Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 255
  • 486
  •   1
Отговори
# 345
  • София
те са здрави, аз съм добре.🙂
Това е нааааай-важното,останалото са подробности 🙂

# 346
Не знам, анестезиологът( жена) не се справи, 5-6 пъти ме боде, но при другата жена, с която бяхме в реанимация е бил мъж. След 3 дни пак бях под упойка и интубирана, по съвсем друг начин се чувствах след това. Важното е крайният резултат, имам и снимки от момента на изваждане на всяко дете, те са здрави, аз съм добре.🙂

Случайно да сте родили в началото на ноември 2023. При мен в реанимация имаше две момиче при Вецев, които не ги беше хванало упойката и ги бяха приспали. Та да не сме били заедно в реанимация. 😃

# 347
Maniesh1, В началото на м.Ноември 2023, да.

# 348
Lemon Blossom, значи заедно сме били в реанимация. Blush Винаги си спомням с радост приятната компания, която имах. Надявам се да сте добре и ти, и близнаците! Heart

# 349
Спомних си и Благодаря за хубавите думи!😊🩵
 Спомените ми от деня в реанимация е натискането на корема😁
Да не спамя, ще ти пиша на ЛС.😊

# 350
При мен пък февруари 2024 упойката беше едва ли не твърде концентрирана от това, което чух от доктора и после матката не контрахираше и беше по-отпусната отколкото трябва… чудя се дали е било последица от това, че не е хващала преди това ноември 2023 г. Worried Надявам се вече да няма такива проблеми и да са я натаманили.

# 351
  • София
Мале,то нито едното,нито другото ...
Д-р Мандажиева видях от епикризата че ми е била анестезиолог, никакви проблеми не съм имала с упойката юни 2024-та.

# 352
И двата пъти ми беше д-р Мандаджиева. Първия път не ме хвана добре, втория път беше топ, но на 4тия ден зверски ме заболя главата и така бях до 6ти, 7ми ден. АГ каза, че е от упойката. Но то това не зависи от анестезиолога, де.

# 353
Да, абсолютно не зависи. При мен анестезиоложката също беше много внимателна и всичко с поставянето беше наред! Проблемът се установи след това преди зашиване.

# 354
Здравейте!
В случай, че изберете настаняване в самостоятелна стая, възможно ли е посещение на бащата за по-дълъг период в стаята при бебето и майката? Също така, има ли опция, при настаняване в самостоятелна стая, бащата да може да нощува там?

# 355
Т.нар. ВИП със самостоятелните стаи на ет. 3 общо е взето е "ден на отворените врати всеки ден". Бащата може да си стои колкото си иска през деня. Таткото на една мама съседка си правеше тигели в коридора всеки ден да си провежда личните разговори. Само заради това, че току що им се беше родило бебенце, не направих забележка, но реално всеки ден го търпях. И нашият татко идваше да ми носи неща, но нито се е застоявал, нито се е разхождал. На регистратура се казва номерът на стаята и това е. Вход свободен. Маски йок, разбира се. Съобразителност, също.

# 356
  • София
Т.нар. ВИП със самостоятелните стаи на ет. 3 общо е взето е "ден на отворените врати всеки ден". Бащата може да си стои колкото си иска през деня. Таткото на една мама съседка си правеше тигели в коридора всеки ден да си провежда личните разговори. Само заради това, че току що им се беше родило бебенце, не направих забележка, но реално всеки ден го търпях. И нашият татко идваше да ми носи неща, но нито се е застоявал, нито се е разхождал. На регистратура се казва номерът на стаята и това е. Вход свободен. Маски йок, разбира се. Съобразителност, също.
Еха, това е от скоро.
Изведнъж много са охлабили режима.

# 357
Наистина не ги разбирам тези посещения. Все едно няма да се видят тия хора след 3-5дни.. А новородените са толкова податливи да се разболеят от нещо, дай са се изсипем цялата рода в болничната стая.. ама всеки с мнението си..

# 358
Да, от края на февруари. А бебенцата ги взимаме и разкарваме по същите тия коридори. Отделно ние се разкарваме по нощници и, нали не е ок да се разминаваме с всякакви външни лица в тоалетната на етажа. Един от дните видях една дама да идва на посещение, носеща една роза просто. Явно просто да поздрави родилата мама.

Отделно при изписването, пак сме юруш на торбите с почерпка, която пак с таткото разнасяме, пък после багажа сваляме, няма някакъв установен ред за помощ и подкрепа от страна на болницата, без да се изсипва семейството ти.

# 359
За съжаление това е така, да. Въпреки че аз като раждах не даваха и до вратата да се влезе, но беше 2021 по Ковид време и мерките бяха строги. Със сигурност и тогава е имало някои, които да ги заобикалят. И почерпка сама си носих и багажите и всичко, пък оцелях и то след секцио Grinning

Общи условия

Активация на акаунт