NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 21 206
  • 248
  •   1
Отговори
# 120
  • На изток от Ада
Не сме моят я отвори. Тя е 6г . Помпа 56лв та мислехме нова. Но нямам нова.

# 121
Благодаря!

# 122
  • София
Пробвай да извадиш "чекмеджето", в което се поставя капсулата, да затвориш капака (или клапана, както и да се нарича това, което като се натисне пробива капсулата) без да има чекмедже с капсула и да пуснеш машината така,  да изчакаш малко дано тръгне и вода.
Моята като засмуче въздух (когато някое умно дете забрави да налее вода в контейнера, само така се оправя).

Допълвам се: Така се оправя "пингвинчето" ми. В момента съм в провинцията където имам "калинка". При нея помпата изобщо не включва ако няма поставено чекмедже. Така, че явно не при всички модели сработва този номер.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 18:06 от Gorg0nzola

# 123
  • до най-прекрасния мъж
Правото ми Мини ми изгори помпа, като беше оставено без вода. Мъжът ми го отвори, но като видяхме, че нова помпа е над 50 лв, направо взехме нова машинка. За мен не си струваше ремонта преди 3 години. Взехме отново Мини ми на някаква промоция с кутии кафе и машината излезе на цената на ремонта.
Сега я ползваме на вилата и няма проблеми (втората, първата стои за резервни части).

# 124
Здравейте, с кафемашина Nespresso Lattissima съм и днес сутринта направи две кафета, но сега тече само вода и не пробива капсулата отпред. Пробвах с два вида капсули (не са оригинални) с единия вид тече вода и накрая пуска кафе,а с другия въобще не пуска кафе. Въпросните капсули си ги ползвам ежедневно без проблем. Дали някой е запознат каква може да е причината? Благодаря предварително!

# 125
  • Smolyan
Здравейте 😀 някой пробвал ли е капсулите на Bellaroma от Лидл? Пише, че са съвместими с машините на Dolce Gusto.

# 126
Това са малките капсули за Nespresso машините, пише го. Не стават за Dolce Gusto.

# 127
Имат и за Долче густо. Аз лично не ги харесвам, но то си е въпрос на вкус.

# 128
  • Gorni Bogrov
Здравейте, сега видях в брошурата на Метро,че има капсули на кафе Риоба съвместими с долче гъсто,дали някой ги е пробвал?Цената им е много изкушаваща.

# 129
  • Варна
Здравейте, сега видях в брошурата на Метро,че има капсули на кафе Риоба съвместими с долче гъсто,дали някой ги е пробвал?Цената им е много изкушаваща.
Да, съвместими са. Пробвала съм ги и тези лидълските, на мен са ми слаби и двата вида. Но риоба са една идея по-добре от лидълските.
 Взимам си наполи на нес кафе.

# 130
Не съм пробвала капсули Rioba, но навремето съм вземала мляко кафе за еспресо машина и беше страхотно кафе. Специално серията Platinum (ако не бъркам името, но беше сребриста опаковка) е най-доброто, което съм откривала като готов бленд. След 2-3 изпити опаковки този модел изчезна от Метро в моя град и така се принудих да вземам Lavazza и Davidoff 56.

Ако решиш да вземеш от тези капсули, моля да споделиш мнение. Не съм и предполагала, че правят капсули Rioba.

# 131
След 2-3 изпити опаковки този модел изчезна от Метро в моя град и така се принудих да вземам Lavazza и Davidoff 56.
Коя Лаваца харесвате и този Давидов силен ли е?

# 132
Привет!
Моля да ми препоръчате капсули долче густо или съвместими с тях с еспресо, което да не киселее 😃
Искам чисто кафе , с капучиното и производните му нямам проблем.

# 133
  • Gorni Bogrov
Не съм пробвала капсули Rioba, но навремето съм вземала мляко кафе за еспресо машина и беше страхотно кафе. Специално серията Platinum (ако не бъркам името, но беше сребриста опаковка) е най-доброто, което съм откривала като готов бленд. След 2-3 изпити опаковки този модел изчезна от Метро в моя град и така се принудих да вземам Lavazza и Davidoff 56.

Ако решиш да вземеш от тези капсули, моля да споделиш мнение. Не съм и предполагала, че правят капсули Rioba.

Купих от капсулата на Rioba,но не са нашето. Intense ни  е  много слабо, а cortado e като капучино и то не ни хареса....сало дето хвърлиха толкова пари на вятъра😀.За човек,който обича по слабо кафе може и да е ок,но ние пием силно и не е нашето.

# 134
Момичета, ще дадете ли акъл какво да избера? Отдавна искам кафемашина с капсули за вилата, защото никога нямам мляко под ръка.
Чудя се дали тази би ми вършила работа, защото цената много ме устройва? - https://ardes.bg/product/krups-piccolo-xs-cheren-siv-kp1a3b10-30 … ZYjRoCvy8QAvD_BwE
Моя позната ми каза, че е много доволна от неспресо мини, която е по-скъпичка. Видях, че е 19 бара. Тази, която препоръчва Кака Сийка и тя е толкова, та се замислям дали няма да е някакъв компромис тази?
Не съм фен на силните кафета, искам да си правя дълго кафе с мляко, и да работи и със съвместими капсули.
Какво ще ме посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт