Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 017
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Имате ли проблем  с точките,които дават при оставяне на отзив?От нова година имам над 10 поръчки,за които съм дала отзив,но нямам никакви добавени.

И аз нямам точки от януарските отзиви.

# 631
Аз пък забелязах, че дава точки само на поръчан нов продукт- последно си поръчах нов вид намален шал и за подарък на колежка шапка и шал, които вече съм взимала и сега отново купувам. Имах да оставям отзив само за новия шал.
Преди не беше така със сигурност.
А дали са добавени точките, нямам идея, аз и връщам и не ми се занимава да смятам. По едно време , когато имах доста поръчки и връщания, точките варираха непрекъснато, докато бях в профила си.
Днес явно има бъг , опитвам се да добавя пробно 5-6 различни неща и с точки за ниска наличност , и без точки, не става . Произволно добавя само някои.

# 632
В "моите точки" се вижда, Матеа, няма нужда да смяташ. За януари нямам от отзиви.

# 633
Да, сега видях и аз, че последно на 22.12. има точки от отзиви, иначе януари ми излизаха, но както писах- само за продукт, който купувам за пръв път.
При малко ми изписа и “ Проблемът е при нас, не при Вас”, та явно наистина има такъв .

# 634
Много ми хареса тази спирала - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1136942001.html Отдавна си търсех такава - обикновена, без волюми, калории, удължаващи частици и пр., просто да боядисва миглите, без да ги слепва и без да наслоява. Държи добре през целия ден - не се изронва или размазва в края на деня, същевременно лесно се почиства.
И от тази пудра съм много доволна - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0274965008.html Много добра текстура и много приятно седи на кожата, изобщо нямам усещането, че съм с грим на лицето. Първоначално ми се стори, че цветът ще е малко тъмен за мен, но всъщност се оказа, че дава много добър тен, който изглежда съвсем естествено. Единствено не ми хареса, че в кутийката няма гъбичка за нанасяне. Сега трябва някакви четки или тампони да си купувам, и то такива в кутийка или нещо подобно, за да мога да си ги нося в чантата, заедно с пудрата. От тези имате ли впечатление, стават ли за нанасяне - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1218809001.html
Въобще много приятно съм изненадана от козметиката. Мисля и коректорите да пробвам, но там съм в голяма дилема за цветовете. Има ли ги в реалните магазини?

# 635
Момичета, относно точките, питах съпорта и вижте какво ми отговориха:

“Отностно въпросът с добавянето на точките от написани оценки и ревюта от Ваша страна, считано от 01.01.2024г. Точки за написани ревюта от страна на клиентите няма да бъдат добавяни, като се надяваме скоро време да бъде пусната друга алтернатива за добиване на точки по по-различен начин. Очаквайте повече информация на нашият уебсайт. “

# 636
Не мога да разбера защо не си оправят сайта - всичко което имам в намалени количества, с червена точка, от една седмица ми дава - артикулът не може да бъде добавен. Поне да не се залъгва човек и да го махнат като налична бройка…

# 637
Аз пък преди малко успях да поръчам едни клинове с номерация с точки, дано наистина стоят като панталон , както пишат в коментарите, а не като клин.

# 638
Аз пък преди малко успях да поръчам едни клинове с номерация с точки, дано наистина стоят като панталон , както пишат в коментарите, а не като клин.
От тежко трико ако са да, имам два и поръчах трети. Но са уголемени. С ръбове също имам, пак като панталон седи, също уголемен. Това важи и за клина с клоширани крачоли. Много си ги харесвам всичките

# 639
Видях, че са уголемени и взех ХС.
Зеленият стои като панталон, видно е по манекенката, че долу е свободен.
Но другите са по краката.
Дано ми допаднат, направо бях забравила за тях и сега случайно ми изскочиха, а цените им са екстра.

# 640
И зеленият ми е по краката, той сякаш е още по-уголемен от черния ми

# 641
Видях, че са уголемени и взех ХС.
Зеленият стои като панталон, видно е по манекенката, че долу е свободен.
Но другите са по краката.
Дано ми допаднат, направо бях забравила за тях и сега случайно ми изскочиха, а цените им са екстра.
Аз също ги заглеждам отдавна, но все нe се решавам да поръчам. Матеа, моля да пуснеш снимки облечени, ако не те затруднява. Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 18:46 от Dareland

# 642
Я  ги покажете тези клинове-панталони! Simple Smile

# 643
И аз имам от тях - много са ми удобни. Само дето S са ми малко големи, а xs малки Simple Smile Ама заложих на по-свободното и вземам S. Като напишете клин от тежко трико излизат.

# 644
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1196475004.html
Зеленият и черният с копчета са намалени.
Аз искам от коляното надолу да не са впити, но пък съм с тънък прасец и дано са по- свободни там.

Общи условия

Активация на акаунт