Избор на Airfryer - тема 3

• 101 744
  • 1 139
  •   2
Отговори
# 540
Така , Тефала категорично отпада. Сега съм се спрял основно на 2 модела като сякаш клоня повече към нинджата. Може ли мнение за някой от тези 2 модела. Ще взема някой от тези двата и повече няма да гледам , че толкова избор има...

1 - Ninja Af400eu
2 - Philips NA352/00

# 541
Пусни линкове бе човек. Никой няма време да търси по модел.

# 542
# 543
Gulaba, каква е идеята на това да търсиш фрайер с 2 отделни кошници - една за вегетарианци и една за месоядни?

# 544
Например в едната да се приготвя основно , а в другата гарнитура. Или ако искам 1 порция пържени картофи , да си пусна само едната кошница , или ако аз искам пържоли , а децата печено пиле да може да се прави всичко по едно време

# 545
Нямам представа дали може да се ползват така. Или дали можеш докато едната кошница се мие в съдомиялна, да готвиш в другата. Питах тук наскоро, но никой не ми отговори. Дано ти извадиш късмет.
Аз по същата причина имам 2 отделни малки Филипса. Ползвам ги ежедневно и съм изключително доволна. Нинджа не съм пробвала.

# 546
  • София
Например в едната да се приготвя основно , а в другата гарнитура. Или ако искам 1 порция пържени картофи , да си пусна само едната кошница , или ако аз искам пържоли , а децата печено пиле да може да се прави всичко по едно време
имам нинджата. Доволна съм много, че е с две кошници. Нямам опит с други модели, но този ми пасна идеално.
Можеш да използавт всяка кошница по отделно, с различна програма, температура и време. Можеш да им зададеш, независимо, че са с различни програми, да приключат по едно и също време, може да зададеш да готвят еднакво.

# 547
...имам нинджата. Доволна съм много, че е с две кошници. Нямам опит с други модели, но този ми пасна идеално.
Можеш да използавт всяка кошница по отделно, с различна програма, температура и време. Можеш да им зададеш, независимо, че са с различни програми, да приключат по
едно и също време, може да зададеш да готвят еднакво.
А може ли моля да споделите дали докато едната кошница се мие, другата може да готви? (Или уредът изисква и двете кошници да са на местата си, за да се включи)

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 17:26 от мама-ени

# 548
  • София
...имам нинджата. Доволна съм много, че е с две кошници. Нямам опит с други модели, но този ми пасна идеално.
Можеш да използавт всяка кошница по отделно, с различна програма, температура и време. Можеш да им зададеш, независимо, че са с различни програми, да приключат по
едно и също време, може да зададеш да готвят еднакво.
А може ли моля да споделите дали докато едната кошница се мие, другата може да готви? (Или уредът изисква и двете кошници да са на местата си, за да се включи)
може. Пускам кошница 1, тя работи. Вадя кошница 2, за да приготвя нещо друго в нея, кошница 1 не спира.

# 549
Понеже се колебаех само между Nindja и Philips ,  днес поръчах това Cosori 😃

https://cosori.bg/produkt/cosori-dual-basket/

# 550
  • Пловдив
Гледам ги , гледам ги и все повече се обърквам... все едно космически кораб ще купувам, та им се чудя толкова.
Уж се бях спряла на Филипс, сега загледах този на Cosori с двойния реотан, но го чакам да го намалят в немския амазон Simple Smile  https://www.amazon.de/COSORI-Connected-Airfryer-Multifunctions-O … ine/dp/B09W5G56D1
Днес отварям да видя цената на Cosori-то как е , дали е паднала и ето този на Russell Hobbs ми се стори много ефтин, та и на него се чудя.
https://www.amazon.de/-/en/SatisFry-27170-56-Functions-Programme … her/dp/B0BHLDZY47
Загледах и този на Cosori 6L : https://www.amazon.de/Adjustable-BlazeTM-Airfryer-30-230%C2%B0C- … ion/dp/B0CD2DSXHT
Разгледах и nindja , видях и марка cocotec, ...
Гледам да е по голям да става за 4 човека, ще почета още малко и трябва да решвам какъв да бъде Simple Smile

# 551
Здравейте,  уреда ми е над 6 годишен. От първите еърфрайери на Филипс . Основно месо и картофи се правят и  то не често. Мия го в миялна , на 70 градуса. 
Наскоро се замислих дали е ок да готвя в него като е в такъв вид .
Вашите така ли изглеждат ?

# 552
Този въпрос - сериозно ли? Open MouthOpen MouthOpen Mouth Аз бих го изхвърлила отдавна.

# 553
Питайте в сервиза да си купите нова кошница. Това ръжда ли е или наслоена мазнина?

# 554
Този въпрос - сериозно ли? Open MouthOpen MouthOpen Mouth Аз бих го изхвърлила отдавна.
Честно е даа. Затова исках да си сверя информацията с вас  .

Общи условия

Активация на акаунт