Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 470
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
Аз имам слона с топки, таралежа, дъската таблет за писане и изтриване, стикери, зеленчуци за рязане, куфарчето,  водната книжка. Като не ми харесва нещо, връщам и връщат парите. Даже понякога връщат парите и няма нужда да го връщаш продукта.

А как става връщането?

Вкъщи водя неравна борба с едни винетки дето нямат избиване. Изпръскала съм не знам вече колко спрея и те не мрат. Днес изпръсках в кухнята почти цял флакон Бриос дето уж пише, че е и за тях и сега влизам и те продължават щастливо да си летят. Как да се отърва от тях. В кухнята няма плодове или подобни неща. Изнесла съм си даже и кафе машината от 2 седмици на терасата, защото се развъждаха в нея. И няма и няма. Има накачени ленти, лепят се по тях и въпреки всичко продължава да има. Не може да излизат от канала, защото всеки ден изливам вряла вода в него. Приемам съвети всякакви.

# 541
Болибон, провери си и подправките. При мен преди години се бяха родили мушици в пакет боб, направо полудях докато намеря откъде излизат и бях изхвърлила всичко. Аз ги трепя, на другия ден пердето пак цялото в буби. Виж ориза, захарта и бобовите.

# 542
Болибон, провери си и подправките. При мен преди години се бяха родили мушици в пакет боб, направо полудях докато намеря откъде излизат и бях изхвърлила всичко. Аз ги трепя, на другия ден пердето пак цялото в буби. Виж ориза, захарта и бобовите.

Всичко това е на терасата. Мен кухнята ми е изнесена там. В самата кухня имам само захар, зехтин, сол, шарена сол и оцет, насипните са в буркани, които се затварят плътно, че от едни други буболечки си бях патила преди години.  Не е от тях. И чайовете ми от близо месец са на терасата в един шкаф и само ми пречат в него. Даже и хладилника местихме, защото ММ беше решил, че може да има нещо под него или зад него.

# 543
Уф, чайовете ми бяха другото предположение, но щом нямат къде да се въдят... Ами от саксии с цветя? Възможно ли е някой плод да се е търкулнал някъде на скришно, все имат гнездо тия гадове. Виждала съм от банан да излизат, каката беше забравила един на дъното на раницата, излезе на мумия и с квартиранти. От канал и аз се съмнявам, нали постоянно тече вода, ами от контактите?

# 544
Затова местихме хладилника, там е единственото място където може да падне нещо о да не го видим. Има 2 орхидеи там, но едва ли е от тях, защото са умрели от жажда, точно за да не се въдят в тях. Като ги оглеждам или ударя саксията нищо не излиза. Домъкнахме ги с едно грозде и сега нямат убиване, а уж живеели само 72ч. Моите сигурно са някакви мутанти, защото и на вино и оцет не налитат.

# 545
  • Велико Търново
Лизи, и аз така с едни самозалепващи се лепки като на лигавниците се обърках. То си пишеше размера, ама на снимката изглеждаха гигантски , а като дойдоха бяха колкото грахово зърно 🤣. Та вече гледам внимателно и ако се налага меря 😄.

Болибон, виненки ли имаш предвид?
Ако да, и аз веднъж се борих с тях, беше някакъв ужас, ще се смеете, ама прахосмукачката стоя една седмица в кухнята и я пусках щом видех някъде. Доста време след това продължиха да се навъртат, но накрая изчезнаха.

# 546
Пламинго, ама аз хич не съм гледала размери на нищо от поръчката, поръчах и таблети от тея за рисуване. Единия е малък, а другия голям.... Ама се успокоих , че Яна ѝ без това не я влече рисуването.
Тая вечер беше кошмарна, като цяло и деня не беше лек. Да се оплача сега малко.
Първо Сами падна от трапезния стол, върху една пластмасова кофа, това е резултата.

Тук вече е поспаднало,  иначе беше направо лилаво.
След това отвори на баща си бирата и тръгна да гълта капачката. Едва му я извадих от гърлото, после повръща 10 мин. Това в рамките на час време.
Яна цял ден реве, нещо страшно е!
Рева щото я страх от килима(днес го сложих, обикновен детски килим) , от стикера на стената (мишка, която е там от цял месец) , щото съм сложила Сами под кашона и го крия, щото съм отишла до тоалетна, щото съм я оставила на пода, за да извадя Сами от леглото, щото съм решила да мръдна, щото ѝ сменям памперса, щото ѝ слагам за ядене, после щото ѝ слагам лигавник, сега защото я сложих да спи, абе за всииичко. Станала е, като някаква лепенка, не ме пуска и постоянно виси на крачола ми и реве, ако правя нещо. Гледах зъбите ѝ, няма изгледи да избива някой. Направо ме побъркаха днес!

# 547
Лизи, моята е същата от няколко дни. Не реве много, ама крещи и пищи, а тя по принцип не е такава. Не съм много сигурна дали не предпочитам рев пред писъците и. Освен това  ако кака и вземе нещо почва да крещи и да го иска, че и да я бие тръгва. Не знам какво и става от няколко дни, но е ужас. И днес на обяд спа само час и половина, а тя спи между 3 и 4 часа.

# 548
Болибон , в колко часа ставате сутрин , не се ли отразява на нощния сън толкова дълго спане , аз Аделина едвам я задържаю час и 40мин да спи някъде напоследък.
Лизи , мн  неприятни случки , арника ако имаш ,мажи го.Аз вае си мислех , че вече не лапат всичко и е сравнително безопасно , но ще внимавам

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 13:50 от Орехче

# 549
Около 7 и нещо става сутрин. Почивните дни може и до 8ч да откара. Заспива на обяд 12-12.30ч, и се буди след 15,30ч. Вечер едва изкарва до 20ч, понякога я слагам и по рано. Поспалана е като майка си.

# 550
  • Велико Търново
Лизиии, дано да мине по- бързо, много ли го боли 😔?

Орехче, Виктория беше спряла за едно определено време да лапа всичко, сега покрай кътниците и кучешките пак започна.

Тази нощ беше кошмарна и при нас, заспа малко преди 21 часа, събуди се около 22 че до полунощ голямо мрънкане. Давах вода (после я преобличах че се изпомокри), масажирах я, чесах я, зъбите мазах, Нурофен дадох накрая , гушках я а тя ме блъскаше и накрая като видях че нищо не помага се обърнах и сме заспали по някое време. После цяла нощ само се будеше и мрънкаше .

# 551
Лизи, мажи с невенова паста някяква. Дано не га боли вилия Сами.

# 552
Орехче , благодаря,че се интересуваш.
Ами не е добре , 3 дни не спи ама буквално не спи задремва и на 5 тата минута буден с истеричен рев ,можеби нощен сън има 4 часа за 3 дни . През деня е същото . Снощи бяхме отново на лекар ,казаха,че е за болницата.но от днес сме на антибиотик след 2 приемания на аб ,педито иска да й кажа как е и ако няма подобрение сме отново в болницата . Кашля ужасно и плаче

# 553
Еха , Болибон , завиждам благородно!
Пламинго  , аз забелязах , че като обърнем гръб заспива по - лесно.
Уф , Ради , дано антибиотика помогне да не влизате в болница  , поразпитай междувременно за някакви имуностимулиращи ,че доста боледува Вики.Може би и това , че не яде много неща се отразява.

# 554
Орехче , благодаря,че се интересуваш.
Ами не е добре , 3 дни не спи ама буквално не спи задремва и на 5 тата минута буден с истеричен рев ,можеби нощен сън има 4 часа за 3 дни . През деня е същото . Снощи бяхме отново на лекар ,казаха,че е за болницата.но от днес сме на антибиотик след 2 приемания на аб ,педито иска да й кажа как е и ако няма подобрение сме отново в болницата . Кашля ужасно и плаче
Ради вземи си Хостагил балсам. Мажеш гръбчето, гърдите, раменете, вратлето и стапалата. Лицето не се маже. Действа загряващо и изпаренията от етеричните масла в него действат отпушващо на носа. Отначало бях много скептична към него, но вече не оставам без него вкъщи. Ползвам го абсолютно за всички.

Общи условия

Активация на акаунт