Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 52 361
  • 870
  •   1
Отговори
# 675
При първото ми раждане и аз имах всичко, хавлия, вода, нощници. Ако нещо свършеше или се изцапаше, ми носеха. Рядко се налагаше сама да си искам, но реагираха сравнително бързо, предвид колко пациентки имаха.

ПП. И аз си носех куфар на колелца, за да не се налага да го вдигам.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 13:29 от Tessaria

# 676
Нас ни задържаха по-дълго заради антибиотично лечение на бебчо, така че може да си постоите там 😀
Аз бях с малък куфар, акушерката ми занесе багажа в стаята при приемането, а при изписването дават инструкции придружител да дойде да ви вземе багажа и след това да се върне за вас и бебето.

# 677
Аз бях със сак, но кърпи не съм носила. Бях в самостоятелна стая, имах си помпа, една нощница, бельо, тоалетни принадлежности и дрехи и си ми стигна мястото. Когато раждах - 2021ва, всичко си го осигуряваха те, че даже и нощниците ми казаха техни да ползвам изрично, понеже моята не беше толкова подходяща. Даже стек с вода си носех, но беше безсмислено, защото те всеки ден оставяха шише с вода.
Някой, който е раждал наскоро, ако може да сподели как е положението?

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 18:01 от Rimmona

# 678
  • София
Дават вода, нощници, сменяли са ми спалното бельо без да казвам дори. Храната не бих казала, че беше хубава, макар странно във фактурата да пише, че съм плащала 450 лв. за вип храна. Grinning
Дават помпа, но аз си носех моя. Бях в самостоятелна стая.

Носих куфар и раница, която слагах на куфара, за да може по-лесно да се придвижа. Взеха ми при прием багажа и го изнесоха после до вратата на родителното, за да го подадат на мъжа ми.

От родилното оплаквания нямам. Грижиха се за мен много добре. Както съм писала в предходните страници - проблемът беше неонатология, но няма да се повтарям.

Мен ме преглеждаха на всяка визитация, което ми създаваше много дискомфорт, но имаха някакви притеснения покрай моето секцио. И все пак - златни са от родилното. Страхотен екип. Накрая оставихме банички за тях и неонатология. Веднага се разграбиха.

# 679
Аз искам да попитам, някой има ли опит с второ секцио 2 години след първото?

# 680
Аз питах, ни май не ми отговорихте. Нещо при изписването носи ли се като почерпка

# 681
Аз питах, ни май не ми отговорихте. Нещо при изписването носи ли се като почерпка

Няма правило, а желание. Ако искате занесете - сладко, солено, за пиене..кой каквото иска и може.

# 682
  • Замък сред облаците
Още преди няколко страници го писахме няколко човека.

# 683
Здравейте. Някой да е раждал при Д-р Елица Йорданова? Може ли да споделите впечатления?
Благодаря!

# 684
Някоя дама, случайно да се отказва от часа си за петък 8 ноември при д-р Дойчиновски ?
И понеже за първи път ще ходя при него, какво ви е мнението за този лекар ? Трябва ми добър лекар за диагностициране на полип, понеже преди това ходих при двама други, единия казваш имаш, другия нямаш и сега съм в шах.

# 685
Някоя дама, случайно да се отказва от часа си за петък 8 ноември при д-р Дойчиновски ?
И понеже за първи път ще ходя при него, какво ви е мнението за този лекар ? Трябва ми добър лекар за диагностициране на полип, понеже преди това ходих при двама други, единия казваш имаш, другия нямаш и сега съм в шах.

Днес ми излиза свободен час за 15:30 през супердок, ако ти е спешно, запазвай.

# 686
За него нв мога да кажа нищо, но ми махаха полип миналата година и при мен беше "има го няма го". За да се установи наистина дали го има се ходи в определени дни от цикъла. Вецев ми го видя и махна, аз отидох със съмнения за ендометриоза.

# 687

Аз имам една хистероскопия при него за премахване на полип. И при мен беше чудене има ли няма ли от други лекари, дори той не беше сигурен има ли, в крайна сметка при хистерото се оказа, че има но е бил на задна маточна стена, там не се виждат

# 688
Да, знам, че се ходи в първи чисти дни след цикъл или в края на цикъла. А на мен точно сега ми свършва.
Иначе преди това ходих при д-р Крумов, пак във Вита, бях седмица преди цикъл, и каза, че има. После ходих в болница Надежда, там бях точно последен ден от цикъла, даже първи чист може да се каже и доктора каза, че нямам. Ама така мира не ми дава.

# 689
Пак съм аз 😄 Задължително ли искат тестът за определяне на кръвната група да е пуснат при тях? Имам такъв резултат от Рамус със подпис и печат, дали ще го признаят?

Общи условия

Активация на акаунт