🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 548
  • 485
  •   1
Отговори
# 390
Имам усещането че червените ще паднат днес и Сергей ще си замине.

# 391
Имам усещането че червените ще паднат днес и Сергей ще си замине.
Последният епизод отделиха доста внимание на Теди, което по принцип не е добър знак.

# 392
Не мисля че Лили, Коко биха гласували против Теди.

# 393
  • София
Канатица ще пази Сергей докато има нужда да се правят задачи с дърво за седмичните пазари. И понеже на тях им се вижда краят, Сергей вече може да бъде изпратен да си ходи по живо, по здраво - в случай на загуба.
В днешния дуел стискам палци на Канатица. Не искам да има заплаха за Теди.

# 394
Сергей вече не им е толкова нужен , според мен. Аз мисля, че ако Канатица загубят , отборът ще го махне

# 395
Аз съм с неизпълнимо желание: искам Кенатица да победят, но да си отиде Сергей Grinning План Б ми е да си тръгне УхаЖоро, но не вярвам да се случи. 

# 396
  • София
Чудя се дали Лили не би гласувала стратегически срещу Теди. Така си гарантира място на полуфинал/финал, не разбрах как точно ще продължат битките след вътрешното избиване в отбора с по-малко пендари. Не знам дали би го направила, но други биха се възползвали от такава възможност.

# 397
Така ще противоречи на образа на защитник на жените, който се опитва да изгради.

# 398
  • при късмета
Чудя се дали Лили не би гласувала стратегически срещу Теди. Така си гарантира място на полуфинал/финал, не разбрах как точно ще продължат битките след вътрешното избиване в отбора с по-малко пендари. Не знам дали би го направила, но други биха се възползвали от такава възможност.
Не ми се вярва. Така ще махне най-преодолимия си противник, ако те се окажат отбора с вътрешни битки. Няма никаква логика да го прави. После трябва да играе с/у мъжете, ако имат вътрешни битки.
А и от двата отбора, все повтарят "да не се налага да се бием помежду си", така че считам, че това така или иначе ще се случи в отбора с по-малко пендари

# 399
Чудя се дали е възможно утре когато отварят плик №14 продукцията да изненада и участниците, и зрителите като предоставят възможност на отпадналите играчи от отбора, който води с пендарите да се състезават помежду си и един от тях, а именно този, който победи да влезе отново в надпреварата точно преди финалите. Мисля, че са го правили в предишни сезони, а и би било интересно за цялостната сюжетна линия. Вие как смятате?

# 400
  • Bayern
Чудя се дали е възможно утре когато отварят плик №14 продукцията да изненада и участниците, и зрителите като предоставят възможност на отпадналите играчи от отбора, който води с пендарите да се състезават помежду си и един от тях, а именно този, който победи да влезе отново в надпреварата точно преди финалите. Мисля, че са го правили в предишни сезони, а и би било интересно за цялостната сюжетна линия. Вие как смятате?
Дано ! Още ми е трудно да преглътна нелепото отпадане на Павел Frowning1 , би било хубаво да му се даде втори шанс .

# 401
Или на Петър. 😁

# 402
  • при късмета
До сега винаги е имало върнати участници. Аз гледам от 3 сезон, след 6 гледах 1 и 2 и много се ядосвах на това връщане. После като гледах 1 сезон, разбрах, че е правило, макар и леко променяно през сезоните. Не помня дали го имаше миналата година, но до 7 имаше върнат участник всеки сезон. В 4 се върна най-противния участник, Христина. Лили тъкмо блесна като я елиминира. В 7 се върна Милена, също беше много противоречив участник. На мен лично никак не ми беше приятна, ама невестулката не я искаше в играта, затова добре, че се върна точно тя.
Предлагам на фенките на Петър, да организират петиция за връщането му, без игра. Как не ви е хрумнало до сега? Joy Не остана време
Аз предполагам, че ако привилегията заради повече пендари е връщане на някой, ще върнат от отбора с повече. Ако ще отпада някой непредвидено, то е логично да е от отбора с по-малко

# 403
  • София
Може и да греша, но..... не върнаха ли и Димитър Калайджиев в сезон 5? И така дадоха тласък на връзката му с Красимира?

# 404
  • Велико Търново
Някъде из фейсбук срещнах коментар, че Кенан се държи по-добре след отпадането на Хорхе и май наистина е така.  Сега е повече с Коко и той няколко пъти деликатно, но и категорично му направи забележка, че не се държи ОК. Отношението му към Теди вече изглежда като закачка между приятели, а не грубите обиди, както в началото.
Съгласна съм напълно. И аз това за Хорхе вече няколко пъти го приказвам вкъщи. Коки определено му влияе много положително.

За Канатица съм си аз, няма промяна при мен. Ако загубят (което все ми се се струва, че е много повече възможно, отколкото да не е), ще отстранят Теди, според мен. Единственото, което ме кара да го мисля, са думите на Иван и Андрей от Жоро да очакваме още "любовчийски" истории. Та, нищо чудно Теди да е поредната негова "изгора", която да напусне. А никак не ми се иска, и то не заради Жоро, разбира се.

А и от двата отбора, все повтарят "да не се налага да се бием помежду си", така че считам, че това така или иначе ще се случи в отбора с по-малко пендари
Да, да, те им го казаха.
А петицията може да има някакво значение, ама за сезон 10. Този е приключил още в средата на септември.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 23:18 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт