Гъбички! Писна ми… почвам да се лекувам сама - 15

• 46 162
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Кучето ми беше на Доксициклин 1 месец, заради дирофилариоза, още по-странно, нали Grinning
Моят съвет към всеки, който има повече от 2 левкоцита в цитонамазка или секрет - изследвайте уреа/микоплазма, хламидия. Много често се подценява наличието на левкоцити, а те за да са там, значи има проблем.
Снейк - на твое място ще го зарежа този, на секундата. Безотговорник. Осъзнаваш, че ти да се лекуваш, а той не - означава, че отсега сексът между вас ще е немислим, ако искаш да си здрава? За доверието да не говорим. Тъпак. Иначе, няма правило за тези неща - понякога ги имаме, без оплаквания, понякога имаме оплаквания, но няма кой да ни обърне внимание и да се сети да ни изследва.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 11:29 от Café del Mar

# 616
Кучето ми беше на Доксициклин 1 месец, заради дирофилариоза, още по-странно, нали Grinning
Моят съвет към всеки, който има повече от 2 левкоцита в цитонамазка или секрет - изследвайте уреа/микоплазма, хламидия. Много често се подценява наличието на левкоцити, а те са за да сам, значи има проблем.
Снейк - на твое място ще го зарежа този, на секундата. Безотговорник. Осъзнаваш, че ти да се лекуваш, а той не - означава, че отсега сексът между вас ще е немислим, ако искаш да си здрава? Тъпак. Иначе, няма правило за тези неща - понякога ги имаме, без оплаквания, понякога имаме оплаквания, но няма кой да ни обърне внимание и да се сети да ни изследва.
Аз това щях да я питам, как смята да продължава с него, ако той е такъв безотговорник. То даже по-скоро безотговорен към НЕЯ, защото тя е със симптоми и на изследвания и лечения, а той.. милия. Нищо му нямало..

# 617
Здравейте! Препоръки за тези резултати?
Приятелят ми също има тези изследвания,но при него са отрицателни.

# 618
Имаш БВ и гъбички.
Съответно - ще трябва да се лекуваш с АБ (орален и глобули), антимикотик, след което Вагизан и Гинофилус.
Хубаво е, че партньорът е отрицателен, но никакъв секс, докато трае лечението.

# 619
Предложения за добри лаборатории в София, които също така правят и антимикограма?

# 620
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте. След оплаквания като парене при пишкане и болка, излезе candida albicans и актибиограмата показа, че е чувствителна само към нистатин. Доктора предписа терапия 10 дни 3х1 хапчета, а аз си взех и крема, защото докато чаках резултата оплакванията се засилиха и исках по-бързо да изчезнат неприятните симптоми. Искам да попитам след колко дни се усеща изчистване? Има подобрение, но вече 5ти ден пия хапчетата и усещам още дискомфорт. За пръв път се сблъсквам с такъв проблем и не съм наясно кога изчезва, след лечение.

# 621
Съжалявам, че ще го кажа, ама с това лечение няма да се оправиш.
Оралният Нистатин няма как да достигне влагалището. Трябва глобули, кремът ще е недостатъчен. Не знам дали все още има Нистатин на глобули, провери, преди имаше…
И консултация с друг АГ.

# 622
Оралният Нистатин няма как да достигне влагалището. Трябва глобули, кремът ще е недостатъчен. Не знам дали все още има Нистатин на глобули, провери, преди имаше…
И консултация с друг АГ.

Макмирор комплекс е с Нистатин. Но да , консултация с друг доктор!

# 623
  • Plovdiv, Bulgaria
И консултация с друг АГ.

Ох, доста разочароващо. Защо тогава го изписват..
Този макримор колко време се изпозлва? Лошото е, че скоро трябва и да ми дойде, а то такива глобули не се изпозлват по време на цикъл, нали?

# 624
Защо са ти го изписали - явно защото АГ е некадърен и не знае, че оралният Нистатин действа само върху стомашно-чревния тракт, а не във влагалището.
Макмирор имат Нистатин, но да, не и по време на цикъл. Кога трябва да ти дойде?

# 625
  • Plovdiv, Bulgaria
Защо са ти го изписали - явно защото АГ е некадърен и не знае, че оралният Нистатин действа само върху стомашно-чревния тракт, а не във влагалището.
Макмирор имат Нистатин, но да, не и по време на цикъл. Кога трябва да ти дойде?

28-29 като дата. Ако ми го дадат в аптеката и го започна утре, ще мога сигурно поне 7 дни курс да направя. Дали ще е достатъчно? Предполагам не е хубаво и да се прекъсва и после да се продължи..

# 626
Няма да е достатъчно, но по-добре това, отколкото нищо.
Слагаш до цикъл, останалите - след него. Те са 12, тъй че не мисля, че прекъсване за няколко дни ще е чак толкова зле, пък и гъбичките по време на цикъл се потискат от промяната на ph до някаква степен.
И продължаваш да мажеш с крема, сутрин и вечер, вкл. и по време на цикъла.

# 627
  • Plovdiv, Bulgaria
Няма да е достатъчно, но по-добре това, отколкото нищо.
Слагаш до цикъл, останалите - след него. Те са 12, тъй че не мисля, че прекъсване за няколко дни ще е чак толкова зле, пък и гъбичките по време на цикъл се потискат от промяната на ph до някаква степен.
И продължаваш да мажеш с крема, сутрин и вечер, вкл. и по време на цикъла.

Благодаря за насоките!

# 628
И консултация с друг АГ.

Ох, доста разочароващо. Защо тогава го изписват..
Този макримор колко време се изпозлва? Лошото е, че скоро трябва и да ми дойде, а то такива глобули не се изпозлват по време на цикъл, нали?
Противогъбично през устата задължително.

# 629
Да, но тя в резистентна към всичко друго, освен Нистатин, а оралният Нистатин не върши работа в случая. Говорила съм с не един лекар по въпроса, той действа само в стомашно-чревния тракт, когато се пие на хапчета. Затова е необходимо локално лечение с него, оралното няма да помогне. То се и вижда, пие хапчетата, няма подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт