NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 18 909
  • 239
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, как изхвърляте капсулите? Вътре остана течност и като ги хвърля в коша, после торбичката тече...

# 226
Оставям ги в мивката да изтече течноста и след това изхвърлям. Преди това ги изстисквам, ако е останало нещо, но не винаги.

# 227
  • България
Здравейте, как изхвърляте капсулите? Вътре остана течност и като ги хвърля в коша, после торбичката тече...
Дебна МП да си изпие любимата бира, режа шишето и пускам използваните капсули вътре.
Даже затварям с горната част.

# 228
В моите капсули има много течност, това означава ли, че съм я спряла по-рано?
С Пиколо Хс съм и там аз спирам и пускам водата.

# 229
Препоръчайте, моля вид капсула Долче густо - да е леко ароматно по възможност 100% арабика , леко кисело, плътно.

# 230
  • МАРС
Някой да ги е виждал във физически  магазин или на сайт който не иска 12 лева за доставка?

# 231
  • Пловдив
В Лекси в Пловдив миналата седмица взех май от другия вид, може би и тези бяха налични

# 232
Здравейте на всички! Подариха ми кафемашина Dolche gusto mini meр и като човек в чийто вени тече повече кафе от колкото кръв започна едно тестване на различни вкусове и видове капсули.  Срещам проблем с капсулите на iced Frappe, не тече нормално, дори изобщо започва да тече извън капсулта в чекмеджето и да издава странни звуци. Тръгва трудно като повторя и така с две капсули. Някой има ли идея как да реша проблема? Не искам да изхвърлям цялата купия капсули Фрапе

# 233
  • На изток от Ада
Не съм ги пробвяла tedian .
В кауфланд са на промо оригиналните капсули . Но това не беше,  не го проеерих на машината за проверка

# 234
Iced Frappé капсули са оригинални на NESCAFÉ Dolce Gusto. Ако бяха някакви съвместими- да метна цялата кутия и да карам само на оргинални. Дали е възможно да е сама тази партида? Дано някои има идея как да реша проблема

# 235
  • На изток от Ада
Знам че са оригинални.
Казвам че в кауфланд имат промоция на оригинални капсули кутия от 16бр . Но тива не беше намалено според етикета.

# 236
То и намалено да е, като не тече, не тече.

Явно иглата не се сработва нещо. Като сложиш капсулата, затвори и после върни и погледни. Затвори втори път, без да вадиш капсулата.
Занимавка е, но може да се пробва да се изсипе съдържанието в капсула за многократна употреба. Имам такава от Джъмбо и я пускам с мляно кафе на Долче Густо машината. При мен работи и не подлива.
И краен вариант - да ги отнесеш при някоя приятелка с подобна машина и там да ги тестваш.

# 237
  • На изток от Ада
Щях да я купя ако е намалена.
Иначе аз купих кит кат и още една . С кит кат нямам проблем.  С Infinisima съм.  Аз имам проблем с машината . Но още я трая . 2 пъти хиди на сервиз за 1г като не е ползванс мн. После пък четсто й пада това където е иглата като капачка е . Трябва след всяка напитка да се вади капсулата.

# 238
Аз нямам проблеми с капсулите с Фрапе. Ако не прави така при теб с други капсули, значи проблема е в партидата.

# 239
Iced Frappé капсули са оригинални на NESCAFÉ Dolce Gusto. Ако бяха някакви съвместими- да метна цялата кутия и да карам само на оргинални. Дали е възможно да е сама тази партида? Дано някои има идея как да реша проблема
И аз имам същия проблем единствено с капсули за фрапе от различни партиди.
Винаги ползвам само оригинални капсули.
Сега довършвам една кутия и повече няма да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт