Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 467
  • 486
  •   1
Отговори
# 165
За първи път чувам такова нещо аз и наистина е доста нереалистично.
То и да стане няма да е от днес за утре, предполагам.

# 166
шейново да се мести ? 😀Ей така обичам чел не до чел. Ковачев не работи в шейново а в софия мед това е мухата която нее муха и е написана на страницата му и на страницата на шейново без никакви мухи

# 167
  • София
шейново да се мести ? 😀Ей така обичам чел не до чел. Ковачев не работи в шейново а в софия мед това е мухата която нее муха и е написана на страницата му и на страницата на шейново без никакви мухи
Да,това го видях, няма да цитирам поста на момичето,друго гласеше,че лекарка й го е казала , както и да е ,важното е че Шейново няма да се мести в София мед и мога да седна да си изпия чая на спокойствие 😂

# 168
Значи тези клюки ме убиват. Няма да казвам миналата седмица каква клюка пуснаха две пациентки на Вецев ! Човека се изуми просто .

# 169
Е, кажи де Grinning

# 170
  • София
Значи тези клюки ме убиват. Няма да казвам миналата седмица каква клюка пуснаха две пациентки на Вецев ! Човека се изуми просто .
Кажи,кажи, добре че съм пропуснала, аз много се връзвам както виждате 😂 То всичко очаквам.
Макар че малко като виц ми се стори това с местенето, ама предвид как точно като раждах сина ми и Токуда от японска стана турска  и половината им персонал се разбяга,нищо няма да ме изненада тази карма да ме преследва още 😂

# 171
не не ми се влиза в подробности но две негови пациентки казаха че е преживял инцидент животозастрашаващ. И аз полудях и почнах да звъня на тоя ония, та слава богу се оказа тзмислица

# 172
  • София
не не ми се влиза в подробности но две негови пациентки казаха че е преживял инцидент животозастрашаващ. И аз полудях и почнах да звъня на тоя ония, та слава богу се оказа тзмислица
Лелеееее, е това вече си е сериозно ... слава Богу, че човекът си е добре!
Аз ходя на кардиолог (че си имах малко драми с кръвното в началото) при доцент Христова, която в интернет я бяха обявили за починала!!!
Някакъв смотан, измислен сайт за хранителни добавки, за да си направи таргет, пуска новината 😡
Ама един обикновен пациент, защо му е да го прави,скука ли е? Как ще пускаш ти такива слухове?

# 173
не знам , просто си представи моят шок след като го видях 3 дена по рано и шоку му като му звъннах. Абе ненормална история

# 174
Цензура ли виждам в темата? 😂😂😂😂🤣🤣🤣 Имаше коментари свързани с Д-р Ковачев. Голяма работа сте bochinka1!

# 175
аз ли съм голяма работа ? аз нищо не съм казала срещу доктора , коментирахме че се е преместил в софия мед а не че болницата се мести там ! Но изведнъж се яви една мадам която реши да опише колко е страхотен Ковачев и че шейново без него не струва ! Така че айде да не си говорим кой точно е голямата работа защото наистина темата е за болницата и не ми е ясно как това нее ясно на някои личности ! За всеки човек си има лекар не разбирам това възхваляване и оплюване !
Чак пък разбрала не до разбрала мен да ме наплюеш ! Поне видях и се убедих че нее нужно да говорим за препоръки за да продължават някои да се включат само за да кажат колко е страхотен Коваче ни в клин ни в ръкав ! Каква  е тази мания не ми е ясно

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 12:18 от bochinka1

# 176
Темата е за II САГБАЛ "Шейново". Ако даден лекар вече не работи там, защо изобщо се обсъжда?

# 177
Защото хората са си нафантазирали че аз го мразя и обсъждам 😀Не ми е ясно защо вече колко месеца продължава тази тема. Отишъл си , попътен му вятър да има много доволни пациенти и да върви напред.Хората тук се интересуват не само от лекаря все пак смятам аз Simple Smile

# 178
Здравейте!
- в 33 г.с. и бебето ми е седалищно. Някоя минавала ли е процедурата верзио за обръщане - при кого, ефективно ли беше, боли ли, въобще на всякаква информация ще се радвам.
- ако родя секцио (ако бебето си остане седалищно докрая), има ли кофти лекари, които правят кофти разрези с тежко и дълго възстановяване?
- при раждане секцио какво бельо да си нося - висока талия ли? Колко висока по-точно следва да е?

Към момента се следя другаде при АГ, която не изражда. Затова тези неща не мога да попитам никого в Шейново.

# 179
Здравейте, аз родих секцио заради седалищно. Не сме пробвали обръщане, бях 7 дни преди термин.
Оперира ме специализант като втори лекар. Без избор на екип. Секциото беше по метода Щарк. Възстанових се бързо. След 24 ч станах и си взех бебето сама.
Бельото трябва да е високо да не дразни мястото. За мен най добре до пъпа, та да може хубаво да обхване висящия корем след операцията, защото колкото повече ми висеше, толкова повече ме болеше.
След самата операция в интензивното искат еднократно бельо за родилки. Аз бях с обикновени гащи и превръзка, защото еднократните не са ми удобни.

Общи условия

Активация на акаунт