Боледуване на децата ни-тема 74

• 29 785
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Честно казано и мен вече 😁

# 166
Явно при нас гинтазона не е сработил. Клацида сега втечни секрета в синусите и излиза зеленяж и то много. Даже детето се изненада и пита "ама защо е зеленооо".

# 167
  • Varna
Аз пускам често секрети, не за друго ами почна да има по две бактерии е носа. Поне да засечем капки, на които двете са чувствителни. Иначе така като вървят нещата, щв се налага всеки месец да е на капки, а това не е Ок. Днес водих бебето на личната,  директно и изписа Мупироназол да и мажа. И тя е със сополи от вчера. Лошото е, че не може да спи спокойно и да яде от тях. И да питам и тука. Някой дава ли Аква сорс?. Има ли смисъл да давам толкова много пари? Това не сме пробвали само.

# 168
Аз не съм доволна от Аквасорс, даже това е меко казано. Отвратителни продукти, които изхвърлих директно в кофата.

# 169
И аз съм на същото мнение за Аквасорс - хвърлени пари на вятъра. Не ги хвърлих в коша, само защото майка ми ги поиска. Не съм я питала дали е доволна, ама и тя не е искала да си купи още.
Но аз и за всички МЛМ компании имам негативно мнение.

# 170
  • shumen
Пари хвърлени на вятъра са Аквасорс.

# 171
Здравейте, вчера пуснах изследвания на дъщеря ми, Болеше я корем и педиатърката пусна кръв и урина. Днес ще и се обаждам, че е след обяд. Дали ще и назначи антибиотик с тези резултати.

# 172
Според мен тези изследвания сочат към вирус. Главно гледам СУЕ и CRP. Не би следвало да се изписва антибиотик.

# 173
Благодаря
Ще споделя като говоря с педиатърката, какво е изписала

# 174
Ние сме имали црп 16 и мина без Аб

# 175
Вирус е, не е за аб. Моето е било с ЦРП 30+ и пак беше вирус.

# 176
Педиатърката каза, няма нужда от Аб, само пробиотик заради болката в корема и ако има нужда обезболяващо.

# 177
  • shumen
Не е за АБ,ако е вирус.

# 178
Относно Аквасорс като бебе давах доста и до към 2 г. възраст нямаше никакви боледувания. После спрях да давам редовно и много рядко се сещам да пробутам нещо, и то основно коластра. Тя може да се ползва и за капки в носа, разредена с малко вода, от лекар го знам. Така че аз за профилактика съм За, когато вече положението си е за лекарства, не може да се разчита на добавките само.

От известно време давам пробиотик Симфония Ройтери. Хем е вкусно, хем е с много, 250 млн. живи бактерии. Препоръчва се освен за добра чревна флора и за имунитет (все пак в много случаи здравето започва от стомаха). В момента детето е на антибиотик и го комбинирам отново с тези пробиотици.

# 179
Това, което давате всъщност са пари на вятъра, числеността е смешна... За да говорим за добра численост, трябва да е с 5 млд. бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт