💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 355
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Слънце, всичките им рейтинги и с максимална промоция да паднат на ФОКС! Money
Мен лично вече вълнението ми е 0. Убиха го отчасти още преди новината за финала. Няма такава пародия. Язък за всичките им усилия. Нищо не се чува за наградите довечера?

Керем изглежда страхотно! Заслужава точно тази награда според мен. Винаги е бил заинтересован към проблемите на света и човечеството. Поне аз така я разбирам Grinning

# 241
# 242
Ох, с това местене в петък не знам кога ще ви пускаме епизодите с превод. Sweat Ще трябва да се мъчим изцяло през делничните дни...Наистина не знам дали ще успяваме да пуснем актуалния преди излъчването на новия. 😵‍💫

Откъсът е убиец! Топ! Право в целта! Ще залепи зрителите за екрана! Joy

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 20:27 от mikipoli

# 243
Обаче преди нас Фокс си излъчи сериала от сряда. За цяла седмица не намери един ден с нормален час, в който да повтори 11 епизод.

Мики, ще се оправим някак. Пък и да закъснеем, те са ни разбрани колежките.

В Туитър изцяло са игнорирали хаштагът от Фокс. Туитват само името на сериала. Satisfied

# 244
Абе минало, заминало. Фокс са си Фокс, рейтинги, договори, работата е ясна-16 епизода. Ясно е и че сериала не се хареса особено на публиката турска. Техния пазар е ясен. Естествено като фен на Бурак и Ханде ми се искаше да ги гледам по-дълго на екран и по отделно, и заедно ги харесвам безкрайно и бих гледала всичките им проекти. Дано не отнеме още 3 години преди да видим пак Ханде на екран.
Да видим тази вечер, кой ще ми влезе в черния списък Grinning

Сега гледах последния фраг с превод, ами още по-тъп е, даже не ми се превежда. Joy  Да видим лелката, малко като комедийна актриса ми идва. Първо реших, че е богата и Нурай й иска пари, но всъщност й обясни, че има идея, ще отваря салон и ще текат пари.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 19:17 от Бл@гуна

# 245
Още преди началото на сериала нещата не бяха добре.  Нямаше промотиране и реклама, дори и досага няма обща снимка на каста, плакатът го пуснаха 2 часа преди 1 епизод, няма повторения на епизода от седмици, блокиран Ютуб и епизодите. Никаква реклама и сторита.
За първи път виждам такова нещо,  все едно на сила ги карат да пускат сериала. И чакат с нетърпение да свърши...
Отношението е много некоректно, да не изпозвам по- тежки и обидни думи.
Никой не бива да работи с Фокс.
Подигравка с актьорите и хората зад кадър.

# 246
# 247
Благи, гласувам на този откъс да не слагаме субтитри! Нямаме излишно време за губене с несъществени неща.
Ще си видим превода в епизода. Joy

# 248
Една минута до началото.

Приятно гледане. Relaxed

# 249
Приятно гледане Heart

# 250
Реклама пуснаха и преди това промото на сериала за 8 декември. Видяхте ли?
Изместен е вече за петък.

# 251
Значи вече е официално. Защо се мъчат.. да ни спират и да пускат епизода до края само в Ютуб. Взаимно да се отървем едни от други...
Реклама пуснаха и преди това промото на сериала за 8 декември. Видяхте ли?
Изместен е вече за петък.

# 252
Нищо не тръгва при мен за сега, но обявиха, че ще има превод. Ако успея да се закача, ще превеждам, колкото мога.

# 253
Благи, реклама има в момента. След нея сигурно ще успееш да се включиш.

# 254
Ама интересно, и наистина проучих, само в понеделник Фокс си пускат рекламите в началото на епизода.

Общи условия

Активация на акаунт