💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Добре, че дойде тази награда в деня, в който ни саботираха. Не че не го правят от седмици.
Така де, да си вдигнем малко самочувствието и ние. Relaxed Че, гледайки рейтингите на другите си казваш, какво ни има, че сме толкова назад?

# 346
Ехаааа, спечилиха награда! Много, много се радвам за тях! Прекрасни новини. Коко, оправи ми вечерта Hug Благодаря ти.
И на вас момичета, с които изгледахме епизода заедно.

Циатата от Невин са думите на Туран, които каза на Кенан, когато говориха в ресторанта за обичта си към майка му. Много хубави неща каза, но с превода ще ги видите, защото не успях да запомня всичко, а си заслужават да се чуят без интерпретации в ефир Grinning
Сцената в ресторанта, когато Кенан се натресе на непознатото момиче ми беше много забавна, а безумната сцена как стоят и се гледат всички....

# 347
Аджеба, къде е Бирсен ханъм сега? Сподели преди броени минути, че известен актьор влизал в каста на Сафир…
Simple Smile
Явно в момента е заета с такъв тип важни новини, преди три часа обаче намери време за “Друг човек” и промяната на деня.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 23:03 от Cocodoggo_mom

# 348
Честито на "Друг човек" за полученият Европейски "Оскар" или "ЕММИ" за теленовела! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Браво на Ханде Ерчел, Бурак Дениз, Етем Йозъшък и Неслихан Йешилюрт, че станаха първият турски сериал спечелил тази награда!

Нестандартната идея за раздвоението на личността и всички последици от това провокира интереса на журито, а прекраснато актьорско изпълнение на Ханде Ерчел и Бурак Дениз ги спечели!

Много се радвам, че Европа оцени труда им за разлика от родината им!

Благи, Flowers Hibiscus много благодаря за превода в ефир и на всички момичета за интересните коментари!

Много искам да видя в момента лицата на шефовете на Фокс! Joy

Коментарите под съобщението в Туитър на продуцентите са на всички световни езици - питат за втори сезон на дигитална платформа, споменават навсякъде Ханде и Бурак и негодуват срещу Фокс!

https://twitter.com/timsandb/status/1729242375719960833

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 23:13 от Mira07

# 349
Моят коментатор каза, че Фокс гонят нечии интереси или са много тъпи Grinning
Чии интереси?! Хаканчо иска деца от Ханде и да я откаже от кариерата и мама Арзу му помага? Де да знам, не мисля Grinning

Добро момиче Sunglasses

Dizilah също са споделили:

# 350
Flowers Herb Благи, БЛАГОДАРЯ!
Coco, mi_si и слънце, ще инфартясам със светкавичните, Ви новини Two Hearts
Удоволстве е да гледам с Вас ... в ложата на киносалона!

Нали не се съмнявате, че Хакан е подкупил журито...ха,ха...

Празниците продължават!

# 351
Ето го и официалният туит на Rose d'Or, с който оповестиха наградата:

https://twitter.com/RosedOr/status/1729233338467291521

Не виждам "Фокс" да са го обявили още! Joy Каква ли е драма там в момента?

# 352
  • София
Честито на целия екип на "Друг човек" за получената престижна награда! Nature Zap
Честито за признанието на Ханде, Бурак Дениз и другите от каста. Flowers Hibiscus Честито и на вас момичета, верните фенове на сериала! Flowers Hibiscus

# 353
Мира, според мен си е драма във Фокс в момента. Събитията така се напаснаха, че си направиха голяма анти-реклама, не че толкова им пука за нашия сериал. Нека страдат там Grinning нямаме против.

# 354
Хакан е платил на журито да спечелят, Арзу плаща на Фокс да ги зануляват. Ясно като бял ден!

Колкото и да ги плюят и да се опитват да омаловажават работата на екипа все пак тази награда не е поредната турска, която се дава на килограм. Има някаква стойност. И не ми дреме за нея толкова, колкото се радвам за екипа. Такава подигравка като тази на Фокс няма. Заслужават си никой да не работи с тях.

# 355

И не ми дреме за нея толкова, колкото се радвам за екипа.

+1. Heart

# 356
Хакан е платил на журито да спечелят, Арзу плаща на Фокс да ги зануляват. Ясно като бял ден!

За Фокс Grinning

Благи, благодаря за труда ти! Hug

Момичета, оправихте ми настроението тази вечер. Миси, браво, че позна за наградата. Не се разколеба нито за миг. Grinning

# 357
  • Кърджали
Браво на Бамбашкато за спечелената награда.
За Фокс... За съжаление си е Фокс. Аз в началото на сериала като казвах, че Фокс за канал не стават ....

# 358
Много се радвам за Ханде, за Бурак и всички от екипа.

Лека нощ! Nature Sparkler

# 359
  • София
Честита награда на момчето с най-красивата усмивка. Винаги съпричастен и отдаден на проблемите на хората.  

Честита награда и на сериала на Ханде и Бурак. Това е признание за труда им.

Общи условия

Активация на акаунт