NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 21 226
  • 248
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не знам къде е проблемът, може и да е в самите капсули Риоба. Иначе с оригиналните никога не ми се е случвало. Някой тях пробвал ли ги е? В Метро се предлагат (аз ги поръчвам от kolichka).

# 196
  • София
Само с капсулите на Кимбо съм имала проблем. Както казаха по-нагоре, не с всички от кутията. Но на няколко пъти. От различни кутии през годините.
С лидълските, с бианчи и с мъст - никога не съм имала проблем.

Днес видях, че и във Фантастко са пуснали капсули туикс, баунти и марс. Или аз чак сега ги забелязвам. Преди само в онлайн магазините ги заглеждах. Някой пробвал ли е как са? Аз съм на диета и ако децата не ги харесат само ще ми се подмятат тия сладости.

# 197
  • На изток от Ада
Не знам къде е проблемът, може и да е в самите капсули Риоба. Иначе с оригиналните никога не ми се е случвало. Някой тях пробвал ли ги е? В Метро се предлагат (аз ги поръчвам от kolichka).
имам риоба, нямам проблем!

# 198
  • София
Значи може и от машинката ми да е или пък от конкретната партида, но не бих рискувала да взема пак. Благодаря на споделилите Simple Smile))

# 199
Аз да се похваля, че си взех DolceGusto Mini mi и да благодаря за съветите! Много съм доволна от машинката. Най-вече това, за което ми казахте, че Пиколото не спира водата сама, а тази си я настройваш колко дълго кафе искаш и спира сама. Купих си капсули Cortado, прави хубав каймак. Само се зачудих дали на мен ми се струва, че кафето е нес, или си въобразявам, защото ми обяснявахте нещо тук, че има различни видове Rolling Eyes Може ли да ми припомните кои са еспресо и то с мляко, ако има такива?

# 200
  • България
Кортадото е с разтворимо кафе.
Капучиното съдържа мляко и е с мляно кафе, но 1 напитка се прави от две капсули.
 Dolce Gusto - Latte Macchiato - също пише, че е с мляно, но не съм го опитвала.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 08:46 от МоарейнД (от книгата)

# 201
Ами късно го разбрах, че купих и кутия с 30 капсули, но ще ги изпия де Simple Smile
А по какво разбираш, че е мляно кафето Rolling Eyes

# 202
  • София
Когато мляко и кафе е в обща капсула е нес кафе.
Иначе май на кутиите с разделни капсули пише какво е кафето в кафеената капсула. Хвърлям кутиите, но ми се върти в главата, че е описано на самата кутия нещо от сорта: кафява капсула - печено мляно кафе - едиколко си грама. Даже навремето разкостих една използвана капсула, за да видя остатъка от мляно кафе вътре.

# 203
Когато мляко и кафе е в обща капсула е нес кафе.
Еееее, аз точно заради тези смесени капсули се навих на такава машина Sad Тези отделните излизат много скъпо Sad
А за употребяваните капсули да питам къде и как ги рециклирате? Изпразвате ли ги предварително или така, както са запечатани? Една приятелка много ми се кара, че си вземам такава машина, защото в капсулите имало много вредни отпадъци и никъде не се рециклирали напълно Rolling Eyes

# 204
  • София
Не се мият, събират се в плик и се изхвърлят в контейнери за капсули, които не са на много места, но ги има.
Аз признавам, че ги хвърлям, защото контейнерът хич не ми е по път, а и капсулите замирисват неумити.

# 205
Нямам близък контейнер, така че и аз ги хвърлям.

# 206
Здравейте! Лостчето на кафемашината ми прави проблем. Не се връща обратно от топлата вода понякога. Предполагам е събрало прах или нещо се е прецакало от стоене, защото доскоро машината стоеше като музеен експонат. То пак че си спира машината, но ме дразни. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?

# 207
  • София
Здравейте!
С Инфинисима съм на около 4 г.
Загрява си нормално,има дупчица в капсулата,но не тече кафе.Не тече вода като цяло изобщо.Чува се едно тихичко бръмчене и това е🤷♀

# 208
Ако не тече вода, вероятно е запушена. Виж под поставката (чената на която се слага чашата, има една игличка закачена, с нея се отпушва.

# 209
  • София
Много благодаря!
Още вчера направих почистването с иглата и вече работи😊
Но колко я търсих тази игла къде е не е истина🤭😀

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 22:50 от Даяна1111

Общи условия

Активация на акаунт