Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 52 343
  • 870
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Дойчиновски*

# 661
Още един въпрос за багажа. Със сак или с куфар бяхте? Не знам дали някоя сестра помага за свалянето на багажа при изписването и от тази гледна точка си мислех куфарче.

# 662
Аз бях с голям куфар. Не помагат при изписването с багажа, роднините поемат щафетата тук. Но при постъпването, някой го занася в стаята, докато ви преглеждат.

# 663
Мъжът ти може да се качи до отделението, има асансьор.

# 664
  • Замък сред облаците
И аз куфар взех

# 665
Аз не знам какво да набутам я куфар Joy

# 666

Родопското одеяло, че ще са декемврийски бебета 😂 Не знаех, че на изписването мъжът ми може да се качи горе да помогне, това е супер.

# 667

Една хавлия, една кърпа за лице, един халат и отива половината куфар. Няма кърпи, не знам дали е обсъждано. Поне един комплект дрехи с 2-3 тениски, пуловер, или каквото ви е удобно, че си е 3 дни престоя. Аз още на първия ден си обух клин и блуза, като минат визитации, хич не ми беше удобно да седя по нощница. Несесер с козметика, чехли, нощница, ако си носите и дрехите за изписването с вас... С куфар бях и аз.

# 668
Аз също бях добавила и 5 бутилки с вода и добре направих, защото доставката се бавеше, а не ми се пиеше от чешмата.

# 669
  • София
При мен имаше хавлия, вода постоянно ми носеха.
3 дни са при естествено. При секцио 5.

# 670
  • Замък сред облаците
4 дни са естествено - 3 нощувки, при секцио е една нощувка/ден повече.
И аз имах хавлия и кърпа от болницата, вода носеха редовно че и по 2 бутилки можеше да си вземеш. Няма когато има много пациентки и не са върнали от пране достатъчно бройки.

# 671
Аз седях за задържане и ми дадоха кърпа и вода редовно. Опитът ми от предното секцио е, че нощниците са по добър вариант от дрехи. Постоянно има прегледи на раната, на шефа, обезболяващите явно ще са свещички, не виждам как ше го слагам и махам тоя клин. Аз бих си взела сешоар, мисля че нямаше, а за толкова дни дано може да си измием косата, макар че не съм сигурна с мокренето на раната как беше ,дават ли не дават ли.

# 672
  • София
Мен ме приеха ден преди секциото и на 6ти ден ме изписаха. Това е стандартното. Та, да, 5 нощувки.

# 673
Мен ме приеха ден преди секциото и на 6ти ден ме изписаха. Това е стандартното. Та, да, 5 нощувки.
Ох Sad

# 674
4 дни са естествено - 3 нощувки, при секцио е една нощувка/ден повече.
И аз имах хавлия и кърпа от болницата, вода носеха редовно че и по 2 бутилки можеше да си вземеш. Няма когато има много пациентки и не са върнали от пране достатъчно бройки.

Интерсно, аз раждах през май и бях във ВИП стая, но нито веднъж за 4те дни не ми донесоха кърпа/хавлия. С водата не съм имала проблеми, винаги даваха, дори да не е свършила.

Аз бях нормално и ме преглеждаха само на сутрешната визитация, после си обичах дрехи. Затова казвам както ви е удобно.

Косата си измих още на първия ден. Родих сутринта и вечерта се изкъпах. Беше рай 😁

Общи условия

Активация на акаунт