-оф, местенето с детето при него, е грешка. Много повече бих предпочела да си имам собствено място, за да знам, че и да се скараме пак или разделим, имам къде да си стоя, още повече пък когато ще въвличам и детето си в цялата работа.

Общи условия

Активация на акаунт