Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 49 881
  • 870
  •   1
Отговори
# 750
Има асансьор до долу

# 751
Благодаря, не съм го видяла. От регистратурата ми казаха по стълбите.

# 752
Даа, те винаги така казват, но и с асансьора може.

# 753
Има асансьор! Подминавате регистратурата и там от ляво се намират 2 асансьора. Натискате “0” и като излезете, тръгвате на дясно Simple Smile

# 754
Не ме убивайте с камъни... знам, че е коментирано много... обаче чафка ми изпи мозъка. Гледам цените и съвсем се обърках.
Последно колко е секцио с избор на екип в двойна стая?

# 755
  • София
Около 2950 лева,малко под 3000 платих

Не ме убивайте с камъни... знам, че е коментирано много... обаче чафка ми изпи мозъка. Гледам цените и съвсем се обърках.
Последно колко е секцио с избор на екип в двойна стая?

# 756
Много ти благодаря! Беше писано назад ама не го намерих. Мерси.

# 757
Имам питане относно плащането. Знам, че става при изписването, но дали може да ми кажете мога ли да платя с карта или трябва да е в брой?

# 758
Имам питане относно плащането. Знам, че става при изписването, но дали може да ми кажете мога ли да платя с карта или трябва да е в брой?

Може разбира се. Кой има 3000 лв. в брой...

# 759
  • София
Може и с карта, може и с банков трансфер дори. По спомен казаха че сметката им е в ДСК.

# 760
А в деня преди плановото секцио правят ли някакви гинекологични прегледи (за разкритие например), или е само запис на тонове?

# 761
  • Sofia
Да, гледат за разкритие - да се подсигурят, че няма да тръгне раждане до следващия ден.

# 762
Да, гледат за разкритие - да се подсигурят, че няма да тръгне раждане до следващия ден.
Ох ще пусна сълза... надявах се да се размине тая гняс.

# 763
Дух, кога ще раждаш? Имам чувството, че вече трябваше да си родила или съм се объркала ☺

# 764
Объркала си се.
Но е този месец:)

Общи условия

Активация на акаунт