Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 32 416
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Blue Dress , бързо да оздравява!
Моят мъж би го направил същото. Дори успорваше, че детето нямало било нужда от очила. Да сме изчакали 3 месеца и на друго място да го прегледат😂. Как не го набих в оптиката, не знам.

# 451
Blue dress, моят син беше в подобна ситуация, остави, че е кльощак, ами съвсем се изгуби с този вирус.  Беше на антибиотик 5 дни и след 3ти прием температурата беше овладяна. Опитай сокове и витамини за да помогнеш на организма. В къщи вси го изкарахме, само аз се разминах без антибиотик.  Стискам палци да се оправи бързичко Heart

# 452
  • някъде в орбита...
Честита Коледа на всички.
Ние за поредна година празнуваме в много тесен семеен кръг, и много ни радва това всички.

# 453
Ina, наистина в тесен семеен кръг е най-добре, аз какъвто съм интроверт, сбирките адски ме натоварват. Нашето приятелско семейство си замина днес, 3 дни мисля бяха достатъчни, сега ще презареждам батериите. Утре имам РД, но ще сме си само ние с малка торта и бутилка вино Simple Smile
Честита ви Коледа и весело посрещане на НГ, да сме здрави всички, само това е важно Simple Smile

# 454
  • След завоя в дясно
Весели празници момичета
Аз се придържам към "правилото" рибата и гостите замирисват след  три дни, когато госувам 🙂
Blue dress дано се оправи бързо детенце.

# 455
  • До хладилника, който обичам
Весели празници на всички ви!
Правилото в нашето семейство е "ролка тоалетна хартия" - като свърши рулото, време е гостите да си ходят 😂 Шега е, разбира се.
Мама е тук до 6 януари, а на 22ри идват братовчедка ми с мъжа си - гостуваха ни лятото и много се радваме, че им е харесало, та пак идват. Пуснала съм си отпуска, надявам се да прекараме добре въпреки предполагам лошото време.
Гледам за втори или трети път Call the midwife, седим си вътре, покрити с котки и мързел, вън вали и е неприятно.

# 456
Два дни с гости ми дойде много. За капак и днес имахме резервация - страхотно заведение, в което всяка година имат интересна коледна декорация. Тази година е посветена на Нарния. Прилагам снимка на малка част от нея.

Сега лежа на тихо и реанимирам, защото довечера трябва и да работя. Следващите дни ще се отдадем на мързелуване у дома. Домашните си имат игри да играят, аз ще си ползвам новите шумоизолиращи слушалки и ще си плета.

# 457
  • на малък остров в океана
Честита Коледа и от мен! Здрави и щастливи да сте както и всички около вас.
Чета, чета и подозирам, че доста погостувахме в Лондон на нашите роднини. Но честно казано, за мен времето мина неусетно. Успяхме да нацелим и двете бури, и на тръгване, и на прибиране, но времето изкарано със семейството беше безценно. Така че си струваше всичката турбуленция и драматични кацания и излитания.

# 458
Много тихо тук, как сте? 🤓
Ние с мъжа се тръшнахме болни, кашлица и като цяло все едно камион ни е газил..
Blue dress, как е детето, оздравя ли?
Весело посрещане на НГ. Simple Smile

# 459
  • Истински се вижда само със сърцето.
Оздравявайте бързо Веджи и моята щерка от Коледа започна с темп. сега само кашля.
Ние се занимаваме с малко ремонт, уж само вентилатора на банята да сменим то стана оле мале.
Иначе сме в минорно настроение, защото някой е отровил котетцето ни в БГ и сега се бори милата душичка, утре пак ще му вливат системи, майка го държи на топло и се молим да оцелее.

# 460
Ужас, дано се пребори милото..нямат край тези жестокости срещу животните. 😔

# 461
  • ENGLAND
Момичета, ще си подновявам колата, сегашната е на 20 години и ме е страх, че скоро ще ме издаде. Къде търсите коли? Не искам нова, но и да не е супер стара.
Аз от началото на октомври съм с кашлица, ту намалява, ту се засилва, докторката не знае какво е. Сега се сети да дам секрет да види какво е, писна ми от антибиотици.

# 462
Оздравявайте бързо!

Ние мързелуваме. Аз установих, че нямам кори за баница, но нямам и намерение да ходя да издирвам. На друго ще бодем късметите.

Дорет, успех в търсенето на кола! Приятели казаха, че няма много избор на пазара в момента и бързо изчезват. Обиколиха половин Англия докато намерят. Имаш ли конкретни предпочитания? Моята и тя е пред разпад и се моля да изкара година-две още. До сега все в сайтовете за коли сме гледали.

Илейн, дано се пребори душичката!

# 463
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дорет можеш в аутотрейдър да гледаш, виж арнолд кларк също. Моята я взех от тойота на 3.5 години малко мили и съм много доволна - имам я от 2019 декември.
Колега сега взе за жена си тойота ярис 2018 на 11000 мили. Разгледай според каквото търсиш, намират се коли.

# 464
Стискам палци на всички болни деца, майки и татковци да оздравеят и на котето да оцелее!

Коли по всякакви критерии -  https://www.steveneagell.co.uk/

Общи условия

Активация на акаунт