Отговори
# 300
  • София

Доставиха палтото снощи, още не съм намерила време да го отворя...

Не те е срам!
Чакам с нетърпение да го видя.

Аз скутера си го карах точно с цел бързо придвижване.

# 301

Доставиха палтото снощи, още не съм намерила време да го отворя...

ООООх, айде де, нямам търпение да го видя и да кажеш как е като материя! Нали се чудеше дали ще е твърдо или лигаво. Според мен ще е твърд, дето викаше майка ми изпечен плат.

# 302
При тая дискусия, как може още да не си отворила пратката и не си ни пратила снимков материал? Чакаме да те видим и да разискваме!

# 303
  • София
Благодаря за мненията,които сте споделили за ботите.Надявах се да потвърдите,че са демоде и да спестя едни пари. Blush Шегувам се.Истината е,че им се чудя заради леко квадратната форма и платформата отдолу.Иначе ми бяха доста удобни.Ще отида вероятно да пробвам черните,че всъщност пробвах екрю,а те са малко по-различни.Убеждаваха ме колко са актуални,ама посред зима не мога да си се представя с екрю обувки.
Скрит текст:
Сиво и аз харесвам,но напоследък залитам по цветните дрехи.Последната пухенка,която си купих е ето тази:
Скрит текст:
Черното ме схлупваше някак,а не е да не нося черно.Явно зависи от модел,нюанс на цвета и т.н.

galerida и аз повече чета,рядко си позволявам да публикувам снимки от мои придобивки.Но Мими е права,че всеки със споделеното може да допринесе за темата.

# 304
  • София
Екрюто ми харесват повече.

# 305
Покрай Агента почнах и аз да гледам червени палта, въпреки, че много, много рядко обличам червено, да не кажа никога. Отделно ми втълпихте в главата, че късите палта не са добре, защото се подавала дрехата отдолу и сме ставали на етажи! Wink
Ето това на Патриция Пепе не бих отказала! Blush Но мъжа ми като види цената ще се разведе с мен... Joy

Аууууу Али екрюто са още по-готини....! Как ще ми паснат на якето, с което съм днес, точно същия цвят е!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 17:27 от mimi.7299

# 306
  • София
Имам такова от Манго. Вече е износено, но като кройка и цвят е същото.

# 307
Никога не съм носила късо палто, не мога да му намеря приложение и не мога да си представя как да го съчетая.
Имам подобно на показаното от Мими, но в лилаво, на българска фирма е.
Сега поръчах едно мляко с кафе, без копчета, само с колан, доста %-ти вълна е, дано се харесаме.

# 308
Аз снощи, съвсем в края на Cyber monday, си поръчах една рокля, която за 90 лв нямаше да си купя, но за 45 съм ОК Wink И за един повод да я облека (имам отново такъв след 10 дни, не за Коледно парти), а после за когато ми дойде мерака, пак става... и не намалено карамелено палто, което гледам от отдавна...
роклята
Скрит текст:
Няма да я нося с боти, а с карамелени ботуши с лек ток до коляното или с мноооого тъмно кафяви обувки "лодка" със средно висок ток
И палтото
Скрит текст:

Има го и в този цвят, който много ми отива, но се бях настроила, че искам карамелено и... това остава за друг път Wink

# 309
  • Sofia
Да си призная след палтото LRL поръчах още едно и като дойде ще реша кое да си оставя.  Приемам мнения!
Само да не стане като с чантите лятото. И двете запазих. Joy

Първото е вълна, кашмир и полиестер,  второто 100% вълна, по-дълго и на двойна цена.

# 310
  • София
И двете Blush

# 311
Ботите в екрю ми харесват много. Роклята на Пенева, също. Агент, да ти имам търпението. Аз отварям на секундата! Чакането не ми е силна страна.
Нищо не е в състояние да ме накара да сляза от скутера си и да вися с часове в трафик. Времето ми е разчетено до минута, буквално. Утре трябва да платя 600 евро застраховка за колата си, която изкарвам два пъти годишно и това са най-напразно похарчените ми пари. Както и за самата кола между другото, която купих с голям мерак чисто новичка от магазина. Никога повече! И да, зная че съм късметлийка да няма снежни улици.
Второто палто е с по- хубав силует, за мен.

# 312
  • София
Карен, когато дойде второто най-добре ще решиш пред огледалото. Това, че РЛ има полиестер не ме притеснява. Може да се окаже доста по-леко и удобно от вълненото. Вълната си тежи. То много зависи и дебелината им.
Имам едно черно до средата на бедрото и много рядко го обличам, просто защото е тежко и плътно. 100 % вълна е.

Али, на мен много ми допадат черните боти. Муцунката им е много сладка, нищо, че са сечени леко отпред. Но аз по-принцип светли почти бели боти/ботуши не харесвам.

Пенева, честити покупки. Ще чакаме снимки.

Агент, дай да видим това "букле"

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 19:19 от asa

# 313
  • Бургас/Пз
Карен, второто палто е страхотно!

Пенева, роклята много ми хареса. Карамеленото палто също. Зеленото не е моето зелено и не ми допада.

Агент, чакам с нетърпение да се покажеш 😘

Аз поръчах якето на Пепе Джинс, чакам го тези дни и много се надявам да ми стане, защото имаше само ХС.

# 314
  • Mediterraneo
Лятото ми е немислимо без скутера. Продадох стария и си взех чисто новичък от магазина Simple Smile Лятото градът е претъпкан от туристи, няма места за паркиране, трафикът е ужасен, отделно и на работа няма къде да спра колата, а имаме паркинг за мотори. Добре, че ММ има служебен паркинг, той се мъчи в жегата с колата, аз съм мерси. Сега, вярно, че почернявам на къси панталони и къси ръкави буквално за една седмица, ама го преживявам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт