Галено име Сами

• 2 196
  • 46
  •   1
Отговори
Здравейте, искаме галеното име на нашето момченце да бъде Сами. Обмисляме Самуил, но искам да чуя и други предложения.

# 1
  • София
Симеон, Симон, Стоимен

# 2
Самуил - Сами.
Саймън, но пък то за България не е ок.

# 3
Ами от българските май само Самуил става. В ислямския свят имат Самир, ама то е доста мюсюлманско.

# 4
Самуил е много хубаво име.

# 5
Самуил

# 6
Много е втръснало вече това име Самуил.
Евентуално Станимир може да се съкрати на Сами.

# 7
Около нас има 3ма и всичките са Сами Simple Smile

# 8
Самуил, Симеон

# 9
  • Най-красивата страна
Самуил,Самуел,Симеон
Синът на приятелката ми се казва Станимир и го наричат Сами.Това галено име му измислиха в училище и си остана така.

# 10
  • София/Севлиево
Аз освен Самуил за друго с подобно галено не се сещам.Симеон за мен е Мони,а Станимир-Миро...

# 11
Името Самуил много ми харесва и точно пасва на любимото ви галено име.

# 12
Май името ще си остане Самуил, не съм фен на чуждите имена особено с бг фамилия. Станимир също не ми допада. Просто още откакто разбрахме, че ще е момче с приятеля ми го наричаме Сами и сякаш бебето си дойде с името  не мога да си го представя с друго име. Няма да бъде кръстен на никой, но това галено име ми е любимо и таткото го харесва.

# 13
Познавам Самир, Самира и им се вика Сами.

# 14
Има си и цяло име Сами. Ето какво пише гугъла за него
Цитат
Сами е мъжко име с арабски произход, което означава 'чуващ' или 'слушащ'. В арабския език, името носи значението на онзи, който е внимателен и наблюдателен. Исторически, името Сами е популярно в много арабски и мюсюлмански култури, но се е наложило и в България, особено сред мюсюлманските общности.
Баща ми пък имаше колега Самуел, евреин по произход, който също беше Сами.

Общи условия

Активация на акаунт