Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 83

• 37 181
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Искам, искам🤗👍
Но ако ми харесат ще те моля и да се сетиш какви са.... 🤷‍♀️ 😂
Иначе аз исках по-тъмни почти черни, обаче кой тук писа, че лятото като му се нагреели и котката я парело по лапите... Та заради котката реших по-светло😁🐈‍⬛

# 571
Ще ти пратя на ЛС. Аз ще питам какви са, този от който ги купуваме ни е приятел,  но са отпреди 3-4 г.

# 572
Сигурно знаете, но ето малко инфо за клинкерните плочи -
https://www.gaudi-ds.com/blog/161/kakvo-e-klinker-i-za-kakvo-se-izpolzva/

# 573
  • До сърцето...
Момичета и момчета, мислим този уикенд да идем до Домко, но понеже нямаме в Търново и се чудя къде. Варианте ми са Плевен, Русе или Стара Загора. Плевен ми е най-близо, но не знам голям ли е магазина? Дайте съвет Simple Smile

За Плевен съм. Магазина е голям, и има неща, които дори в София не ги намерих (след като ги платих ми ги пратиха до София). В интерес на истината нямам никакъв спомен от магазина в Русе (явно с нищо не ме е впечатлил), а в Стара Загора не съм ходила.

# 574
  • Варна
Някой случайно да е правил тераса с клинкер, някакви мнения, впечатления, насоки?
https://klinker-bg.com/Klinker/Podov-klinker/Podov-klinker-Cottage-Pepper гледам този.. Едно, че не мога да му разбера цвета на някои снимки и сайтове е по-кафяв на други сив, та към светлосив... Каква е разликата между стъпало и стълбищно стъпало... Ако просто искам с такова нещо да обърна ръба на терасат, кое по-точно би било за мен...
Има ли някакви особени капризи материала?

Ние сме с клинкерни плочи на верандата . Не се пързалят. Но трудно се поддържат. При нас е мръсно, работят на улицата, кучето непрекъснато цапа. Много са красиви , но като са чисти. Миналата година ползвахме масло за клинкер и беше по лесно чистенето.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 15:34 от fani34

# 575
  • София
Наистина много са ви красиви, а с водоструйка, не е ли лесно?

# 576
  • Горна Оряховица
Друга чуденка ми е на главата. Ще избираме интериорни врати. Настилката е паркет и ще бъде изциклен. Харесвам много белите врати, но си мисля, че въобще  няма да си ходят с паркета.
това за нашите в дома.

Паркета изглежда така

В интернет гледам снимки и не ми харесва комбинацията между бели врати и паркет.
снимката не е със същия паркет, но цвета съпоставям на настилката с вратите. Може ли снимки да споделите, ако имате в къщи такава комбинация Wink

# 577
Бялото с всичко си отива.

# 578
Сложи си дървесни, хем не се цапат и захабяват като белите.

# 579
  • София
Супер стоят с паркет... Слагай смело.

Между другото едно време масово с тези паркети, които бяха във всяка къща, вратите бяха бели... 🤷‍♀️

# 580
Много си е добре цветово. Thinking
Ако ще ти хареса повече, може да се тонират леко в бежово с подходящ подтон (по-топло или по-студено към сиво).

На мен лично повече ми харесват врати с прави панели, без тази извивчица отгоре. Ако може да се мине само с боя, не бих сменяла цялата врата заради извичицата, но вие май изобщо нови врати търсите. Hands V

# 581
И аз съм с бели врати - не точно бели, крем са  - 9001 по RAL, но в смисъл - светли и стои добре. Важен е тонът, нюансът на всеки цвят и съчетанието на всички. На снимката горе със сивите стени просто  самите цветове са нехармонични и оттам дори на мен не ми хареса, макар и принципно съчетанието да ми е сред любимите.
Извивката на вратата е подходяща за рустик стил, аз бих съобразила модела на вратата със стила на цялото жилище.

# 582
Бяло с паркет е супер.И у нас е така, но с по-светъл паркет.

# 583
По принцип бяло с паркет не е проблем - в стария апартамент бях така (бели врати, бели прозорци). Обаче след няколко години следват ядове. И не може да се боядисват, защото с чети и валяци не може да се докара оригиналната полиуретанова боя. И затова в новия апартамент и вратите, и дограмите са златен дъб. Шеста година са без проблеми. Отделно, че обичам дърво и има много дървесен елемент във всички мебели.

# 584
Моите са на 13г и нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт