Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 477
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък това да не излиза детето, защото е студено не го разбирам. Кухнята ми е срещу блока, мога да я оставя на ММ и да притичам за минута, но се опаковаме и излизаме за час.  Случвало се е да ме питат къде съм помъкнала това дете в студа, усмихвам се и не се обяснявам. Преди палех и влизах в ненужни спорове с непознати за глупости, но явно помъдрявам и не се хабя вече 😃 а и както ми каза ММ, няма смисъл да се разправяш с някого, не го знаеш колко му е акъла и дали няма да ти направи нещо. Доста апатично, но хората са станали страшно злобни и заядливи. И случая на Болибон е поредното доказателство, за съжаление.

# 526
Дано успеем да си възпитаме децата по - добре и с повече съчувствие към хората. На тея мъже от опашката, само може да съжаляваме жените им. Представете си, в тях какво е!

# 527
Според мен ме беше и толкова студено. Мислех и на площадка да ходим, ама като влязохме на площадката малката такъв вълчи вой нададе, че сигурно половината блок ни чу и я прибрах. Зад съседния блок има площадка и е на завет. Зимата ходя на друга, но като и видях настроението реших да се пробвам на по близката. Трима души се обърнаха да видят какво става, че вие така, а едната жена я изби на смях. Имам подозрения, че и е позната картинката. Ще трябва да свикне със студа, нямам намерение да си седи ме вкъщи. То зимата аз съм една от малкото луди по варненските площадки.

# 528
Абе много грозно отношение, ядосах се. Като цяло, имам своите наблюдения върху младите мъже 30-35 годишни и хич не ми харесват повечето. Скоро виках на мъжа ми, че се притеснявам дъщерите ми как ще си намерят мъже, дано се променят нещата. Последният път като ходихме на консултация, майка водеше сина си 93ти набор и диктуваше ЕГНто му на регистратура, обяснаваше, че е за контролен преглед, той здрав прав мъж стои и си цъка на телефона. Мъжът ми е адвокат, масово майки звънят да го ангажират за закъсалите си синове на 30+, готови са да лъжат, да мажат, да ги оправдават за всяка простотия. Нямат никаква емпатия, възпитание, масово живеят с родителите си на дърти години, нямат идея за семейство, не могат да се грижат за жена и деца, не знам как се стигна до това. Има разбира се и свестни и отговорни, но на тях вече се гледа като на изключения. Аз съм забелязала, че ми отстъпват повече жени и мъже над 40 до престарели дядовци, иначе е имало случаи и да ме предредят. Хубаво впечатление ми прави, като ходя да взимам каката от училище, винаги има някое момченце 3-4 клас да изтича да ми отвори и да задържи вратата на училището, за да вляза с количката. Има надежда, въпреки масовата простотия джентълмените няма да изчезнат.

# 529
🤯 за съжаление има ги и такива. Ние преди 2 седмици ходихме на рилския манастир и до като купувах сувенири моя мъж се беше наредил на опашката от поне 50 човека за хляб и мекици,за щастие всички го пуснали да мине защото носел Вики на ръце и да не му било студено . Иначе на мен многократно ми се е налагало да седя и да чакам на опашка с детето на ръце ,ревящо и не стига ,че не ми дават ред,но и ме пререждат с оправданието,че бързат .
Ние сме с харпангина а от днес има и хрема и кашлица ,за това и пиша в 3 през нощта ,буди се през 5 мин и плаче или пък ,,спи" докато суче 😮‍💨
Уф, да ви се оплача от мъжете (татковци) във Варна. Отивам днес за кухня с малката, която излезе, че хич не и харесва да е на студено. Стигам до кухнята и пред мен 6 мъже, които ме поглеждат и никаква реакция. Не съм очаквала да ме пуснат, въпреки, че преди няколко седмици на другата кухня ме пуснаха десетина човека, защото съм била с бебето и било студено, но там повечето бяха жени. Та нареждам се аз и след няма и 2 мин малката започва да реве. Мъжа пред мен се обръща и ми вика троснато
- Ама къде сте го помъкнали това дете на този студ?
При положение, че къде съм се наредила мисля, че е ясно къде съм го помъкнала. Ама тука още бях културна и му отговорих културно. То всъщност аз си се държах културно, защото в този момент след мен се нареди една баба и тя пое инициативата и не можах да вземе думата от нея.
Та след моя отговор, оня пак:
- Няма ли кой да ви го гледа или кой да ви вземе храната, че с него се мъкнете?
Аз: - Ти как мислиш щом съм с нея дали има?
- Ами тогава ще си седите вкъщи и няма да идвате за храна да реве тука.
Тук вече се намеси бабата:
- Ти не учи жената какво да прави, ами вземете я пуснете с детето да мине, че всичките сте мъже.
Друг от опашката:
- И защо да я пускаме. И ние си имаме работа и на нас ни е студено.
Бабата:
- Вии май никакво възпитание нямате всичките. Майките ви малко са ви били навремето.
- Ти майка ми да не обиждаш, че не я познаваш.
- Не ми и трябва да я познавам като ви гледам всичките, всичките за нищо не ставате.
- Да, ама и ти си дошла на студа, вместо да дойде синът ти или зет ти.
- Аз съм дошла за да може снахата да е при децата, синът ми е на работа, а не се шляе като вас. А и живеем в тази сграда. Ако някой от мойте се държеше така щях и на тези години да му тегля един бой.
Не цитирам дословно разбира се. И езика на бабата беше доста по цветист.
Та мъжете влязоха един по един. Идва моя ред и влизам. Вътре е този дето беше преди мен. И леличката ни ме поглежда и пита:
- Ти се с детенцето, нали? Защо не те пуснаха да минеш? А защо ти не влезе преди мъжете, а чакаш?
Оня:
- Ама как ще мине преди нас? Да не е идвала с детето и ние си имаме работа.
Леличката:
- Леле, ама това младите сега сте страшна работа, към никого нямате уважение, че и се перчите.
Излизам аз и бабата още нарежда. След нея беше дошла още една майка с количка и тя я пусна да мине.
Оня дето се разправях с него не знае, че аз веднъж вече съм излизала сутринта с малката да заведем големите на ДГ и училище. Сигурно и те трябваше да си седят вкъщи. И че ще изляза още веднъж да си ги прибера и пак с бебето, защото ММ е дежурен и ще си дойде в 21ч. Ама наистина страшни идиоти има. Не искат да ме пуснат, нямам проблем с това, не съм и очаквала, ама трай си там, чакай си реда и си мълчи. Не мога да разбера защо му трябваше да се заяжда.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 02:58 от Radii :)

# 530
Аз съм коментарипала и преди.
1.50м с вдигнати ръце съм. Бременна като бях  с близнаците , любимо ми бе да ме усвиркват на пешеходна пътека,  че се "влача".  Веднъж даже с мъжът ми бях и да бързам паднах и си изкълчих кракът. Отгоре щяха да митат с колите си...
Не знам...толкова обичах Варна,  не съм родом от  тук..., но градът е пълен със селендури по манталитет без значение дали са кореняци или новодошли.
А точно за кухнята. 99% пред вратата е оставено 1 паркове място, което обаче е пред градинката. Не ме питайте как"прескачам" бордюра с 50 кг количка. И много рядко мъж  си прави трудът да се наведне и вдигне предните колела, но пък се възползват да ме прередят докато се мъча да прескоча бордюра в градинката и някое майче не ми помогне....

# 531
Сега като прочетох и се сетих, писала съм и преди за това. Като бях към края на бременността с огромния корем излизам пред блока и чакам братовчедка ми да ме вземе с колата. През това време  двама се сбиват до мен, единия дойде и се скри зад гърба ми, а другия го шамареше покрай раменете и главата ми. Умрях от страх, че някой ще ме ритне в корема, в страха си излязох на средата на булеварда, за да спре някоя кола и да ми помогне, боя вървеше с мен през цялото време и никой не спря и никой от минаващите на тротоара не ми помогна.

# 532
Луда работа!
Момичета, преди време бях отваряла тема за парти агенции около Варна , а сега ще ви питам за София.Някоя от вас има ли мнение,отзиви от приятели за ресторант с детски парти център Лиани?Обстановката ще я видя на място, но отношението на персонала, кухнята как е и каквото знаете ще ми е интересно да чуя.
Покрай нас нищо кой знае какво ново, трудно заспиване, един ден яде   един ден не яде , ту е кисела и полудява, ту е ангел небесен и така.Днес звънях за ваксина , но педиатърката не вдигна.Вече за пореден път се случва да не вдигне и да не ми върне обаждане :/

# 533
Орехче, правила съм рожден ден в Лиани, преди 4 години. Също сме ходили още 4-5 пъти. Много беше хубав, надявам се, че не е паднало нивото. Кухнята им беше отлична, даже май тортата направиха там. Хубавото е, че за възрастните е като ресторант, а за децата има няколко зали, включително външна площадка, аниматорите им са топ и изобщо не се разбира, че има деца. Децата са зад стъкло и можеш да ги гледаш през цялото време. С една дума - препоръчвам, но под условие, че съм била там преди доста време. Даже май от всички десетки детски рожденни дни, на които съм била, този детски клуб ми харесва най-много.

# 534
Таралежа от тему е перфектен!

Играта започна!

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109951984896 … fer_page_sn=10045

Ето и линка към него.

# 535
Мерси за бързия отговор, много добре звучи!
Ради , как е малкия?

# 536
  • Велико Търново
Успявам само да ви изчета, cookie, успех на прегледа, ще чакаме добри новини!

Вики напоследък започна да вдига температура много често, ще пускаме утре урина.

От тему и аз поръчах някои неща, от някои съм много доволна (примерно от приборите за Вики и един дървен пъзел с животни), но от други останах разочарована. Сега поръчах една лепкаща играчка слонче като дартс, дано и тя да е хубава.

Бързо оздравяване на всички !

# 537
Таралежа от тему е перфектен!

Играта започна!

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109951984896 … fer_page_sn=10045

Ето и линка към него.

На когото не му се чака от там има го и във Вега.
https://vegatoys.com/bg/taralezhche-s-bodilcheta-za-nanizvane-61 … ALj-PVoHOLMO48-lX

Не знам каква е разликата в цената. Бях го гледала преди празниците, но се отказах.

# 538
И аз я поръчах лепкащата играчка, беше 2,80лв за това нямах очаквания, тъничко е платното и мислех че е по голямо. Ама то си има написан черно на бяло размера Joy, просто така си го представях.

Ето колко е голямо.
 Дървените пъзели и на мен ми харесаха. Даже поръчах още няколко после.
Успявам само да ви изчета, cookie, успех на прегледа, ще чакаме добри новини!

Вики напоследък започна да вдига температура много често, ще пускаме утре урина.

От тему и аз поръчах някои неща, от някои съм много доволна (примерно от приборите за Вики и един дървен пъзел с животни), но от други останах разочарована. Сега поръчах една лепкаща играчка слонче като дартс, дано и тя да е хубава.

Бързо оздравяване на всички !

# 539
  • Варна
Аз имам слона с топки, таралежа, дъската таблет за писане и изтриване, стикери, зеленчуци за рязане, куфарчето,  водната книжка. Като не ми харесва нещо, връщам и връщат парите. Даже понякога връщат парите и няма нужда да го връщаш продукта.

Общи условия

Активация на акаунт