Отговори
# 120
  • Sofia
Пенева, жива и здрава бъди! Усмихнат да е денят ти!

# 121
Пенева, прекрасна си, да си здрава и нека имаш
много поводи за такива широки усмивки!❤
Магни, носи се повече къдрава.
, Моята коса е с нормален косъм, но е гъста и жилава- никакви къдрици ме задържа, освен ако няма - флакон лак по тях.Според мен плътните коси се оформят по-лесно и задържат прическата.

# 122
  • Русе
Честит рожден ден, peneva_a! Здрава и щастлива бъди! Нека дните ти са изпълнени с усмивки!
Магни, много ти отива така! Замисли ме за такава преса.

# 123
  • Sofia
Поръчах машата все пак, в Амазон беше намалена доста.

# 124
  • София
Аз се зачудих на това затишие в темата, а то било нова имало! Казвайте ги тия неща! Grinning

Честито на всички рожденици, които пропуснах! Живи и здрави и заобиколени с любимите хора! Hug

Дх3, маникюра е трепач!

Змия, добре дошла отново! Hug

# 125
Поръчах машата все пак, в Амазон беше намалена доста.
Ще си доволна!
Пенева честит рожден ден! Бъди здрава, все така сияйно усмихната и все така дейна! Purple Heart

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 13:00 от mimi.7299

# 126
  • Бургас/Пз
Пенева, честита да си! И все такава заразяваща усмивка да носиш ❤❤

Магни, много ти отиват къдрици, направо си друг човек ❤

Днес е хубаво слънчево време, аз съм в искрящо зелено 😂

# 127
Честита да си, Пенева! И G&B със закъснение я поздравявам с личния празник. Много щастливи и с искри в очите да сте, момичета! Hug
Такава автоматина маша имам от доста години вече, преди често я ползвах, но бях и с по- дълга коса. С тънък косъм съм, но пък на гъсто. Grinning Доволна съм от нея като цяло. Лятото доста скъсих от дължината на косата, като поотрасне още малко, отново ще започна да ползвам въпросната маша.

Ако имаме именячки в темата- честити да са и те! Hug

# 128
  • София
Пенева, честит рожден ден! Да не слиза сияйната усмивка от лицето ти!

Магни, и от мен голямо Да за буклите.

В стилистичен план съм зациклила много здраво - мрачно и с дрехи, които съм слагала не веднъж, но се чувствам добре, защото съм сред хора в офиса Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 17:07 от Harpalike

# 129
  • София
Пенева, честит рожден ден:-) Да си здрава и щастлива! Усмивката ти все така да грее:-)Animal Whale

# 130
Пенева, много си лъчезарна всеки път! Още много поводи за усмивки да имаш! Бъди здрава и щастлива!
Мацки, забравяте за каската. И да, изглеждам по-млада, защото снимката е от преди да започна 50те 😊
Ветрена, косата ми е равно постригана, никакви пластове не стоят на моята перушина. Когато я скъся до раменете, се вдига много като я къдря и затова машата си стои в кутията. И каската де 🙈
Ани, мноого хубаво зелено!
Харпа, малката разбойничка си ти! Много ти отива този каскет 😍

# 131
Да ви покажа как се млатнах точно преди 5мин с вратата на колата. Като никога ме пуснаха да паркирам пред офиса, за да тръгна да си вземе дЕтето на аерогарата, че утре да изненадаме баба и дядо...
Като се приберем ще слагам лед, но започна да се подува... Майсторка съм Joy

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 19:07 от peneva_a

# 132
  • София
Пенева, точно днес ли? Бързо да минава!

# 133
  • София
Пенева, жива и здрава да си.
Аз освен прекрасни коса, очи и червило друго не виждам.

# 134
Harpalike, с това лице си само за модел, не знам как ти се е разминало или не?!

peneva_a, това червено топче ли визираш? Аз помислих, че е пъпка, нищо ти няма, много си свежа!

Общи условия

Активация на акаунт