NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 20 991
  • 248
  •   1
Отговори
# 210
  • Видин
Здравейте! Обмислям да си купя машина Долче Густо. Тепърва ще се оглеждам за модел. Искам да Ви попитам има ли капсулки без захар или с възможно по-малко въглехидрати? Много ми хвалеха едни капсули за фрапе, но ми се струва, че там има доста захар. Благодаря предварително!

# 211
Ако капсулите са смес от инстантно кафе и сухо мляко или са двукапсулните напитки (капсула кафе и капсула сухо мляко), на кутията ще има обозначен състав и съответно долните стойности:

Ако капсулите са чисто кафе, на кутията пише само 100% arabica, примерно. И от двата вида има разнообразни капсули, съвместими с Dolce Gusto.

# 212
  • София
Момичета, които си купихте преди време онези комбинирани машини (за различните видове капсули). Доволни ли сте от позиция на времето?

# 213
Момичета, които си купихте преди време онези комбинирани машини (за различните видове капсули). Доволни ли сте от позиция на времето?
Аз определено съм доволна. Купих и втора за другото жилище. Основно ползвам Долче густо и тип Неспресо капсулите.

# 214
  • София
Благодаря! И аз за друго жилище я искам. Моето пиколо втора употреба, купено за 60лв. ми служи вярно вече 7-ма година поне. Та сега се чудех дали да заложа на същото, но пък ми се ще да пробвам и други капсули.

# 215
И аз съм много доволна. Ползваме различни видове капсули, зависи какво ни попадне на промоция. С приставката за насипно кафе си правя и чай – насипен или пакетиран.

# 216
  • София
И аз съм доволна.
Ползва се основно приставката за дози кафе от сина ми всеки ден
https://coffeehub.bg/shop/coffee-pods/%d0%ba%d0%b0%d1%84%d0%b5-% … esso-intenso-150/
Аз ползвам за насипно или неспресо, но само събота и неделя или почивните дни, защото не пием кафе в къщи сутрин с мъжа ми.
Капулите на Долче Густо не са по нашия вкус и рядко сме ползвали тази приставка

# 217
  • МАРС
Хм, скоро се чудех дали стават дозичките за Senseo на тези машини

# 218
Дозите на Сенсео са за техните машини и май само за тях стават. На мен лично са ми ужасни на вкус и приключих с тях.

# 219
  • София
Обмислям покупка на нова кафе машина и ми се иска май да е комбинирана-за капсули на долче густо,за насипно кафе и за дозички.
Моля за препоръки😊

# 220
Кои капсули са съвместими още с машините на dolce gusto.

# 221
  • На изток от Ада
На кутията чише че са съвместими.
Кимбо , спетема, бианчи коста

# 222
Здравейте, от днес съм притежател на кафемашина Piccolo XS с подарък 5 кутии капсули от Зора. Купих още 3 вида и опитвам още Simple Smile Но детето иска Нескуик ама СЕГА ... Та, в който физически магазин от големите вериги има какао, шоколад, Кит Кат и подобни на капсули? Или варианта ми е онлайн?
И също - числото на интензитет, означава ли, че колкото е по-високо, кафето е по-силно (от към кофеин) или че просто е с по-наситен вкус?

# 223
  • Пловдив
Шокочино би трябвало да има в по-големите вериги - в Пловдив съм го виждала в Лекси, понякога и Нескуик има. Последно когато бях преди две седмици, ми се стори, че видях и Кит Кат.

# 224
Да, колкото е по високо числото на интензитета, толкова е по- силно кафето.

Общи условия

Активация на акаунт