💛 Януарски бебета 2024 💛 Тема 6

• 35 006
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Еми не знам за къдравото, няма големи спадове и вдигания, около 140 все са се въртяли .

# 631
Може да е спало бебчето и затова сестрата да е питала...ако няма много високи черти нагоре надолу,значи не е имало движения...
Ето моите тонове от предния път

# 632
Ето и аз ги снимах, по принцип последните два три дни е много кротък и тъкмо мислех дали това е нормално и тази сега съвсем ме вкара във филма....

# 633
Ето и аз ги снимах, по принцип последните два три дни е много кротък и тъкмо мислех дали това е нормално и тази сега съвсем ме вкара във филма....

Щом доктора е казал, че са добре значи са. Акушерката може да е имала предвид самото изпълнение на записа.
Тоновете представляват запис на сърдечната дейност на бебето и активността на матката за 20-30мин. Аз като бях на запис и на няколко пъти самия апарат спря да отчита сърдечната дейност, защото бебка мърдаше, а и съм по-пълан съответно малко записа се накъса и го пуснаха отначало.  ТА мисълта ми е- не приемай думите на акушерката, че има проблем с бебето, а може да е имала предвид дали Аг-то иска нов запис

# 634
Не съм лекар,ама ми изглеждат добре.  Къдрави са и са в диапазона 120-160...
А някой от вас да е с яко сърцебиене и прескачане на сърцето...

# 635
Уф,дано е било това,да. Благодаря! Макар че сега ще дебна изкъсо тия дни колко шава, по принцип усещам няколко пъти на ден как бута и рита...

# 636
Не се притеснявай,аз имах 2-3 дни такива затишие...едва ме побутваше по няколко пъти на ден.  Бутах си корема,галях го и пак не мърдаше.  Е сега от 3 дни имам чувството,че въобще не спи. .

# 637
Не съм лекар,ама ми изглеждат добре.  Къдрави са и са в диапазона 120-160...
А някой от вас да е с яко сърцебиене и прескачане на сърцето...

Бях така в началото, даже питах тук дали е нормално, а в момента по-скоро имам задух, но с това натискане на диафрагмата и все по-големи бебоци май си е в реда на нещата 😁
Няколко пъти обаче ми се появяват като светлинки пред очите и леко ми замрежва погледа,  не знам как да го обясня и дали ви се е случвало.

# 638
Наде , аз имам едно гадно сърцебиене от време на време си го усещам , а и прескачане усещам , но ходих на кардиолог , той каза всичко е в реда на нормалното 😏

# 639
Уф,дано е било това,да. Благодаря! Макар че сега ще дебна изкъсо тия дни колко шава, по принцип усещам няколко пъти на ден как бута и рита...

И аз мисля като Мирела, сумати пъти съм чувала акушерките да питат доктора - доволен ли сте, харесват ли ви и подобни.
Точно питат ако иска да пускат пак. А не че не са хубави, заради бебето. Защото да не им се карат на тях, презастраховат се.

# 640
И аз имам сърцебиене, Аг ми пусна TSH и беше нормално. Особено като се качвам по стълби е ужас.  Дейзи, имаш ли проблем с очите? Попринцип тези светлинки, светкавички и прочие трябва да се проверя от очен

# 641
И аз имам сърцебиене, Аг ми пусна TSH и беше нормално. Особено като се качвам по стълби е ужас.  Дейзи, имаш ли проблем с очите? Попринцип тези светлинки, светкавички и прочие трябва да се проверя от очен

Не, нямам никакъв диоптер.. малко преди да забременея ходих на очен.
Четох преди малко, че може да е вследствие на нисък хемоглобин и ниско кръвно и било нормално по време на бременност, но ще питам да. И аз първо за консултация с очен си помислих

# 642
Аз пък от няколко дни имам силни боцкания ниско долу. Държат ме по няколко минути и ме отпускат, но са доста неприятни и на моменти доста силни. Не знам бебето ли натиска с главата нещо или какво е, но с предишната бременност не помня да съм имала такъв дискомфорт. То доста мърда като цяло.

Yan аз на твое място бих си спестила излишното филмиране. Екстра са ти тоновете, не си го причинявай зорлем, както се вика Wink

# 643
Puki как си още ли си в болница....

Наде, днес ме изписаха. Системи инжекции и магнерот. Това беше процедурата, но поне всяка сутрин и вечер пускаха тонове. Нямаше контракции на машината, но много ме натиска надолу. Все си мисля че сега е момента Grinning . В четвъртък пак съм на преглед да ме видят за разкритие че с тези 2см миналия понеделник и както в сряда влизам в 37ма не се знае при мен... почивам си повече,  започна да ми тежи коремчето въпреки че всички доктори ме питат къде ми е корема Joy имам оплакване- непрекъснато ми се схващат мускулите на корема в лява или в дясно. Някоя друга с подобно оплакване?

За сърцебиенето и аз го получавам понякога, доста неприятно, отшумява за няколко минути но все пак...

Все си мисля че момента при мен наближава.. имам чувството че е застанало на края и ще излезе на моменти. Само ме натиска и то предимно вечер в диапазона между 17:00-20:00 часа, имаме си и режим Hug

# 644
  • София
И аз да се включа- за имената - Димитър се казва нашето момче, казваме му Дими, няма някой да му казва Митко Simple Smile Кръстен е на свекъра. Сега говорихме на баща ми - Станислав се казва, мъжа ми е за - Станислав, аз се чудя Simple Smile Понеже е дълго ми се иска да е кратко май, а и със "С" няма много избор. Понеже много се разбирам с баща ми , жив и здрав да е , слабост ми е ,а с майка ми сме много различни и не мелим много брашно, близките ми хора се шегуват,  че ако се роди на Йордановден,  искам или не ще е на майка ми - тя е Йорданка Simple Smile Баткото е за Станислав- иска да му казва "Стани" Simple Smile
Относно спането и режима - баткото спеше още от началото нощно време,  даже го будех да яде в началото,  понеже не беше качил нищо първия месец, после сам почна да спи 1 път в деня- по 3 часа, даже и отгоре понякога.  Не спеше ли, ставаше страшно. Спеше при нас, но на отделно легло,  на спалнята ,само когато е бил с температура. Но пък в 20.00 часа не ми е заспивам, по-скоро 22 -22.30 като беше в детската градина. Ритуала при нас беше с четене на приказка- всяка вечер от 1.6 г до 2-3 клас, задължително,  пожелавахме си лека нощ след това и така. И до сега няма телевизор в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт