Шише за вода Aquafor help

• 1 112
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за този раздел, ама нямаше раздел “деца за бой” и ще пробвам тук.
Купих на дъщеря ми от тези шишета на Акуфор водят се модел сити мисля, в различни цветове. Изчоплила е силиконовата тапичка на капачката и шишето е неизползваемо. Тече. В магазина не предлагали (явно с цел да се купи ново).
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Не ми се хвърля чисто ново шише, дадох 50лв заедно с филтрите…
Много благодаря на отзовалите се. Дано намеря решение.

# 1
Вижте в сайта им. Правят безплатна доставка (мисля наскоро ми излезе реклама). Само бутилка е около 20 лв.

# 2
Да, предложиха ми в магазина, който ми е съвсем наблизо, нова бутилка за 20лв, нооо за една тапичка 2мм да дам 20лв за нова бутилка. Надявах се, че някой е намерил хитро решение.

# 3
Ако детето е по-големичко, може просто да не клати много шишето, да се старае да го държи изправено (ако е в ластичния джоб на раницата, не е толкова трудно). Но ако е малко, едва ли ще съумява.

# 4
Ами малко е уви, а и като надигне човек да пие и го полива вода от дупчицата…

# 5
  • София
Няма как, ново шише ще трябва...не мисля че продават резервни части.

# 6
Пробвай с пистолет за силикон да навърши малко в дупката, на мястото на тапиичката. Но така или иначе е за смяна шишето. Или от някаква гумена вендуза да изрежеш и залепиш...
Ама ще е временно както и да ремонтираш.

# 7
Пробвай с пистолет за силикон да навърши малко в дупката, на мястото на тапиичката. Но така или иначе е за смяна шишето. Или от някаква гумена вендуза да изрежеш и залепиш...
Ама ще е временно както и да ремонтираш.
Мерси за съветите, ще пробвам да изрежа нещо от едни други стари шишета по-бебешки. Но да, купих ново шише. Като се амортизира, ще преместя тапичката на другото и така…

Общи условия

Активация на акаунт