Отговори
# 315
Да си призная след палтото LRL поръчах още едно и като дойде ще реша кое да си оставя.  Приемам мнения!

Първото е вълна, кашмир и полиестер,  второто 100% вълна, по-дълго и на двойна цена.
Това е много добро, за малко да го купя. Спря ме това, че имам 2 нови черни палта,  а моделът в тъмно синьо е наистина тъмен, много близък до черния цвят. Но стои наистина добре и е скроено добре.

Дописвам само за инфо - дължината му е наистина дълга, за моите 160см поне Joy

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 20:22 от Brand new day

# 316
Карен, второто палто е божествено! За първото няма какво да коментирам, такъв силует тип болничен халат не харесвам!

# 317
Есента носите ли слънцезащита редовно ?

Мими писа за нейната.
Аз съм много нередовна, срам.

3/4 или по-къси палта са отделна тема, но за ниски и неслаби жени са спасение.
Ниска с дълго палто означава задължителен елегантен висок ботуш, а това си е изпитание всеки ден в сняг и лед.

# 318
Деборанке, аз и за това не нося дълги палта, ама на ще трябва да пробвам...токове не са ми плоблем, сняг и лед тук няма. Ей, ще ме направите накрая модерна и мен! Joy

# 319
  • София/Севлиево
Аз лятото я забравям слънцезащитата,пък през останалото време съвсем.Добре че повечето време съм на закрито.
Шапка задължително нося, защото имам синузит, който от най малкия вятър и почва зверски да боли(трябва нещо на челото да имам,пробвах с ленти,но с шапка ми е по-комфортно).

Палтата ми всички са със средна дължина около коляното,имам и 1-2 по-късички някъде до под дупето (тези дни ги подреждах и се оказаха цели 5,а мислех че са само 1-2).

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 07:13 от Елислава

# 320
Всеки ден нося слънцезащита.
Пенева, харесах роклята. А какво са обувки лодка?
От двете черни палта- онова с джобовете ми е по- ежедневно, а друто си е по- "тежко", официално. Та, според това за какво ще се ползва, бих избрала кое да купя.
Али, кафявите обувки повече ми харесват от черните.

# 321
Страхотни придобивки.
Карен, и двета палта са уау!
Агент, нямам аз такова спокойствие.
Пенева, и аз гледах това палто и аха да го поръчам, но накрая взех друго.Роклята ми харесва.Имам вълнено палто и наистина тежи много и е твърдо, леко неудобно.Кройка на шинел е.
Утре ще ходя да си взема моята пратка.
Мотори/скутери не карам.”Голямото  шубе”ми е индианското име.🙄

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 13:51 от ДХ3

# 322
А, аз още търся официален клъч. Как пък нищо не ми харесва бе! Запазила съм тоя в кошницата, ама пак не е съвсем моя! Иначе чантичката на Зарена отдавна дойде, много е сладка според мен!

# 323
  • София
Карън, второто! Непреходна класика е и черно ти отива. Гледай на него като на инвестиция за много шик носене напред.

Слънцезащита нося от години. Лете, зиме, сутрин, само вечер прескачам, но признавам, че не съм много редовна в подновяването през деня, ако съм в офиса. Зима/ есен слагам дори като тичам сутринта в мрачно време (ако много вали не слагам). Имам поне 3 вида слънцезащити според сезона и нуждите. Понякога се изкушавам да пробвам нови.
Употребата й е един от най-добрите начини да се грижим за кожата на лицето.

Мими, клъчът на Патриция отпред погледнато е жесток. Отстрани обаче това лого... ама, аз мразя буболечки Wink

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 21:18 от Harpalike

# 324
  • Бургас/Пз
Слънцезащита ползвам през цялата година, лятото даже леко фанатично 😂 Зимата в градски условия слагам сутрин и не подновявам. Ако съм на планина обаче, там също мажа през 2 часа.
Мими, Заренката е много сладка, а и много удобна поне за мен. Имам бежовата и е една от най - удобните ми малки чанти. Събира дори и калъфът ми за очила, освен портфейла , айкоса , ключовете и  телефона + червило, гланц и огледалце 😂

Черният клъч на Патриция много ми хареса. ❤

# 325
  • София
Загледах и аз този модел Зарена.И Ани като изброи какво събира, ще ми е екстра. И искам да питам когато бъркате в чантата този метален цип не ви ли надира ръцете? Формата ми харесва и търся нещо подобно.

# 326
Ани, и ти ли пушиш Айкос? Simple Smile
Патрицията ми харесва, сега върви на половин цена, но много тънка, пак се чудя какво ще побере?
Аса, аз още не съм я ползвала, не знам как ще е с ципа!

# 327
Аса, моята е подобна на друга фирма и ми е много удобно да бъркам. С два ципа е горе +джобове отпред. Не ме дере.
Това е моя модел в други разцветки: черно с червена предна страна, а джобовете отпред са с кожа зебра.
https://pronta.bg/Farm-Animal-Embossed-Crossbody-Bag-212205_DMM
Много си я харесвам но като качество не препоръчвам!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 21:42 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 328
Моята малка чанта на друга марка и с 2 отделения също е с метални ципове.  Не ме дерат, обаче ако сложа твърд калъф за очила в едното отделение, в другото остава място, колкото за телефона и ключовете. Grinning  Затова е по-често в противопраховата торба, отколкото навън с мен.

# 329
Ползвам слънцезащита целогодишно, къде под формата на крем, къде под формата на грим - ДД, СС, ББ.
Приключих серия от 4 процедури пилинг. Няма как след това да не се ползва слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт