💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Аз, сега се загледах по детайлно в снимката на масата. В дъното има две двойки Джемре и единият главорез, и другите двама Тургут и онази напориста, палава  девойка. (хич, не помня имена) и Елиф сама. Това да не са знаци? Още две нови семейства в семейството, а Еко е занулен? Нали така бяха седнали на масата?

# 631
Маркито, Аслан поръча на Еко да отиде да каже на момчетата да закарат Лейла и децата вкъщи, сигурно затова го няма на снимката, та не вярвам да е някакъв знак, и Аслан го няма на снимката. Но, няма да се учудя ако Бедри занули и Еко, но тогава пък Ямур никога повече няма да го погледне, а той явно хлътна по нея. Ще видим какво ни е намислил Бономо в следващите серии Thinking

# 632
  • София
Фенче, тенкю. Аз снощи към края заспах, та не дочаках тази сцена да а видя с превод. Аз, имам друг сценарий за любовният триъгълник. Бедри убива Еко, Ямур, друсана убива Бедри като разбере.  Тя, още си го обича Еко. Ама той, и грам не заслужава нито нея, нито Елиф. На Елиф вече взе да и омръзва от тези въздишки по бившата, и ще го зареже май. Изглежда разумно момиче.

# 633
Еко не само заради Ямур може да стане пътник, а и заради убийството на другия син на Илияс, надали е забравил и простил Корузаде.
Че Ямур "друсана" ще убие Бедри се съмнявам, още повече - кога е употребявала последно наркотици? Аз мисля, че само се напи за сватбата на тоя смотания.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 15:19 от Анонимен

# 634
  • София
Еко не само заради Ямур може да стане пътник, а и заради убийството на другия син на Илияс, надали е забравил и простил Корузаде.
Че Ямур "друсана" ще убие Бедри се съмнявам, още повече - кога е употребявала последно наркотици? Аз мисля, че само се напи за сватбата на тоя смотания.

Надруса се. Нали като отвори гардероба за нещо видя на дъното флакона с лекарствата, които открадна от сестрата в болницата, докато Еко лежеше ранен. Той и Бедри, като я видя по пижама, разбра, че е взела наркотици.

# 635

Надруса се. Нали като отвори гардероба за нещо видя на дъното флакона с лекарствата, които открадна от сестрата в болницата, докато Еко лежеше ранен. Той и Бедри, като я видя по пижама, разбра, че е взела наркотици.

Това съм го пропуснала, помня като отвори шкафа и взе бутилката с алкохол, друго не.

# 636
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното по епизода!!!
Пак съм с чувството, че не гледаме един и същи филм.
За мен с превода идват и отговорите на доста от въпросите.
Аслан даде на Туги да поправи колието на Хюлия.
Исках да му кажа - недей, но после забелязах,
че Хю дори без него посяга към мястото му.  
И щом го донесоха поправено, побърза да го сложи.
Колко пъти се чупи това колие и колко пъти
отново се оказваше на шията на скорпиона.
Не съчувствах на Хю за разказите пред Девин
за детството ѝ, за баща ѝ, за бягството, за Юсуф,
за убийството на майката на Джихан,  
Лейля не е била желано дете в онзи момент...,
Не съчувствам и за вземането на децата ѝ от Сехер , ...  
Въпреки, че е преживяла всичко това,
не позволи на Лейля, да се омъжи за този, който иска,
нареди да убият жената на адвоката, ... ,
нареди да вземат децата на Лейля, ...
да я държат в затвора, ..., ..., ...,
нареди да убият и бащата на Девин.
Скорпион. Не може да избяга от характера си!!!
Няма да се учудя, ако пусне скорпиона в стаята на Аслан и Девин.
Девин, Аслан, пазете се!!!

За Бедри - Как веднага реши, че Ямур е убила човек.
Ами всеки съди по себе си!
Бедри е убил "баща си" както и баща му Иляс е убил баща си.
Сега има още едно убийство. Не ми харесва Бедри!!!

Цитат
Берен Саат участва в "Удобно ли ти е там?"
Тя говори за Kıvanç Tatlıtuğ и актьорската игра .
„Разбрах колко опитен и улегнал  е станал Киванч
през годините и че е добавил много към себе си.“
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1733016660573901294
Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 20:12 от * Diva *

# 637
Привет!

Скорпионът ще умре, но няма да се откаже да пуска отровата си до последно. Това за Х.

Най после Лейла е при децата си. Надявам се и колкото се може по надалеч от Х.

Девин трябва да разбере истината за смъртта на баща си. Бих искала реалистичен  финал. Все си мисля, че Аслан така и няма да се измъкне от пипалата на Хютопода...🤷

Реакцията за миналото на Ямур от Недрет ще е интересна. В тези среди моралът е много лицемерен, но може и да ни изненадат.

Гледах Последно повикване... Благодарности за превода. На мен ми се стори лека и забавна история. Любопитен поглед на сценария върху подходът за семейна терапия. Аз съм доволна от повторното партньорство.

Благодаря ви за всичко,  което споделяте.
Хубав уикенд. ✨️🍀

# 638
  • au bout du monde
До сега всичко показва, че Аслан не може да се отдели от Хюлия. Надявам се да успее, нали за това тръгнаха на терапия.

Няма да казвам какво мисли баща ми за него 😄

Кажете честно коя би изтърпяла Хюлия толкова време🫣 медал за храброст и търпение трябва да връчат на Девин🏅

# 639
От Show tv "И ние сме съгласни с Хюлия, те наистина си подхождат"❤️

А Девин започна да ходи с опасно къси поли около Аслан 😜

/ направих скрийншот и качеството е много лошо, но за илюстрация става😂/

Успях днес да изгледам сцените с Девин и Аслан, когато говорят зад кадър. И двамата говорят за любовта, която ще ги спаси, аз така разбрах техните думи.

Девин в болницата, когато раниха Аслан: "Животът свърши"  после показаха мечтата й с техния син и "Любовта лекува".
Аслан в началото на 22 епизод:" Родих се отново, но не с омраза, а с любов".

Аз си нарочих Недрет от самото начало, най - вече след сцената, когато взе Аслан от ръцете на Хюлия. Абсолютно съм убедена, че една майка след подобно отношение може да отключи психично заболяване. Но не мога да си обясня защо след това тя действа срещу децата си. Може би е свързано определено психично състояние иначе нямам обяснение.
И как Недрет да не си прави скрити сметки, а плана да отнемат пристанището какво е?
Аслан не я доведе в дома си, Девин я доведе.

Имам едно леко притеснение за финала. Всички мъже във фамилиите, които се разглеждат умират.
Бащата на Хюлия, Юсуф, сега Ергун, бащата на Бедри, бащата на Илияс , истинския баща на Джихан...страх ме е за Аслан.

Девин реално погледнато не е живяла толкова дълго време заедно с Хюлия. На нея и беше нужно повече време да приеме, че любовта й към Аслан си струва всичките жертви.
Много се зарадва, когато Хюлия им каза, че двамата си подхождат. Както беше написала една рускиня, колко малко и трябва на една снаха, само една добра дума. 😊 За съжаление жестоко ще плати за това.
Все си мисля, че ако Аслан разбере какво е направила майка му това ще бъде края.

Чакаме фрагмент тази вечер 😍 Да видим в какви нови размисли ще ни хвърли.

# 640
Здравейте Благодаря за споделеното
Пепи благодаря Беше ми интересно да прочета за бижутата

фраг

https://www.youtube.com/watch?v=jliKGfWdgA4

# 641
"Лошото е винаги лошо, то не се променя"

- Моите съболезнования.
- Благодаря ви. Аслан... Г-н Сервет, изглежда сте били партньор на баща ми, нали?
- Не само партньор. Бяхме като братя. Спътници в живота. Отново моите съболезнования...
-Много добре знам каква е болката от загубата на баща. Можем да говорим по всяко време, когато имате нужда. Добре, дъще?
- Няма да се хвана на лъжливите ти опити да покажеш любовта си. Лошият човек винаги си остава лош. Тези не се променят.
- Подозират, че това е убийство.
- Кой може да направи нещо подобно? Дори не знам…
- Имаха разправии с мама Хюля.
- Мамо, моля те, този път не бъди този, който направи това... Виж, моля те, този път не бъди този, който го направи...

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 20:13 от Miraland

# 642
От фрага има минимална вероятност да е партньора му. Но не се надявам. Само като видях физиономията на Недрет.... веднага се светна, кой го е поръчал.
Горката Девин, много ми е мъчно за нея.

Ако е Хюлия искам да видя реакцията на Аслан, ако пак й прости вече ще ми стане от не много симпатичните герои. Все някъде трябва да се сложи граница, иначе да сяда на масата с противната си майка и да си живеят дълго, щастливо и самотно, защото тази жена до Аслан няма да допусне.
Чакай да не я плюя така таз добра жена, че току виж се оказала невинна за убийството и искрена към Девин Joy

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 20:25 от Бл@гуна

# 643
Терзи, Мире, благодаря ви за споделянето на фрагмана! Kiss
Цитат
- Моите съболезнования.
- Благодаря .. Аслан, Сермет Бей беше партньор на татко, нали така?
- Не бяхме просто партньори, бяхме като братя. Бяхме другари. Още веднъж моите съболезнования на всички ни.
- Много добре те разбирам и знам какво е да контролираш тази болка. Ако поискаш, можем да поговорим за това по всяко време, нали, дъще?
- Няма да се подведа от тази фалшива тъга в очите ти. Злото си остава зло, то не се променя.
- Те подозират, че е убийство.
- Дори не си представям кой би могъл да направи това.
- Може да е мама Хюлия.
- Мамо, умолявам те, не прави това този път... Умолявам те, не бъди тази, която е направила това този път.
И този "брат" на баща и какъв лицемер е само ... Нали той заведе дело срещу баща и. Но, не мисля, че има нещо общо с убийството му, за какво? Мама Хюлия ще е, тя каза на Ариф, че ще направят каквото трябва, иначе рискуваше Аслан да чуе записа. От Девин не се притеснява, но от Аслан направо се бои какво ще последва. Така и не и казаха двамата, че няма да отидат да живеят в Урла. Не виждам кой друг би бил заинтересован от смъртта на Ергюн. Но, както съм казвала неведнъж, от Хакан Бономо можем да очакваме всичко, възможно е и да ни баламосва Smile Само заради Аслан не искам да е тя, но едва ли ...
Благи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Чакай да не я плюя така таз добра жена, че току виж се оказала невинна за убийството и искрена към Девин Joy
Ако е тя, Аслан предполагам, че повече няма да остане при нея, дори може да я предаде. Аз отдавна предвиждам такъв край за нея - или лудница или затвор. Иначе никога няма да са щастливи АсДев.
Мире, сега видях и твоя превод, благодаря ти!  Kiss Няма да трия, нека има повече Smile

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 20:39 от queen_fenka

# 644
Погледът й казва всичко докато гледа Аслан прегърнал Девин. Не може да понася гледката. Лейла е права, че лошото си остава лошо и доверие на Хюля не може да има.

Общи условия

Активация на акаунт