Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 49 191
  • 850
  •   1
Отговори
# 510
Има толко много, календари със това коя седмица на кой, месец отговаря че вече незнам кой, да следя сега съм във 27+3

# 511

Аз се ориентирам по този календар.

# 512
Гърлото със тези чаичета и лукчета, мед, лимон не ми минава започнах да кашлям немога да се свържа със личната и откачам, незнам какво да пия, да се доверя на това което ми дадат от аптеката баш ме е страх.

# 513
Аз бях така доста време, оправих кашлицата със сироп "Стодал"

# 514
На мен ми помогна Тантум верде спрей за гърло. Мина ми за два дни и знам, че е подходящ за бременни.

# 515
Имате ли малко по-силни болки ниско долу? Аз имам от доста време и на прегледа всичко си е наред. Не се видя причина за тях и АГ се съмняваше да не е от сраствания. Изписа ми нош па 3×1, но нещо не усещам да помага. Все се шашкам като дойде ден в който се засилят пак. Някоя от вас има ли такава болка.

# 516
Имате ли малко по-силни болки ниско долу? Аз имам от доста време и на прегледа всичко си е наред. Не се видя причина за тях и АГ се съмняваше да не е от сраствания. Изписа ми нош па 3×1, но нещо не усещам да помага. Все се шашкам като дойде ден в който се засилят пак. Някоя от вас има ли такава болка.
Flow

Аз съм 31 г. с., и когато се пораздвижа или стоя по дълго време права, и мен ме срязва корема все едно при цикъл. А понякога и по остри продължителни болки. Сядам да почивам и гледам да отминат. И аз си мисля, че може да е от срастванията след първото секциото. Ама си иска и пазене и наблюдение. Освен това щом АГ казва, че всичко е наред, няма място за паника. Но все пак и тялото се променя и се подготвя.

# 517
Все си мисля че накрая няма да разбера когато наистина получа контрация или нещо друго важно, като имам такива дни в които си ме боли

# 518
Момичета, как са вашите крайници? Подути ли са? Сутрин едва си свивам пръстите, а краката....просто е ужас, ужасно подути са ми. Цялото тяло ме боли. В петък съм на лекар, ще пусна и изследвания за албумин. А кг...направо ми се плаче. От вчера до днес-3 кг плюс, вече станаха 15 кг.,просто нямам думи. Искам да легна, а когато се събуда да е март. 🫢😪

# 519
Болят ме раменете, ръцете. Сутрин, като стана не мога да се облека от болки. Ставните връзки се разхлабват, за да може тялото да издържа на тежестта на корема. Пръстите са ми подути, свалих всички пръстени. Боли ме кръста, гърба, чувствам се, като стара баба.

# 520
Моите пръсти на ръцете сутрин като се събудя са бая опънати и подути, но през деня се оправят и се връщат в нормално положение. Халката още не съм я махнала. Често и мен вече ме болят ръцете сутрин. Особено китките.

# 521
Мен ме болеше ниско долу корема предната седмица. Вече нямам болки, но поне при мен се оказа, че е от изстиване на краката, колкото и смешно да звучи. Бях си позволила предните дни да съм на бос крак по ламината, както и да стоя седнала на пода (увивах доста подаръци) и веднага почна. Отшумя си само, но и вече глупости не правя и винаги съм с чорапи и чехли, както и кръста и корема задължително загащени с поне потник и тениска.
Отоци все още нямам. Вече съм 28 г.с. и единственото което ми прави впечатление е, че може би лицето ми е леко подпухнало или съм качила някой друг килограм. Халката си ми стои така както и преди месец стоеше. С болките в кръста посвикнах. Малко съм като новородено теле, докато се раздвижа, но чак за рамене, китки и други стави не се обаждат.
Бела, Доплер на маточните артерии правен ли е и кръвното ти как е?

# 522
  • София
И аз след повече седене в стол, ходене, стоене права усещам болки и опъвания, но след почивка минават.

Отоци нямам. Даже халката ми е хлабава и само проверявам дали е на пръста. Предния път имах съвсем малко вече към края, но беше горещо време.

# 523
При мен точно по празниците от продължително седене на стола явно не съм се усетила, но тръгвам след това да си обувам обувките - край, не мога. Frowning Толкова ми бяха подути краката за първи път ги виждам по този начин направо се уплаших. С голям зор ги обух тези обувки и се прибрах.

# 524
Като сте седнали гледайте гърбът да е по облегнат назад, за да не ви дърпа корема напред и да не се изгърбвате.
При мене от известно време спането е голяма мъка. Накъдето и да се обърна, все ме боли. По цяла нощ се въртя като пумпал.
И явно съм с нещо като рефлукс. Нахраня ли се, тръгват едни киселини и сосове...
Снощи си легнах уж да спя. След малко ставам с една нещастна физиономия...
Мъжо се притесни какво се случва...
А аз  циврейки - "Вечерята иска да излезе навънннн... " Cry Tired Face
     Направо не мога да се понасям вечеееее.... Triumph
      И дните се точат. Не щат да минават. Чакам да дойде ред за следващия преглед към 10/01. Ни ми е до празници, ни до нищо.
      С това гадене и за никъде не съм. Ни на маса да седна, ни да ям.
      ПС: И от бикини номер М, вече съм на 3ХL.  Имам чувството че рязко качих килограми през последния месец.
Дано и беба да е качила добре, и да не ги трупам само на г*з. Thinking

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 11:14 от geizer

Общи условия

Активация на акаунт