💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 326
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Оф, решила съм си, че ще убият някой в този епизод и съм на тръни
Време е ако питаш мен. Взеха ми Доан и протестирам. Satisfied

# 331
Кенан и Мурат гледат снимка, Кенан видя нещо и веднага тръгна към Лейла, трябвало на всяка цена да й я покаже. Невин не спира да му звъни. Започва да изтерясва.
Ще ме извините, но лелката и нейните драми не искам да превеждам.
Кенан не спира да звъни на Лейла, тя не вдига. Тя казва, че е намерила адвокат и трябва да се консултират с него. Нурай се притеснява да не си загубят дома, не се притеснявала за себе си, а за детето. Кенан продължава да звъни.
Какво искаш?
Къде си?
Какво те интересува?
Идвам при родителите ти, трябва спешно да те видя. Надявам се да си там.
Кенан се обажда на майка си и оставя съобщение, че не е могъл да й вдигне, но може да му звъни по всяко време и я целува.
Май Невин ще се самоубие или поне ще се опита.

# 332
Кенан видя на снимката Идрис на младини, а Невин се нагълта с хапчета.

# 333
Никой не е очаквал , че ще вземат наградата и сега май се  объркват плановете на Фокс.

Утре ще има среща на продуценти и хора от Фокс ще се обсъжда 2 сезон.
Не разбрах много, но са заложени 26 еп. на продукцията , затова са я включили в надпреварата и сега няма как да са по- малко след като са спечелили.
Иначе трябва да върнат наградата ..

# 334
Туран отива при Мама М.
Тя гледа снимката и си говори: Къде си, синко? Синко, намери се.
Туран се представя и Мама М и тя го пита дали са роднини с Кенан. Да, баща му бил. М каза, че Кенан днес е бил при нея. Знаел.

Кенан пък откъде да знае как е изглеждал Идрис на младини?

# 335
Да не ни взимат мама Невин! Heart
Ядосваше ни за момент, два, ама не заслужава да си отиде така

Тина, къде го чете? Не ти вярвам, жена Laughing

# 336
Кенан отиде при Лейла. Нурай е във възторг и вика леля си. Ще вървят да се снимат с него. Тахир пита Лейла, за какво е дошъл. Имал нещо важно да каже. Тахир иска да се разправя с него.
Лейла пита Кенан защо е дошъл. Ако не било важно нямало да дойде. Не му се радвали особено. Забелязал.
Кенан разказва за мама М, че му е дала снимката и го е помолила за помощ.
Туран казва на М, че е отишъл заради синът, когото е загубила.
Лейла разпозна Идрис, да, той бил, ако го намерили, щели да намерят и момчето.

# 337
Откъде го разпознаха Идрис? Нали Лейля го е виждала само в 1 епизод? Кенан също? Обърках се Grin

# 338
Коко, от  Туитър са коментатите,  пуснах хаштага на награда в търсачката и излязоха мнения, на скройншот ми излизат по големи от 5м и не мога да ги сложа..

# 339
Сега ще се върна да ви прочета, защото мернах добри новини за нашия сериал.
Да ви кажа, че въпреки това, че нямаше много екшън не ми беше скучен и досаден. Лелята е просто дразнещ и излишен образ за мен. Прекалена е в поведението си, но достойна за Нурай.

Коко, и аз не разбрах, от къде и двамата разпознаха Идрис.

Чакаме да видим дали след рекламите ще има още или приключи.
Липсва ми Доан, но май повече няма да се върне.

# 340
Откъде го разпознаха Идрис? Нали Лейля го е виждала само в 1 епизод? Кенан също? Обърках се Grin
Ели, във втория фрагман, който ние не коментирахме,  Satisfied та накрая показаха за кратко снимката. Още като я видях си помислих, че този с брадата прилича на Идрис на млади години. Забравих след това да коментирам.

Последните 30 минути от епизода раздвижиха действието. Утре не знам какво да очаквам. Satisfied Каквото дойде.

Обаче много приказваха в този епизод. Satisfied Мисля професионално и колко реда субтитри ще излязат накрая.

# 341
Flowers Herb Включвам се на полувремето...вълнения,
представете си Кенан губи и двете си майки...няма ли да се върне Доан!?!

П.С. Какво полувреме, той свърши ...
Филма е много, много актуален, добре премерен и с чудесно изиграни персонажи. Комшиите да си мерят с техните мерки /рейтинги, важното е оценката навън... на престижни форуми!
Честито!

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 22:47 от Yassy_N

# 342

Браво на целият екип още веднъж! Заслужена награда и незаслужен клъц на серийките ни. Тази серия съм сигурна, че ще ни бъде интересна с буквички, едно разбрах от нея без такива - подготвят си ни за скорошен финал. Сюжетните линии, които ни показаха досега, са към края си.

# 343
Тази вечер съм мега досадна. Ще ме изтърпите. Satisfied

Благи, благодаря ти. Flowers Hibiscus
Благодая на всички за компанията. Flowers Hibiscus

Целият епизод в Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=jADSbgNOmJ0

Сега реших, че и с 16 епизода да завършим сме добре. Satisfied
Оценени сме навън...там, където трябва.

# 344
И аз благодаря на Благи и на всички за компанията Kissing Heart
Слънце, бъди си досадна, докато можеш. И аз ще бъда с теб. После какво ще правим? Ще чакаме снимки от дъжд на вятър и някоя жълта клюка. Плача.

Красавица в зелено

Ние гледайки ФОКС, ако са на един метър срещу нас Sunglasses няма минат само с лош поглед!

Общи условия

Активация на акаунт