Боледуване на децата ни-тема 74

• 29 792
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Моя уж е здрав,но онзи ден в училище паднал по стълбите и сега коляното го боли и е синьо.И най интересното е,че уж по дупе паднал,а си е ударил крака.

# 181
Малкото ми дете кашля вече втора седмица. Водихме го на лекар. Каза , че не е слязло надолу, да правим инхалации с Йалоклийн. Свършиха и продължава да кашля, все едно нищо. Беше на друг преглед, пак нищо по- различно не казаха, освен да продължим още 3 дни с Йалоклийн. Но той не спира да кашля. Не знам слязло ли е надолу или не. Може да играе 1 пас без да кашля, но като почне, едва си поема въздух. Така 10 Мин примерно и после все едно нищо.

# 182
Направете снимка.

# 183
250 милиона бактерии е много aма много малко. Аз по време и две седмици след АБ (до вчера реално) давах синкванон мечета с 15 милиарда бактерии. От днес минах на нашия си пробиотик - флора Бимби флакон, той е със 7 милиарда бактерии.

# 184
Кажете пробиотик от който сте доволни?

# 185
Кажете пробиотик от който сте доволни?

Флора бимби флакон.

# 186
Аз напоследък давам Лактофлор сашета. И аз такъв приемам, но на капсули. Не знам колко работа върши, но децата го харесват.

# 187
Аз давам джеймисън за дъвчене, синкванон ако е на антибиотик и най-тежката артилерия ми е омнибиотик 10.

# 188
Някой давал ли е таблетки Геломиртол или Миртол за запушен нос и имаше ли ефект? Не мога да спра капките на децата от октомври месец, сега пак са със запушени носове, но абсолютно никакъв секрет не излиза. Много ми ги похвалиха тези хапчета за точно такива симптоми..

# 189
Здравейте,
От днес сме със скарлати в групата.
Срам, несрам, ще призная, че не знам сега какво следва от това.
За какво трябва да следя?
Има ли смисъл да го спирам от градина за следващата седмица, понеже съм отпуска и можем да се гледаме в къщи?
Тоест, добре ли е както варицелата да я изкара сега скарлатината веднъж, въпреки че към нея не се изгражда имунитет или е по-добре да го пазим?

# 190
Не е добре да се кара скарлатина.

# 191
Здравейте, бебето ми е на 6 месеца и има изолирана бактерия Streptococcus pneumoniae в носа. Преди 10 дни бяхме на преглед и тъй като детето е видимо здраво, чува се само хриптене в носа, не се аспирират никакви сополи, защото е много назад, лекарката каза да пробваме с хомеопатия и Назориг капки за нос. За 10 дни обаче няма никакво подобрение и това хрипете го влачим над месец и половина (получи го докато беше болен). Въпросът е, че тази бактерия е много упорита и се притеснявам да не станат някакви усложнения. Утре сме на преглед и ще попитам за АБ капки. Лошото е, че по антибиограма излезе чувствителна само на моксифликсацин, а много ме е страх да давам хинолонови антибиотици. Само антибиотично лечение ли е решението предвид, че бебето няма никакви други симптоми? Бавим и ваксините, което е допълнителен проблем.

# 192
Омнибиотик 6, цената му е висока, но си заслужава. Пробвах няколко пъти да го сменя с други пробиотици и в крайна сметка всеки път се връщаме към него. Ентеросан също са прекрасни пробиотици, български и евтини. За деца все още не сме пробвали техния пробиотик, но за възрастни съм много доволна.

# 193
Някой давал ли е таблетки Геломиртол или Миртол за запушен нос и имаше ли ефект? Не мога да спра капките на децата от октомври месец, сега пак са със запушени носове, но абсолютно никакъв секрет не излиза. Много ми ги похвалиха тези хапчета за точно такива симптоми..
Може да направите снимка.
Понеже моя син беше така. Започнахме с нагревки на синусите. Вече. А 4ти път ги правим. Аз лично съм доволна. Назначени са от УНГ

# 194
Rocket, за жалост скарлатина повтаря. Обаче ако вече е контактен няма много какво да направиш. Стоиш и чакаш 10 дни дали ще вдигне температура, обрив по корема най- вече, обложен език. Знам, че задължително се пие антибиотик. Поне това е моята информация. Дано да не се разболее. При дъщеря ми много падна имунитета след прекарана скарлатина. 3 месеца след това беше почти постоянно болна.

Общи условия

Активация на акаунт