Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 466
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Имаме гела на колив,но не помага ще пробвам и с този гел благодаря ти . Междувременно искам да се оплача. Поръчах от емаг легло за Вики дойде днес и всяка част е или надрана или спукана, няма номер за връзка и съм бясна

# 556
Пусни формуляр за рекламация, нещо такова беше. Аз съм пускала за кафемашина.

# 557
  • Пловдив
Лизи, мажи с невенова паста някяква. Дано не га боли вилия Сами.

Това и аз щях да напиша. Даже ако имаш, Лизи, някоя баба, помоли я да ти направи мас и невен - ако мажеш редовно, ще мине много бързо.

# 558
Вики да се оправя бързо! Дано помогне антибиотикът, ако не помогне влизайте в болница, няма защо да се мъчите и двамата така. Там вярвам, че може да ти е по-спокойно в някои отношения.

И ние сме от болните. Аз и баща й имахме хрема, а тя вдигна температура. Няколко нощни не сме спали.

# 559
  • Бургас / Славейков
Дано не влизате в болницата Ради.Куки дано всичко е наред и при вас.Лизи уф много неприятно, толкова бързо стават белите за секунди.В седмицата когато беше много студено и не излизах освен до кухнята която е на 5,мин.се разболях . Съответно и Митко е петък вдигна температура два дни спи между нас иначе става непрекъснато.Ходихме на доктор каза леко зачервено гърло.Може и от зъбите Днес е по добре и едвам го приспах вечерта ,дано си спи в кошарата ,че още една вечер няма да издържа.Върти се като пумпал и спи с дупето нагоре на колене.Много непослушен и лигав е .По цял ден също е лепнат за мен ,никой не признава нито баща си ,нито кака си ако са в къщи.Лека и спокойна нощ на всички

# 560
Ради , какво представлява леглото и какво стана , успя ли да се свържеш? Аз чак сега зацепих да те питам , че снощи поръчах легло на Ади това - дано не е същото
Как са болните ?
Аз минавам да споделя един "трик" с ядеенето ,който върши работа от известно време.Ако на обяд се разкиселее и не иска да яде, обикновено иска "кремче" - десерта от кухнята или нещо, което съм правила и го давам , а следобяд като е спала и изгладняла предлагам манджата.
Утрв ще я водим на Витоша със шейната , ще видим как ще мине.

# 561
Орехче свързах се директно с фирмата ,която го произвежда , с Емаг нищо не стана . Смениха ми го с ново ,като цяло съм доволна от леглото може би единствената забележка е и то не забележка ами по-скоро очакване ,че ще е по-високо ,но може би е направено умишлено така ако детето случайно падне то поне да е от ниско ,иначе дори вечер лягам в неговото легло за да го приспя
Това,което си показала ти предполагам ще е по-високо,защото виждам има и шкаф под леглото. Междувременно ние сме още болни ,днес сме отново на контролен преглед да видим дали се подобряваме

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 12:16 от Radii :)

# 562
  • Варна
Изглежда сладичко леглото. Харесва ли го?

Добре, че не сте в болница поне! Стискам палци!

Аз да кажа, че 12 часов полет мина изненадваааашо добре, очаквах някаква трагедия 😃

# 563
Е , Ради , супер , че са ти го сменили.
Бери, не е дошло още ,ще кажа отзиви после.Да се забавлявате там !

# 564
Да ,радва му се ,вкиза в стаята и си сяда с усмивка на него ,разглежда чаршафите,защото са на колички ,въргаля се все едно за първи път лежи на легло 😂 взехме си котенце ,защото нашата котка почина преди около месец и ни липсваше да се грижим за животинче за това си взехме една снежно бяла принцеса ,то е като да имаме 2ро дете ,по цяла нощ мяука
Изглежда сладичко леглото. Харесва ли го?

Добре, че не сте в болница поне! Стискам палци!

Аз да кажа, че 12 часов полет мина изненадваааашо добре, очаквах някаква трагедия 😃

# 565
Radi, честито котенце! И ние сме със снежно бяла принцеса, и наистина ни е като детенце и тя. Да не говорим че с Борито са родени и двамата на една и съща дата.
Леглото също е много хубаво, по-добре да е нисичко според мен. Аз също се замислям за легло но няма да бързам още.
Да ви питам момичета, кога започват малките да развиват чувство за срам?
Борис днеска ме изненада като реагира странно на проверката какво е свършил в памперса. Сложи си ръчичка на дупето и се дръпна. После се опита сам да си вдвигне панталонките.

# 566
exberry,да си изкарате страхотно!  На мен 12 часов полет ми звучи трагедия, браво че е минало леко.

Моето детенце в такова легло все още не може да спи. Тя заспива сама в леглото, просто я оставям в леглото и излизам от стаята. Върти си малко да си намери място и заспива, от такова легло ще слезе веднага. Отделно че цяла нощ обикаля в леглото. Вашите деца как спят?

Куки, рано им е за срам според мен. Поведението му по-скоро е било в израз на неподчинение. Поне аз така си го обяснявам.

# 567
Вики можеби от месец и нещо проявява срам,главно когато го закачат непознати за него хора ,прави много сладка физиономия и си крие лицето в мен
Да ви кажа мисля,че открих как ще го отбия , днес реших да сложа няколко капки лимонов сок на гърдата ,когато плачеше и ме дърпаше ,че иска и като пробва малко измънка и не искаше да суче . Малко е странно ,но при нас не виждам друг начин той е пристрастен ,а сега покрай боледуването си развалихме режима и сучеше,когато иска ,защото и не ядеше нито пиеше вода , а бях го научила само преди сън

# 568
  • Пловдив
Йони се срамува от непознати хора, които ѝ обръщат внимание. Крие се зад крака ми. Ако я помоля да каже на колко е години или да си каже името, не го прави.
Когато ползва гърнето, понякога си дърпа панталонките нагоре или си смъква бодито надолу, ако съм го вдигнала по-високо, за да не го нацапа.
Спи все още в чувалче през нощта. През деня спи с чувалчето на главата 😄

Вчера на площадката се засякохме с по-голямо детенце, което все се въртеше около Йони и тя се изплаши. Доближава се до нея, гледа я, смее се. Виждам, че му се играе, но тя се стресна от него. Като се отдалечи, започна така хубаво да кашля, а аз хванах малката и си тръгнахме, като се ядосвах на майка му, която можеше поне да каже, че детето ѝ е болно.
Надявам се да не е прихванала, но веднага започнах да давам имуностимуланти и възнамерявам и днес да е така.
Гледайки реакцията ѝ от това дете, започнах да се притеснявам като започне ясла, дали ще има по-буйни деца, тя милата направо замръзва и ги гледа и се плаши. Не си стоим у дома, но винаги като сме навън няма много деца по площадките и сме все сами. Наскоро бяхме на гости на една моя приятелка, нейното момиченце също беше кротко и двете много добре се разбираха. Ние успяхме да седнем да пием кафе 😄 Знам, че е до характер на детето как ще се държи и няма как да се предвиди.. А така бързах да дойде време за ясла - и ето - идва, а аз започвам да се притеснявам 😕
Вие имате ли притеснения за яслата?

# 569
Аз имам много притеснения за яслата и преди съм казвала. Свързани с храненето, с адаптацията, боледуването, това че те никога не се отделят от мен, ме плаши, дори с баща си плачат, като ме няма. Отделно работното ни време е до 19:00 и се притеснявам , кой ще ги взима от яслата, как ще отсъствам от работа, като са болни. Абе колкото повече минава времето, толкова повече се притеснявам, как ще се справим, доста го мисля.

Искам да ви разкажа нещо ... За Едно момиче, което бяхме заедно по болниците, по време на бременността. Преди половин година ѝ казаха, че голямото ѝ дете (на 3г) е с аутизъм, водят го по психолози, невролози и там всякакви лекари. Стигнали са до Везенков, някой от вас сигурно са го чували, води се някакво светило в сверата си и след много прегледи/изследвания се е оказало, че детето не е с аутизъм, има много от маркерите, а е екранно зависимо, следва дълго лекуване, дано детето се оправи! Ей това май е болестта на 21 век, направо не мога да повярвам технологиите какво могат да причинят на някой деца. Ние тук често сне говорили, че са вредни екраните за детския мозък, но човек като не го е видял на живо, някак не осъзнава, колко може да стане сериозно.
Друга позната, срещнахме се пред кухнята на децата. Детето ѝ така реве за телефона, изпада в някаква истерия, чупи, блъска и вече е правило няколко припадъка от рев и истерия, защото му спират телефона , какво по д*волите е това чудо?!?

Общи условия

Активация на акаунт